savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

DOCKY

Drage moje,… idem kući uz to da sam morala primarijusu obećavat da cu sljedit sve upute,… jooj kako je to presmijesno izgledalo,… najvise sam se razveselila jer moja misica kreće u 1. razred i nikako to nezelim propustiti te prve dane i da obavimo kupnju,… uh sva happy cekam mm da dodje po mene i gibam u svoju jazbinu,… saljem vam svima puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Docky, super vijesti! Doma će biti lakše! Čuvaj se 

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Docky, drago mi je da su te pustili doma, doma je definitvno lakse i ljepše 

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Docky!
    Super što si doma, nekako sam imala filing da će tako i biti! Odmaraj i čuvaj svoju bebicu!

bubamara1986

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Najprije da vas sve pozdravim. Prvi puta ovdje pisem i neznam dal sam na pravom mjestu ali mi treba savjet za smirenje :).
    Ovako, zadnju menstruaciju imala sam 02.06.2014.,dragi i ja taj smo mjesec aktivno radili na bebici i meni M nije dosla. Radila sam test za trudnocu 01.7.2014. Clearblue Plus i test je odmah pokazao plus. Otisla kod ginekologa isti dan jer imam dosta jake bolove u donjem dijelu trbuha i to unazad 2 tj. Ultrazvukom nije vidio nista osim zadebljanja endometrija. poslao me na hitnu ginekologiju da me hospitaliziraju zbog moguce vanmaternicne trudnoce. Kada sam iduci dan dosla na hitnu ginekologiju , preko urina nije odmah pokazana trudnoca vec par min kasnije blijeda crtica, zatim su mi radili na dva razlicita ultrazvuka pregled i doktorica misli da nije vanmaternicna, isto ne vidi nista osim zadebljanja endometrija. radili mi betu hcg i ona iznosi 39. Doktorica je rekla da je moguca rana trudnoca, ali za 3 dana moram doci ponoviti betu. Jos uvijek imam bolove u donjem dijelu trbuha. Rekla mi je da se obavezno  javim ukoliko pocinje smedji iscjedak i krvarenje. Dal je koja od vas imala slicnu situaciju? Jer ja uopce sad neznam dal jesam ili nisam trudna :(Oprostite na duzem postu.

"Sve što jesam, i što se nadam da ću biti, dugujem svojoj majci."Abraham Lincoln

• Jeja4

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Možda je još prerano. Ja sam bila na ultrazvuku sa 7 tjedana i vidjela se samo gestacijska vrećica a plod uopće nije vidjela,pa mi je rekla da obavim betu,a ako dođe do iscjetka ili krvarenja odmah na hitnu na kiretažu. Za četiri dana je vidjela plod i srce je kucalo. Evo sad smo 33+3 i sve je u redu,nadam se da će i kod tebe biti tako.

bubamara1986

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Doktorica je rekla da ukoliko je trudnoca to bi bilo 4 tjedna... ali brine ju mala beta

"Sve što jesam, i što se nadam da ću biti, dugujem svojoj majci."Abraham Lincoln

• Jeja4

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Meni se čini da je to čak i ok,da se tek oko 6.og tjedna jako poveća,ali nisam sigurna. U svakom slučaju nemoj se nervirat,vidjet ćeš za 3 dana koće se povisit ili ne. Inaće meni je sestra kod ginekologa rekla da je najbolje doći na pregled tek s 9 tjedana jer se onda već sve lijepo posloži,a ak dođeš ranije se samo zabrineš jer je još sve nejasno.

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Mislim da ti se plod obično ni ne vidi prije 7-8 tjedna (dakle prije 2-mjeseca trudnoće, jer se broji i onaj dio kad nisi trudna - prva 2 tjedna iza menzesa). Vjerojatno si prerano došla. Odi za 3 dana pa ćeš vidjeti. Ako beta raste, to bi trebalo biti ok. A bolovi mogu biti normalni jer je moguće da su to bolovi od ugnježđavanja jajašca u maternicu. Znaju boljeti jednako kao predmenstrualni grčevi. Mene doduše baš i nisu, ali znam dosta žena koje jesu. Sretno.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

Ja sam s drugom trudnoćom čkala 2 tjedna nakon kaj sam trebala dobit iz predostrožnosti jer znaju frku napravit kad se još ne vidi, a trudnoća je. Nemoj se nervirat, ja sam krvarila u drugoj trudnoći kad se ugnježđivalo jajašce 2 dana, malo je bolilo ko da ću dobit i onda više niš :)

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

slazem se sa curama... 4 tjedna je doista jako mala trudnoca ako i postoji... pocekaj jos par dana pa ces vidjet sto ce ti reci i svakako javi rezultat...
    ali ja mislim da ti ipak jesi trudna...drzim fige...

Laura 21.08.2014 :-*

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.