A voljna sam, ali mi se bas i ne pise ovako “javno” jer do dana danasnjeg nije priznao svoju gresku. A bebe vise nema, a skoro nije bilo ni mene jer sam se borila za zivot nakon toga.
Svaki put kad predjem prag rodilista vrate mi se sve te traume i ruzne uspomene.
Ajme baš mi je žao da si to prošla. 😔
2020. 👦🏻
A voljna sam, ali mi se bas i ne pise ovako “javno” jer do dana danasnjeg nije priznao svoju gresku. A bebe vise nema, a skoro nije bilo ni mene jer sam se borila za zivot nakon toga.
Svaki put kad predjem prag rodilista vrate mi se sve te traume i ruzne uspomene.
Ajme.. bas mi je zao. Grozno da je to rezultiralo takvim posljedicama. Ma nemoj pisat, zanemari me, nisam znala da je bilo ovako tesko... Oprosti sta sam uopce potegla pitanje 🙈
3/2024 💙
Dakle i Zagreb ima svoga Vulića?😅
Taj je iz Splita - u St je zavrsio faks pa je dosao nama u Zg.. ne znam jel i splitski Vulic na losem glasu 😀
Postoje dva Vulica u Splitu. Marko i Robert.
Koji je sporan? Ovaj Robert sam guglala da je neki utjecajan navodno. A pretpostavljam da mu je jedan od njih stari, sumnjam da bi ako je takav kako se priča išao u ginekologiju jer mu je to poziv.
U Zg je Luka..
Znam, Luka je klinac, specijalizant i on je “na glasu” u Zg, ali mene je zanimalo koji je sporan u Splitu jer mu je to onda moguće stari s obzirom da u takve specke idu ugl. jer je i tata u istoj.
Onda je prije Marko, jer Robert je mlađi.
Mozda su svi u rodu, mislim vjerojatno jesu, pa je najmladji zavrsio na specki u Zg.
A sta ti je bilo u prvoj trudnoci kad je Marko bio kritican? Ako si voljna napisati…
Nekako vjerujem da svaka bolnica ima svog "specijalca" kojeg treba izbjegavati…
Marko je stari definitivno, sad sam mu vidjela sliku na FB profilu s njim sa diplome. Bome mali izgleda baš nekako čudno i ima čudan pogled. Brrr, jeza.
…
Sandra nadam se da ti sad nismo otvorili stare traume. 😔
…
Mislim da ja definitivno idem na Sv.Duh, još jedan razlog više.
2020. 👦🏻
Je, sad sam i ja pogledala profilnu na fejsu. Ovo sa njim je Marko Vulic😩
No, divno….
2015 👼🏻
2016 👦🏼
A kad Merkur renoviraju, vjerujem da većina iz tog dijela grada gravitira onda Petrovoj ipak, a ne Vinogradskoj i Sv.Duhu.
Ja sam isto čula pozitivno iskustvo iz prve ruke i mimo gužve. Ajde lijepo da je tako.
2020. 👦🏻
Malo sam preletila postove od zadnjih dana, vidim ga Petrovu pitate. Probat ću stavit slike rađaone jer sam fotkala kad su me primili 😆
Stvarno je jako uredno i osoblje je odlično s obzirom na uvjete u kojima rade.
Ja sam bila na odjelu za carski, kreveti imaju rucku, elektricni su. Užasna im je gužva tako da su i nama bebe bile kod nas od 6 ujutro do skoro 11 navečer, uzeli su ih samo na sat kad je večernja njega beba. S tim da su nam ih htjeli i ostaviti preko noći dan prije otpusta jer kažu da im je takav baby boom zadnjih mjeseci da ne znaju kud bi sa sobom.
Super zvuci. A znaci uzimali su bebe preko noci ili su bile s vama cijelu noc?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Evo fotka radjaone
Ajme i tak onda čuješ i vidiš u sobi tri žene kako rađaju. 🫣 Nikakva privatnost bome.
2020. 👦🏻
https://postimg.cc/N59Kng4s
Hahahaha mislila sam da je barem veci razmak😂😂😂😅😅😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Malo sam preletila postove od zadnjih dana, vidim ga Petrovu pitate. Probat ću stavit slike rađaone jer sam fotkala kad su me primili 😆
Stvarno je jako uredno i osoblje je odlično s obzirom na uvjete u kojima rade.
Ja sam bila na odjelu za carski, kreveti imaju rucku, elektricni su. Užasna im je gužva tako da su i nama bebe bile kod nas od 6 ujutro do skoro 11 navečer, uzeli su ih samo na sat kad je večernja njega beba. S tim da su nam ih htjeli i ostaviti preko noći dan prije otpusta jer kažu da im je takav baby boom zadnjih mjeseci da ne znaju kud bi sa sobom.
Super zvuci. A znaci uzimali su bebe preko noci ili su bile s vama cijelu noc?
Uzimali su ali su zadnju noć htjeli ostaviti samo smo mi vec dobile Normabel za spavanje pa je onda rekla kao ne ali da nismo popile ostale bi zadnju noc s nama
Ahaa kuzim. Hvala na info:) i slikamaa
Sortiraj odgovore
Najstariji