Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    12. Ožujak 2024. 13:40

Anica88

amystiqa

Bananica80

Vulić jelda? Nasla sam ja taj post isto.. i od tad mi nije svejedno sto sam u Vinogradskoj.. ostajem tu jer tu vodim trudnocu u visokoroizicnoj, al frka me da mi on dopadne na porodu. Ne znam jel se moze trazit drugi lijecnik kad radjas.. tj odbiti "usluge" jednog lijecnika 🙈 a vidjela sam isto da njega stave u kombi sa onom lijecnicom sa Merkura o kojoj se uzasno prica isto. Valjda ako si peh taj dan da ostanes do kraja peh 😶

Netko je pisao da ga se može odbiti i tražiti drugog jer je specijalizant. Da, Žana Žegarac, o njoj iz Merkura već slušam godinama takve priče. Užas.

Samo sto im se onda u startu zamjeris. A vec im je i ovako ogromna guzva i svi su nervozni

Da to je... auf.. valjda me nece dopast :) mozda bude indukcija pa cu znat tko ce mi bit taj dan u smjeni. A mozda i da odem u fotofinisu na SD 🙃

3/2024 💙

• Bananica80
    12. Ožujak 2024. 13:41

Sandra25

Dakle i Zagreb ima svoga Vulića?😅

Taj je iz Splita - u St je zavrsio faks pa je dosao nama u Zg.. ne znam jel i splitski Vulic na losem glasu 😀

3/2024 💙

• Sandra25
    12. Ožujak 2024. 14:06

Bananica80

Sandra25

Taj je iz Splita - u St je zavrsio faks pa je dosao nama u Zg.. ne znam jel i splitski Vulic na losem glasu 😀

Postoje dva Vulica u Splitu.  Marko i Robert. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

amystiqa
    12. Ožujak 2024. 14:10

Sandra25

Bananica80

Sandra25

Postoje dva Vulica u Splitu. Marko i Robert.

Koji je sporan? Ovaj Robert sam guglala da je neki utjecajan navodno. A pretpostavljam da mu je jedan od njih stari, sumnjam da bi ako je takav kako se priča išao u ginekologiju jer mu je to poziv. 

2020. 👦🏻

• Bananica80
    12. Ožujak 2024. 14:16

amystiqa

Sandra25

Bananica80

Sandra25

Koji je sporan? Ovaj Robert sam guglala da je neki utjecajan navodno. A pretpostavljam da mu je jedan od njih stari, sumnjam da bi ako je takav kako se priča išao u ginekologiju jer mu je to poziv.

U Zg je Luka.. 

3/2024 💙

• Sandra25
    12. Ožujak 2024. 14:28

Onda je to treci Vulic🤣
    Kod mene je sporan bio Marko, koji me umalo kostao zivota u prvoj trudnoci 2015 godine. U drugoj trudnoci me izbjegavao po bolnici, a u trecoj se nadam da ga necu ni sresti.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

amystiqa
    12. Ožujak 2024. 14:31

Bananica80

amystiqa

Sandra25

Bananica80

Sandra25

U Zg je Luka..

Znam, Luka je klinac, specijalizant i on je “na glasu” u Zg, ali mene je zanimalo koji je sporan u Splitu jer mu je to onda moguće stari s obzirom da u takve specke idu ugl. jer je i tata u istoj.

2020. 👦🏻

• Sandra25
    12. Ožujak 2024. 14:35

amystiqa

Bananica80

amystiqa

Sandra25

Bananica80

Sandra25

U Zg je Luka..

Znam, Luka je klinac, specijalizant i on je “na glasu” u Zg, ali mene je zanimalo koji je sporan u Splitu jer mu je to onda moguće stari s obzirom da u takve specke idu ugl. jer je i tata u istoj.

Onda je prije Marko, jer Robert je mlađi. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Bananica80
    12. Ožujak 2024. 14:43

Sandra25

amystiqa

Bananica80

amystiqa

Sandra25

Bananica80

Sandra25

U Zg je Luka..

Onda je prije Marko, jer Robert je mlađi.

Mozda su svi u rodu, mislim vjerojatno jesu, pa je najmladji zavrsio na specki u Zg.
    A sta ti je bilo u prvoj trudnoci kad je Marko bio kritican? Ako si voljna napisati...
    Nekako vjerujem da svaka bolnica ima svog "specijalca"  kojeg treba izbjegavati...

3/2024 💙

• Sandra25
    12. Ožujak 2024. 15:29

A voljna sam, ali mi se bas i ne pise ovako “javno” jer do dana danasnjeg nije priznao svoju gresku. A bebe vise nema, a skoro nije bilo ni mene jer sam se borila za zivot nakon toga. 
    Svaki put kad predjem prag rodilista vrate mi se sve te traume i ruzne uspomene. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.