savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Docky draga, ja sam tek sada skužila što ti se izdogađalo posljednjih par dana. Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebu da sve bude ok i nadam se da će što duže biti bebica unutra.
    A MM-u reci da sa svekrvom do daljnjega ne razgovaraš i zbog čega. Pa nek se on sa njom raspravi. Mislim ali stvarno neki ljudi nemaju niti takta niti kućnog odgoja...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

Iskrica1347

Docky draga, ja sam tek sada skužila što ti se izdogađalo posljednjih par dana. Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebu da sve bude ok i nadam se da će što duže biti bebica unutra.
    A MM-u reci da sa svekrvom do daljnjega ne razgovaraš i zbog čega. Pa nek se on sa njom raspravi. Mislim ali stvarno neki ljudi nemaju niti takta niti kućnog odgoja…

naime u medjuvremenu je moj liječnik kontaktirao mog muža.. inace su si frenndovi hihi, pa ga je pošteno oprao ja sam cak mislila i presutjeti... pa me jadan nazvao i rekao da ce on to rijesit i da je sokiran sto je rekla.. a za nju i nemam komentara ona je jednostavno takva,.. zla po prirodi njoj je vece veselje nesreca nego sreca ali moj malisan je snazan i znam da ce izdrzat skupa samnom :D

DOCKY

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Ma sigurno će izdržati Docky. Oni su mali borci. A ti lijepo leži i papaj. Ako niš drugo, sad te više neće za kile maltretirati... Hahahahaah

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DOCKY

Prijavi adminu

Iskrica1347

Ma sigurno će izdržati Docky. Oni su mali borci. A ti lijepo leži i papaj. Ako niš drugo, sad te više neće za kile maltretirati… Hahahahaah

da to sigurno :D

DOCKY

Masha2

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Docky, fućkaš nju i njene komentare. I meni je moja dok sam bila na mirovanju i sva u strahu jer me nešto počelo probadati (nedjelja, mi 200km od doma) hladno rekla da trudnoća nije bolest i da idem doktoru ako me boli... Od tad ne pričam s njom i život mi je puno bolji. Bitno je da je muž uz tebe i ljudi kojima je doista stalo do tebe. Sad je najbitnije da misliš na sebe i to malo biće koje se bori da ostane u "hotelu mama". Sretno!

• kukukaka

Broj poruka: 252

Prijavi adminu

DOCKY

renata

Docky, samo ti papaj i odmaraj, nemoj misliti na kojekakve ružne stvari, samo se opusti i misli pozitiva 100% na sat. Vidjet ćeš da će sve biti ok, slušaj doktore i stvarno ako kažu mirovat, drž se toga, izdržat ćete vi to!
    hjooj nadam se inace sam naucila udanu bit na 2oo na sat malo mi je ovo cudno ali znam da je za bebaca pa je lakse…iako sam maloprije se toliko naživcirala da je sestra rekla doktoru da neda da mi dodju posjete, naime naakon rucka obavila ctg i mjerenje tlaka sve ok.. i dodje mama od mm i kaze mi i to zamislite pred sestrom koja mi je taman donosila toplomjer da kao bezvezem tu ležim i da to sigurno treba otić i da se ti doktori igraju bogova, nemogu vam opisat u kolikojsu stotinki mi suze krenule a ova ljubazna sestra ju je doslovno istjerala van.. još nisam nista mm rekla … ali stvarno sam uff ma neznam ni kak da opisem taj osjecaj i naravno tlak skocio odmah…. 

Ajme, kako je žena bezobrazna! Ja sam proživjela istu stvar i da mi je netko to rekao, izbacila bih ga kroz prozor van! Nemoj ju više primati u posjet i bit ćeš mirnija, primi muža i djecu i gotovo. Sada sam se i ja naživcirala!

DOCKY

Prijavi adminu

Masha

Docky, fućkaš nju i njene komentare. I meni je moja dok sam bila na mirovanju i sva u strahu jer me nešto počelo probadati (nedjelja, mi 200km od doma) hladno rekla da trudnoća nije bolest i da idem doktoru ako me boli… Od tad ne pričam s njom i život mi je puno bolji. Bitno je da je muž uz tebe i ljudi kojima je doista stalo do tebe. Sad je najbitnije da misliš na sebe i to malo biće koje se bori da ostane u "hotelu mama". Sretno!

hvala masha i ja se nadam da hotel mama još dugo nece u stećaj ;D
    upotpunit cemo asortiman samo da gost bude zadovoljan

DOCKY

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Uh Docky pa stvarno svasta  ma majko moja pa ta zena kao i da nije MAJKA jer svaka normalna majka bi bila utucena u takvoj situaciji joj moja Docky i bolje da ti nitko ne dolazi osim muza.Ti se nama drzi i mazi svog malog andela .

DOCKY

Prijavi adminu

kukukaka i antonio... ma ja nju na ignore... znam da je ovo za mog andjela a za nju me zaboli pedu

DOCKY

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Pa kakvih ljudi u našoj okolini ima, nekad nije za vjerovati. I to još familija, buduća baka. Ma katastrofa. Ne daj se ti draga DOCKY, samo se čuvaj, ne dozvoljavaj da ti dolazi bilo tko ti smeta i diže tlak. Bitno je da imaš podršku svoga partnera i sama znaš što je najvažnije - čuvati sebe i svoje malo čudo koje će sve to izdržati skupa s tobom.

Krešimir 19.08.2014. <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.