ja sam sa sinekom 2,5 g i tatekom.. dolazi nam curica za mj dana, nadam se da je curica radi mira u kući heheh
url=https://lilypie.com]
ciao Cloudy, dobro dosla!
...jedini "savjet za smirenje" koji ti mogu dati je da ne čitaš i tražiš riješenja ili mogucnosti sto bi biti neki od simptoma mogao znaciti po raznoraznim forumima i internet portalima... ali stvarno! ja sam to radila u prvim tjednima trudnoce, i na kraju dosla kod ginekologice na pregled totalno izbezumljena i izvan sebe....kada sam zeni pocela postavljati pitanja, ona je bila u šoku i cudila se odakle mi takve nebuloze, i zamolila me da prestanem citati forume i traziti na internetu rijesenja i odgovore na svoja pitanja..
od kad to ne radim, lakse mi je ! svaki tjedan si pogledam ovdje na Klokanici "trudnoća po tjednima" jer me zanima sto i kako beba napreduje....na forumu s curkama caskam o razno raznim stvarima, ali se i dalje trudim ne citati "objasnjenja simptoma" jer ono sto je kod nekoga nesto, ne mora nuzno tako biti i kod mene...a znam da bi se samo nazivcirala...
uglavnom, htjedoh reci...samo opusteno, i radi ono sto i kako te volja..ako ti se spava, spavaj...ako ti se jede , jedi...leži,onda lezi....slušaj sebe i svoje tijelo, a ne druge
i najbitnije, uzivaj u trudnoci!
bokic cloudy,
jako si me podsjetila na mene i moje reakcije kad sam saznala da sam trudna. samo ja sam napravila nesto drugacije od tebe. nazvala sam ginekologa i kad me sestra htjela narucit za 2 tjedna rekla sam joj da me naruci kroz par dana ili mijenjam ginekologa. narucila me za 3 dana.
a sta se tice nekakvih infekcija, ja sam isto mislila da imam sve zivo i nezivo dolje kad sam ostala trudna, a doktor je rekao da imam bakterijica u vrlo maloj kolicini i da mi ne zeli davat nikakve ljekove zbog toga jer ne zeli da ih pijem bez razloga i rekao mi je na sta da pripazim jer se sve to moze rijesit prirodnim putem...
ne brini se i uzivaj, ja sam panicarila skoro cijela prva 3 mjeseca radi gluposti. nemoj si to radit, ne kazu bezveze da je ovo blazeno stanje :)
:) do sad mi se i čini blaženo... mislim, sve je ok... nemam nekih pretjeranih bolova (ponekad me malo štrecne ali full malo) i nisam uopće krvarila... a brijem da bi to bili znakovi da nešto nije ok... ma ja sam i inače paničar, a dragi nikad ne voli gledat pozitivno na stvari dok nije 100% siguran da je pozitiva ... pa sam valjda i zato malo zabrinuta... ma doći će i ta srijeda..
i mene je strecalo mislim da cak prva dva mjeseca. onda javi u srijedu kak je prosao pregled ;)
Cloudy, dobro došla kod nas.
Ja sam u obje trudnoće imala iscjedak na početku, mala štrecanja u predjelu maternice dok se beba namješta i sl... Sve je to ok i normalno... Ali opet moje mišljenje je da ne tražiš simptome po netu i razloge jer bi te mogli dodatno uzrujati...barem nemoj prije nego odeš na tu prvu kontrolu gdje će ti doktor sve reći..
Puno sreće cloudy ti želim od . Sada si u najljepšem stanju u kojem možeš biti.
Pusa svima :*
normalno da se javim... od 3 nadalje mogu doći al brijem da ću već u pol 3 biti tamo :) reda radi da odradim prva pregled hihi :) poznavajući samu sebe, čudim se kak već ne kampiram pred ordinacijom... :P
Sortiraj odgovore
Najstariji