Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    12. Ožujak 2024. 12:30

Anica88

amystiqa

Anica88

amystiqa

Anica88

amystiqa

Anica88

Evo mene s pregleda.
    Sve je uredno, danas su mi prvi put radili ctg, ctg je isto ok, nije prepoznao trudove.
    Beba ima 3400g.
    Danas je bio i specijalizant s doktoricom (Petra Glad Stritof, ista kao i 1. i zadnji put) pa je sve detaljnije objasnjavala. Uglavnom, njihovo stajaliste je da je od vaginalnog pregleda prije termina vise stete nego koristi pa ga ne rade.
    Svaki put rade ultrazvuk, procjenu tezine bebe i kolicinu plodne vode.
    Iduci put sam narucena u petak u jutro jer mi je u subotu termin

Top! Meni je to baš drago da su tako normalnog stava. Sve sam bliže odluci na Sv.Duh. Znači utorkom je ta dr. uglavnom. Iako, realno, nije da mogu birati termin prvog pregleda u TA.

Svi doktori tamo rade na isti nacin. Meni je cak jos simpaticniji bio mladi doktor koji je bio jednom umjesto nje, napisala sam tu ime, ali sam ga zaboravila 😅
    Mozes birati kod koga ces ici ako osobno dodjes prvi put u trudnicku ambulantu naruciti se, bas danas je bila jedna cura i trazila kod koga se zeli naruciti

Moram malo istražiti koji su najbolji tamo gin onda. Za sad imam tvoje iskustvo s njih 2.

A mozda je i svejedno, opet na kraju je najbitnije tko ti je na porodu, a to je cista sreca…

Ma ja bih rado i da su mi neki normalni i u TA da se ne stresiram prije poroda. Čitam u onoj grupi Iskustva s poroda da recimo u Vinogradskoj ima neki užasni specijalizant koji je grub i neiskusan i uzrokovao je potencijalno neke prijevremene porode vaginalnim “rovanjem” u TA pa bih takve izbjegla rado. Grozno je tko sve može raditi sa ženama u tom osjetljivom periodu. 🫤

Da, vidjela sam to. A i cula iz prve ruke slicnu pricu za vinogradsku. To se desilo curi koja je isla sa mnom na trudnicki tecaj :(
    Porod joj je bio grozan :(

Prestrašno. A imaju i već prijava za njega. Očito ga netko drži tamo. Guglala sam, ima neki utjecajni stariji ginekolog istog prezimena pa vrlo lako moguće da je to. 😡

2020. 👦🏻

• tear_of_happiness
    12. Ožujak 2024. 12:46

Mašo sretnoooo 🤩🍀🥰 još malo pa si sa svojim mirisnim paketićem ❤️

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• LavicaBP
    12. Ožujak 2024. 12:57

Bok svima, nisam pisala duugo i sad zadnjih tjedan dana čitam 200+ strana zaostataka 
    Čestitke svima na bebicama i sreetno svima koje samo što nisu postale mame 

Imam pitanje vezano za sv. duh, kako da se ja naručim tamo u TA? Ispunila sam onaj online obrazac prije nekih tjedan dana, poslala sam mailom sve krajem prošlog tjedna i i dalje nema baš nikakvog odgovora...nije valjda da stvarno moram osobno ići tamo?!

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Bananica80
    12. Ožujak 2024. 13:00

amystiqa

Anica88

amystiqa

Anica88

amystiqa

Anica88

amystiqa

Anica88

Evo mene s pregleda.
    Sve je uredno, danas su mi prvi put radili ctg, ctg je isto ok, nije prepoznao trudove.
    Beba ima 3400g.
    Danas je bio i specijalizant s doktoricom (Petra Glad Stritof, ista kao i 1. i zadnji put) pa je sve detaljnije objasnjavala. Uglavnom, njihovo stajaliste je da je od vaginalnog pregleda prije termina vise stete nego koristi pa ga ne rade.
    Svaki put rade ultrazvuk, procjenu tezine bebe i kolicinu plodne vode.
    Iduci put sam narucena u petak u jutro jer mi je u subotu termin

Top! Meni je to baš drago da su tako normalnog stava. Sve sam bliže odluci na Sv.Duh. Znači utorkom je ta dr. uglavnom. Iako, realno, nije da mogu birati termin prvog pregleda u TA.

