ma nema više sekiracije :) pogotovo od kad sam tu među vama… ja sam za sad jedino (uz dragog) rekla best frendici koja živi u švedskoj pa nemam straha da će joj izleti… a njoj sam morala reći jer bilo mi je glupo ne reći ništa kad sam joj se bila jadala kak mi kasni hehe… a za nju ziher znam da neće nikome reći i da je uz mene iako je miljama daleko… baš danas idem s drugom best frendicom na kavu al njoj ću još prešutit… saznat će i ona ali ima vremena… kad bude neka slikica za pokazati i tako… moji starci, a i njegovi će saznati kroz nekih dva mjeseca… ne da mi se zabranjivati svekrvi da govori drugima, a znam da će na lakat nekome reći ako ne na usta .. tak da… saznat će ::)
svaka čast ja sam prvi put rekla svima u trećem tj valjda, onda smo se dog za drugi put nećemo nikome reći što duže da uživamo samii u maloj slatkoj tajni, nema šanse opet nisam mogla šutiti ni mj dana, heheh prevelikoo uzbuđenje prevelika sreća..
url=https://lilypie.com]
Mi kad smo krenuli na treću bebu ja onako okolno preispitala njegovu tetku što misli ( nismo rekli da ćemo to biti baš mi)... a tetka ostala s komentarima: MOLIM???. Šta će rađati sirotinju... imaju dvoje djece, dosta je...šta će im troje... treba to sve, bla, bla...da ne ponavljam... Ne kužim te ljude.. ne znaju se veseliti zbog drugih.. a i puni su savjeta, "znanja".... ma....
Samo vi uživajte u blagom "neznanju"...
ma ja ne volim te komentare... znam da će i za nas biti tako iako je prvo u pitanju, ali dragi ima frke na poslu, plaća ne stiže, ja ne radim i tak... kredit za kuću i slično... pretpostavljam da će i svekrva imati neki sličan komentar... da su ljudi tak prije razmišljali ne bi ni nas vjerojatno bilo... šta je s onim ženama koje su 90tih rađale za vrijeme rata... a i moje mišljenje je.. ako ima za nas dvoje i možemo preživjeti, bit će i za bebicu... makar sebi neke užitke uskratila... a dragi neki dan veli... ma sad ako je sve ok nakon ovog prvog treba odmah još dvoje napravit :)
Sortiraj odgovore
Najstariji