savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bubamara1986

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Hvala vam na savjetima.. nadam se da jesam i da sve bude dobro. U nedjelju idem na tu hitnu ginekologiju radit ultrazvuk i betu pa javim kako je proslo

"Sve što jesam, i što se nadam da ću biti, dugujem svojoj majci."Abraham Lincoln

bubamara1986

Prijavi adminu

Pozz...danas sam vidjela na toaletnom papiru skroz maaaaaalo smedeg iscjetka..jedva vidljivo okom ali ipak vidim... trbuh jos uvijek boli ali ne konstantno... neznam sto je to?  Zar bi to smedje mogla biti M????   Zar je moguce imati betu 39 a da nije trudnoca u pitanju?

"Sve što jesam, i što se nadam da ću biti, dugujem svojoj majci."Abraham Lincoln

• Jeja4

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Meni se pojavila krvava mrljica dva dana za redom na gaćama u petom tjednu,može doći i do laganog krvarenja u vrijeme kad bi trebala trebala dobit.

kimito

Broj poruka: 521

Prijavi adminu

bubamara1986

Pozz…danas sam vidjela na toaletnom papiru skroz maaaaaalo smedeg iscjetka..jedva vidljivo okom ali ipak vidim… trbuh jos uvijek boli ali ne konstantno… neznam sto je to?  Zar bi to smedje mogla biti M????   Zar je moguce imati betu 39 a da nije trudnoca u pitanju?

To bi ti moglo bit implantacijsko krvarenje.. kad ides ponovno vadit betu, u pon? Drzim fige! Inace, ja sam isla u sestom tjednu trudnoce na pregled i vidjela se samo gestacijska vrecica, tjedan kasnije vidio se plod i kucalo srce!

bubamara1986

Prijavi adminu

Sutra idem vadit betu i ultrazvuk radit..  Pa nije valjda menstruacija :(/

piper

Broj poruka: 674

Prijavi adminu

Bubamara nadam se da  će sve biti ok i da se radi samo o implantacijskom krvarenju...ja nisam imala iskustva s tim al saljem pozitivne vibre da bude sve ok 

bubamara1986

Prijavi adminu

Bila je biokemijska trudnoca...nazalost

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

bubamara1986

Bila je biokemijska trudnoca…nazalost

Ajoj... Baš mi je jako žao, čini mi se da si se baš jako veselila i nadala trudnoći... 
    Ali glavu gore, bit će bolje drugi put, samo smireno i s ljubavlju... Držim fige! 

Krešimir 19.08.2014. <3

bubamara1986

Prijavi adminu

Veselila sam se...ali ocito sad nije bilo sudjeno.  :(

piper

Broj poruka: 674

Prijavi adminu

Bubamara drzim fige da slijedeci mjesec bude uspjesno...samo nemojte odustajati...saljem pozitivne vibre XOXOXO

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.