draga docky, ja tek sad ovo vidim!! uzasno mi je zao sto ti se to dogada, ali moram ti nesto reci..
sad u bolnici kad sam bila, moja cimerica je isto tako dobila trudove oko 20. tjedna i od tad je u bolnici. uz sve to sto joj se dogada sacuvala je osmjeh na licu i govorila da je to sve za njezinog andelcica. izdrzala je do 34. tjedna i prekjucer je donijela na svijet prekrasnog malog deckica
sve ce biti u redu, neka ti to malo bice i dalje daje snagu a sve negativno izbaci i izbjegavaj, sad ste vazni samo vi i na to se fokusiraj. BIT CE SVE U REDU!!!! pusa velika
Draga Doky svaki dan sam u mislima sa tobom i bas sam se jucer mislila gdje si,drago mi je da je sve danas to stalo a mucnine su ocaj vjerujem da ti pored svega jos mucnina ne treba ali pregrmit ces ti sve za svoju malu ljubav u trbuscicu.Evo ja sam ti danas kao nilski konj potezem se sa kauca na stolicu pa do kuhinje i opet natrag na kauc sama sam sebi teska ali tjesim se jos malo,Malena radi neke grimase u trbuhu vise neznam gdje joj je guza a gdje noge he he,a njeni pokreti me bole kao da ih je deset unutra.
Docky
Kako si jutros, jesu li popustili bolovi, šta kažu doktori?
evo me,.. mucnine me sastavile, jutros doktor u viziti rekao da mogu malo prosetati, bebolino je dobro, guramo dan po dan .. a da.. rekao je i da pošto sam tako disciplinirana i slusam sta govore da me mozda pusti i kuci <posto sam i sama med. struke<A to me nekako najvise veseli, mislim da cu biti opustenija,....
hvala vam cure na brizi i podrsci!!!
DOCKY
Sortiraj odgovore
Najstariji