Drage moje,… idem kući uz to da sam morala primarijusu obećavat da cu sljedit sve upute,… jooj kako je to presmijesno izgledalo,… najvise sam se razveselila jer moja misica kreće u 1. razred i nikako to nezelim propustiti te prve dane i da obavimo kupnju,… uh sva happy cekam mm da dodje po mene i gibam u svoju jazbinu,… saljem vam svima puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Docky, super vijesti! Doma će biti lakše! Čuvaj se
Najprije da vas sve pozdravim. Prvi puta ovdje pisem i neznam dal sam na pravom mjestu ali mi treba savjet za smirenje :).
Ovako, zadnju menstruaciju imala sam 02.06.2014.,dragi i ja taj smo mjesec aktivno radili na bebici i meni M nije dosla. Radila sam test za trudnocu 01.7.2014. Clearblue Plus i test je odmah pokazao plus. Otisla kod ginekologa isti dan jer imam dosta jake bolove u donjem dijelu trbuha i to unazad 2 tj. Ultrazvukom nije vidio nista osim zadebljanja endometrija. poslao me na hitnu ginekologiju da me hospitaliziraju zbog moguce vanmaternicne trudnoce. Kada sam iduci dan dosla na hitnu ginekologiju , preko urina nije odmah pokazana trudnoca vec par min kasnije blijeda crtica, zatim su mi radili na dva razlicita ultrazvuka pregled i doktorica misli da nije vanmaternicna, isto ne vidi nista osim zadebljanja endometrija. radili mi betu hcg i ona iznosi 39. Doktorica je rekla da je moguca rana trudnoca, ali za 3 dana moram doci ponoviti betu. Jos uvijek imam bolove u donjem dijelu trbuha. Rekla mi je da se obavezno javim ukoliko pocinje smedji iscjedak i krvarenje. Dal je koja od vas imala slicnu situaciju? Jer ja uopce sad neznam dal jesam ili nisam trudna :(Oprostite na duzem postu.
"Sve što jesam, i što se nadam da ću biti, dugujem svojoj majci."Abraham Lincoln
Možda je još prerano. Ja sam bila na ultrazvuku sa 7 tjedana i vidjela se samo gestacijska vrećica a plod uopće nije vidjela,pa mi je rekla da obavim betu,a ako dođe do iscjetka ili krvarenja odmah na hitnu na kiretažu. Za četiri dana je vidjela plod i srce je kucalo. Evo sad smo 33+3 i sve je u redu,nadam se da će i kod tebe biti tako.
Meni se čini da je to čak i ok,da se tek oko 6.og tjedna jako poveća,ali nisam sigurna. U svakom slučaju nemoj se nervirat,vidjet ćeš za 3 dana koće se povisit ili ne. Inaće meni je sestra kod ginekologa rekla da je najbolje doći na pregled tek s 9 tjedana jer se onda već sve lijepo posloži,a ak dođeš ranije se samo zabrineš jer je još sve nejasno.
Mislim da ti se plod obično ni ne vidi prije 7-8 tjedna (dakle prije 2-mjeseca trudnoće, jer se broji i onaj dio kad nisi trudna - prva 2 tjedna iza menzesa). Vjerojatno si prerano došla. Odi za 3 dana pa ćeš vidjeti. Ako beta raste, to bi trebalo biti ok. A bolovi mogu biti normalni jer je moguće da su to bolovi od ugnježđavanja jajašca u maternicu. Znaju boljeti jednako kao predmenstrualni grčevi. Mene doduše baš i nisu, ali znam dosta žena koje jesu. Sretno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji