Docky - javi što su ti rekli. Ideš li kući?
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
dockyyyyyyyy......................????????????????
Laura 21.08.2014 :-*
Drage moje,... idem kući uz to da sam morala primarijusu obećavat da cu sljedit sve upute,... jooj kako je to presmijesno izgledalo,... najvise sam se razveselila jer moja misica kreće u 1. razred i nikako to nezelim propustiti te prve dane i da obavimo kupnju,... uh sva happy cekam mm da dodje po mene i gibam u svoju jazbinu,... saljem vam svima puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Drage moje,… idem kući uz to da sam morala primarijusu obećavat da cu sljedit sve upute,… jooj kako je to presmijesno izgledalo,… najvise sam se razveselila jer moja misica kreće u 1. razred i nikako to nezelim propustiti te prve dane i da obavimo kupnju,… uh sva happy cekam mm da dodje po mene i gibam u svoju jazbinu,… saljem vam svima puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wwwiiiiiiiii...drago mi je da ideš doma al molim te i dalje pazi na sebe. Sigurna sam da će ti biti lakše kad si sa svojima i u vašem gnijezdu!!!
5ra ;)
Drage moje,… idem kući uz to da sam morala primarijusu obećavat da cu sljedit sve upute,… jooj kako je to presmijesno izgledalo,… najvise sam se razveselila jer moja misica kreće u 1. razred i nikako to nezelim propustiti te prve dane i da obavimo kupnju,… uh sva happy cekam mm da dodje po mene i gibam u svoju jazbinu,… saljem vam svima puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Docky, super vijesti! Doma će biti lakše! Čuvaj se
DOCKY
Docky TOOOOOOOOOOOO ma danas same ljepe vjesti,sad kuci uzivajte koliko mozete i da bolnicu vidite drugi put kad budes isla rodit
Docky TOOOOOOOOOOOO ma danas same ljepe vjesti,sad kuci uzivajte koliko mozete i da bolnicu vidite drugi put kad budes isla rodit
e tako se i ja nadam antonio!!!
DOCKY
joj superrrr tako mi je drago zbog tebe, uzivaj sad u svojoj kucici sa svojom princezicom, opusti se i cuvaj bebicu. prekrasne vijesti, bas sam sretna zbog tebe
Docky jako mi je drago :-) Uzivajte domeka!
Da danas nas je bas krenulo sa lijepim vijestima, neka od sada samo tako i bude!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji