savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ninika11

Broj poruka: 894

Prijavi adminu

Bubamara stvarno mi je jako žao. držim fige da sljedeći bude uspješan

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Bubamara - da te malo utješim. Moja prijateljica je imala biokemijsku trudnoću i dobila je  cca 5.tjednu trudnoće. Zatrudnjela je opet za 2 ili 3 mjeseca i rodila bez problema zdravu i živu djevojčicu. Dakle, glavu gore i biti će sve ok. Znam da je teško sada jer si se očito jako veselila.  Bilo bi dobro da možda ipak pričekaš mjesec dana da se tijelo malo pročisti pa onda opet probaš. Sretno.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

...dobila je menzes u 5 tjd trudnoće.... - nemrem ispraviti post, pa ispravljam ovako..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

bubamara1986

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Da tako i ja u 5 tjednu. Trudit cemo se dalje i nadat. Hvala vam na utjesnim rijecima.

"Sve što jesam, i što se nadam da ću biti, dugujem svojoj majci."Abraham Lincoln

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

drage moje...eto mene s Bračaka doma... za one koje nisu informirana danas sam dakle trebala ponovit ultrazvuk zbog toga jer mi je beba prije 2 tjedna bila mala...
    i tako dodem ja na Bracak...nenarucena naravno jer se nitko ziv nije javljao na telefon u protekla 2 tjedna da se narucim i sjednem u cekaoni i cekam da dode sestra van...
    dode ona van i ja joj objasnjavam situaciju i molim je da me primi jer sam vec u 37tt i mogla bi se porodit svaki cas...
    ona meni odgovara da me nikako danas ne moze primiti jer rade iskljucivo uzv dojke danas (otkad je uvedeno to pravilo,vjerujte pojma nemam)... kaze mi tako da dodem tek iduci ponedjeljak iako cu vec bit u 38tt i da se bebi nista nece dogoditi...( podsjecam vas da moja beba mozda ne raste )...
    ok velim,zahvalim joj se i picim ravno za Zabok gdje bi u ginekoloskoj ordinaciji mog doktora koji je na godisnjem do 20.07...kad cu ja biti vec 38tt trebala mijenjati doktorica i primati njegove "HITNE PACIJENTE" ...
    opet objasnjavam cijelu situaciju sestri i lijepo ju pitam dali to moze cekati do ponedjeljka ili mi moze doktorica napravit uzv...ona meni odbrusi da ne moze,da vani cekaju zene koje su narucene na uzv i da nema vremena mene uzeti (napominjem da ju NISAM ni u kom trenutku molila da me uzme preko reda...
    ok...uzv ocito danas necemo odraditi i tako moramo cekati moja beba i ja iduci ponedjeljak da vidimo sto ce nam tada reci...
    e sad...ja molim sestru da me naruci k doktorici jedan dan jer mi je rekao moj doktor da dodem k doktorici da mi uzme neki bris na neku bakteriju koji je on navodno trebao uzeti jos u 35tt...ali nije...
    sad me opet sestra napadne da zasto mi to vec nije uzeto i da sta se s time ceka...a otkud da ja znam...nevoljko mi je rekla da dodem prekosutra ujutro i da cu cekati dok ona obavi prvo narucene pacijente....
    uglavnom...oprostite na ovako duuugom postu,ali stvarno mi treba savjet za smirenje..........

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11

Prijavi adminu

Tina u našem zdravstvu su sami neodgojeni, neobrazovani i bezobrazni idioti. jesi razmišljala da privatno odeš na uzv barem da provjeriš da li je sa bebicom sve ok? žao mi je što u tako visokom stupnju trudnoće proživljavaš takve stvari od strane debila. ja vjerujem da je sve sa bebicom ok, ali bi svejedno na tvom mjestu otišla kod privatnika. drži se draga još malo

Tina0208

Prijavi adminu

neznam...nisam se toga sjetila jer sam ogorcena...razgovarat cu s muzem kad dode s posla... hvala ti na savjetu draga... bas sam ocajna i ljuta...

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Ma joj moja draga neznam kako je to kod vas ali imate uzasne doktore moja doktorica radi 3 dana u tj druga dva je u Buzetu a drugi ginekolog radi cjeli tj ali da se sta desi on je tu zamjena za nju i nikad nikog nisu odbili,ni za ultrazvuk ni za pregled,jer sad nam je zadnja kontrola kod njih poslje nas prebacuju u bolnicu na ctg i po potrebi pregled.,.,
    Neznam sta bi ti rekla ostala sam sokirana sa tim doktorima.,moj savjet ako mozes idi privatno samo na ultrazvuk da sebe umiris radi malene da vidis da dobro napreduje eto ja bi to napravila.

ninika11

Prijavi adminu

vjerujem ti. kako ne bi i bila...vidi sa mužem jer bolje da provjere da i sebe smiriš. ali velim ti vjerujem da je sve ok. ako se javlja mrva sve je to ok. javi nam kad obaviš uzv. a tim bezobraznim sestrama i sličnima slobodno odg. jer ako i nakon što si ti pristojna i lijepo im sve objasnila, one se istresaju na tebe, ne zaslužuju poštovanje. mazi mrvu i samo polako

Tina0208

Prijavi adminu

ma nisam joj imala hrabrosti odgovoriti jer sam se samo htjela rasplakati od jada i bijesa... katastrofa...
    antonio pa sta cu sad??? doktorica ce me primit tek toliko da mi uzme taj bris...a ja jos moram obavit zadnje pregled pred porod...
    daj mi reci jel mi netko mora davati upotnice svaki put za ctg i eventualni pregled u bolnici???

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.