Drage moje,… idem kući uz to da sam morala primarijusu obećavat da cu sljedit sve upute,… jooj kako je to presmijesno izgledalo,… najvise sam se razveselila jer moja misica kreće u 1. razred i nikako to nezelim propustiti te prve dane i da obavimo kupnju,… uh sva happy cekam mm da dodje po mene i gibam u svoju jazbinu,… saljem vam svima puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wwwiiiiiiiii...drago mi je da ideš doma al molim te i dalje pazi na sebe. Sigurna sam da će ti biti lakše kad si sa svojima i u vašem gnijezdu!!!
5ra ;)
Drage moje,… idem kući uz to da sam morala primarijusu obećavat da cu sljedit sve upute,… jooj kako je to presmijesno izgledalo,… najvise sam se razveselila jer moja misica kreće u 1. razred i nikako to nezelim propustiti te prve dane i da obavimo kupnju,… uh sva happy cekam mm da dodje po mene i gibam u svoju jazbinu,… saljem vam svima puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwiiiiiiiii…drago mi je da ideš doma al molim te i dalje pazi na sebe. Sigurna sam da će ti biti lakše kad si sa svojima i u vašem gnijezdu!!!
krevetić,.. ljevi bokić,.. i odmaram ,,,
DOCKY
Sortiraj odgovore
Najstariji