savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Docky, nisam uopce skuzila kaj se sve izdogađalo s tobom pa eto i ja se pridruzujem curama u drzanju figa da izgurate jos najmanje 10tj! Samo smireno i sve bude dobro! 
     A kaj se tice svekrve, necu napisati sto mislim jer sam fina dama i necu se spustati na njezin nivo.

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

docky ne budi luda i ne opterečuj se s takvim stvarima, a pogotovo ne s bezobzirnim svekrvama. Nisu vrijedne toga, vjeruj mi... MM pusti da preuzme inicijativu oko nje a ti samo laganini, bez uzbuđavanja i . Tko nju ******** ( šiša) 

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Draga Docky, svekrva ti fakat nema takta. Ali zaboravi na nju, misli na svog andjela.  Drzi se, sve ce biti ok!

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Docky gdje si nam danas.

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

draga docky, ja tek sad ovo vidim!! uzasno mi je zao sto ti se to dogada, ali moram ti nesto reci..
    sad u bolnici kad sam bila, moja cimerica je isto tako dobila trudove oko 20. tjedna i od tad je u bolnici. uz sve to sto joj se dogada sacuvala je osmjeh na licu i govorila da je to sve za njezinog andelcica. izdrzala je do 34. tjedna i prekjucer je donijela na svijet prekrasnog malog deckica 
    sve ce biti u redu, neka ti to malo bice i dalje daje snagu a sve negativno izbaci i izbjegavaj, sad ste vazni samo vi i na to se fokusiraj. BIT CE SVE U REDU!!!! pusa velika 

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

ej c ure evo me danas jucer mi je bilo uffff.. mucnine bolovi... danas sam bolje ... lillice hvala ti:antonio kako si tii??

DOCKY

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Draga Doky svaki dan sam u mislima sa tobom i bas sam se jucer mislila gdje si,drago mi je da je sve danas to stalo a mucnine su ocaj vjerujem da ti pored svega jos mucnina ne treba ali pregrmit ces ti sve za svoju malu ljubav u trbuscicu.Evo ja sam ti danas kao nilski konj potezem se sa kauca na stolicu pa do kuhinje i opet natrag na kauc sama sam sebi teska ali tjesim se jos malo,Malena  radi neke grimase u trbuhu vise neznam gdje joj je guza a gdje noge he he,a njeni pokreti me bole kao da ih je deset unutra.

DOCKY

Prijavi adminu

e sad kad pricas o bolnim pokretima mene su poceli boljet a tek 23 tj je mozda zato jer je postrljica straga, nezz.. ma izgurat cemo mi tooooo... moramoo .D

DOCKY

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Docky
    Kako si jutros, jesu li popustili bolovi, šta kažu doktori?

DOCKY

Prijavi adminu

renata

Docky
    Kako si jutros, jesu li popustili bolovi, šta kažu doktori?

evo me,.. mucnine me sastavile, jutros doktor u viziti rekao da mogu malo prosetati, bebolino je dobro, guramo dan po dan .. a da.. rekao je i da pošto sam tako disciplinirana i slusam sta govore da me mozda pusti i kuci <posto sam i sama med. struke<A to me nekako najvise veseli, mislim da cu biti opustenija,.... 
    hvala vam cure na brizi i podrsci!!!

DOCKY

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.