Svi doktori tamo rade na isti nacin. Meni je cak jos simpaticniji bio mladi doktor koji je bio jednom umjesto nje, napisala sam tu ime, ali sam ga zaboravila 😅
    Mozes birati kod koga ces ici ako osobno dodjes prvi put u trudnicku ambulantu naruciti se, bas danas je bila jedna cura i trazila kod koga se zeli naruciti

Ma ja bih rado i da su mi neki normalni i u TA da se ne stresiram prije poroda. Čitam u onoj grupi Iskustva s poroda da recimo u Vinogradskoj ima neki užasni specijalizant koji je grub i neiskusan i uzrokovao je potencijalno neke prijevremene porode vaginalnim “rovanjem” u TA pa bih takve izbjegla rado. Grozno je tko sve može raditi sa ženama u tom osjetljivom periodu. 🫤

Da, vidjela sam to. A i cula iz prve ruke slicnu pricu za vinogradsku. To se desilo curi koja je isla sa mnom na trudnicki tecaj :(
    Porod joj je bio grozan :(

Prestrašno. A imaju i već prijava za njega. Očito ga netko drži tamo. Guglala sam, ima neki utjecajni stariji ginekolog istog prezimena pa vrlo lako moguće da je to. 😡

Vulić jelda? Nasla sam ja taj post isto.. i od tad mi nije svejedno sto sam u Vinogradskoj.. ostajem tu jer tu vodim trudnocu u visokoroizicnoj, al frka me da mi on dopadne na porodu. Ne znam jel se moze trazit drugi lijecnik kad radjas.. tj odbiti "usluge" jednog lijecnika 🙈 a vidjela sam isto da njega stave u kombi sa onom lijecnicom sa Merkura o kojoj se uzasno prica isto. Valjda ako si peh taj dan da ostanes do kraja peh 😶

3/2024 💙

Anica88
    12. Ožujak 2024. 13:11

LavicaBP

Bok svima, nisam pisala duugo i sad zadnjih tjedan dana čitam 200+ strana zaostataka
    Čestitke svima na bebicama i sreetno svima koje samo što nisu postale mame

Imam pitanje vezano za sv. duh, kako da se ja naručim tamo u TA? Ispunila sam onaj online obrazac prije nekih tjedan dana, poslala sam mailom sve krajem prošlog tjedna i i dalje nema baš nikakvog odgovora…nije valjda da stvarno moram osobno ići tamo?!

Ja sam se narucila online preko ovog linka: https://www.kbsd.hr/online-narucivanje/
    I dobila odgovor drugi dan

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    12. Ožujak 2024. 13:15

Bananica80

amystiqa

Vulić jelda? Nasla sam ja taj post isto.. i od tad mi nije svejedno sto sam u Vinogradskoj.. ostajem tu jer tu vodim trudnocu u visokoroizicnoj, al frka me da mi on dopadne na porodu. Ne znam jel se moze trazit drugi lijecnik kad radjas.. tj odbiti "usluge" jednog lijecnika 🙈 a vidjela sam isto da njega stave u kombi sa onom lijecnicom sa Merkura o kojoj se uzasno prica isto. Valjda ako si peh taj dan da ostanes do kraja peh 😶

Ako vidis da je doktor Vulic, kazes da su trudovi prosli i da ces doci kasnije 😆 mozes otici roditi u bilo koju bolnicu, ne mora biti ista gdje si vodila trudnocu

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

amystiqa
    12. Ožujak 2024. 13:15

Bananica80

Netko je pisao da ga se može odbiti i tražiti drugog jer je specijalizant. Da, Žana Žegarac, o njoj iz Merkura već slušam godinama takve priče. Užas. 

2020. 👦🏻

Anica88
    12. Ožujak 2024. 13:21

amystiqa

Bananica80

Netko je pisao da ga se može odbiti i tražiti drugog jer je specijalizant. Da, Žana Žegarac, o njoj iz Merkura već slušam godinama takve priče. Užas.

Samo sto im se onda u startu zamjeris. A vec im je i ovako ogromna guzva i svi su nervozni

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Sandra25
    12. Ožujak 2024. 13:36

Dakle i Zagreb ima svoga Vulića?😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Zelena123
    12. Ožujak 2024. 13:40

Joj i ja sam procitala za tog Vulica, bjezite od njega ako mozete

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.