savjet za smirenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    23. Lipanj 2014. 15:28

Docky draga, ja sam tek sada skužila što ti se izdogađalo posljednjih par dana. Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebu da sve bude ok i nadam se da će što duže biti bebica unutra.
    A MM-u reci da sa svekrvom do daljnjega ne razgovaraš i zbog čega. Pa nek se on sa njom raspravi. Mislim ali stvarno neki ljudi nemaju niti takta niti kućnog odgoja...

DOCKY
    23. Lipanj 2014. 15:31

Iskrica1347

Docky draga, ja sam tek sada skužila što ti se izdogađalo posljednjih par dana. Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebu da sve bude ok i nadam se da će što duže biti bebica unutra.
    A MM-u reci da sa svekrvom do daljnjega ne razgovaraš i zbog čega. Pa nek se on sa njom raspravi. Mislim ali stvarno neki ljudi nemaju niti takta niti kućnog odgoja…

naime u medjuvremenu je moj liječnik kontaktirao mog muža.. inace su si frenndovi hihi, pa ga je pošteno oprao ja sam cak mislila i presutjeti... pa me jadan nazvao i rekao da ce on to rijesit i da je sokiran sto je rekla.. a za nju i nemam komentara ona je jednostavno takva,.. zla po prirodi njoj je vece veselje nesreca nego sreca ali moj malisan je snazan i znam da ce izdrzat skupa samnom :D

DOCKY

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    23. Lipanj 2014. 15:55

Ma sigurno će izdržati Docky. Oni su mali borci. A ti lijepo leži i papaj. Ako niš drugo, sad te više neće za kile maltretirati... Hahahahaah

DOCKY
    23. Lipanj 2014. 15:56

Iskrica1347

Ma sigurno će izdržati Docky. Oni su mali borci. A ti lijepo leži i papaj. Ako niš drugo, sad te više neće za kile maltretirati… Hahahahaah

da to sigurno :D

DOCKY

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Masha2
    23. Lipanj 2014. 16:00

Docky, fućkaš nju i njene komentare. I meni je moja dok sam bila na mirovanju i sva u strahu jer me nešto počelo probadati (nedjelja, mi 200km od doma) hladno rekla da trudnoća nije bolest i da idem doktoru ako me boli... Od tad ne pričam s njom i život mi je puno bolji. Bitno je da je muž uz tebe i ljudi kojima je doista stalo do tebe. Sad je najbitnije da misliš na sebe i to malo biće koje se bori da ostane u "hotelu mama". Sretno!

DOCKY
    23. Lipanj 2014. 16:03

Masha

Docky, fućkaš nju i njene komentare. I meni je moja dok sam bila na mirovanju i sva u strahu jer me nešto počelo probadati (nedjelja, mi 200km od doma) hladno rekla da trudnoća nije bolest i da idem doktoru ako me boli… Od tad ne pričam s njom i život mi je puno bolji. Bitno je da je muž uz tebe i ljudi kojima je doista stalo do tebe. Sad je najbitnije da misliš na sebe i to malo biće koje se bori da ostane u "hotelu mama". Sretno!

hvala masha i ja se nadam da hotel mama još dugo nece u stećaj ;D
    upotpunit cemo asortiman samo da gost bude zadovoljan

DOCKY

antonio
    23. Lipanj 2014. 17:26

Uh Docky pa stvarno svasta  ma majko moja pa ta zena kao i da nije MAJKA jer svaka normalna majka bi bila utucena u takvoj situaciji joj moja Docky i bolje da ti nitko ne dolazi osim muza.Ti se nama drzi i mazi svog malog andela .

DOCKY
    23. Lipanj 2014. 17:32

kukukaka i antonio... ma ja nju na ignore... znam da je ovo za mog andjela a za nju me zaboli pedu

DOCKY

MarijaŠ
    23. Lipanj 2014. 17:47

Pa kakvih ljudi u našoj okolini ima, nekad nije za vjerovati. I to još familija, buduća baka. Ma katastrofa. Ne daj se ti draga DOCKY, samo se čuvaj, ne dozvoljavaj da ti dolazi bilo tko ti smeta i diže tlak. Bitno je da imaš podršku svoga partnera i sama znaš što je najvažnije - čuvati sebe i svoje malo čudo koje će sve to izdržati skupa s tobom.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani