Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    12. Ožujak 2024. 18:51

A sta bude ak su svi kreveti u radaoni zauzeti? Sta onda? Jel ima predradaona neka ? Ja sam prvi put odmah u radaonu isla nisam opce bila u predradaoni ni nista, al dobro tad he svaka radaona bila ko soba zatvorena i jedan krevet.. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• cocinella
    12. Ožujak 2024. 18:51

https://postimg.cc/1VHk45jM
    Ma ovako je. Ne vidiš, ali bome čuješ sve.

• lalllla
    12. Ožujak 2024. 18:54

cocinella

https://postimg.cc/1VHk45jM
    Ma ovako je. Ne vidiš, ali bome čuješ sve.

😅jao.. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Laraimama92
    12. Ožujak 2024. 19:01

Kod nas u Banjaluci postoji samo jedna bolnica i u tu jednu dolaze i porodilje iz drugih gradova. Sve zene su u jednoj radjaoni (doduse ima ih valjda par ali u svakoj je vise kreveta), nemamo predradjaonu, odmah se ide tu. Ni paravan nije bio izmedju mene i druge porodilje prosli put kad sam radjala. Uglavnom se mora lezati stalno na krevetu za radjanje, vodu ne dozvoljavaju, hranu pogotovo, epidural se ne moze dobiti osim ako se zakaze mjesec unaprijed i ako je slobodan anesteziolog. U sobama bude po 3, 4 zene, nema tv, nema nista, stolarija stara, prozori se ne mogu otvoriti, wc je star, uglavnom sve zardjalo i takoo..citajuci vase postove vidim da je kod nas jos srednji vijek.

• Alexica
    12. Ožujak 2024. 19:04

Mi smo danas imali sistematski i malo sam ostala zatecena pa da cujem vas…
    Beba je rodjena s 3520, na izlasku iz bolnice je imao 3400. Najnize sto je imao je 3200g u bolnici. Prosli cetvrtak smo se vagali kod patronazne i imao je 3850g, patronazna svaki put zadovoljna na vaganju jer dobiva na kilazi i nikad nista nije prigovorila.
    Danas dodjemo na sistematski i vaga pokaze ni vise ni manje nego 3860g. Ja zbunjena, ispada da je u 4-5dana dobio samo 10g.
    Dolazi pedijatrica i govori mi da je premalo dobio do sad (ne zna brojku od proslog tjedna nego gleda sveukupnu kilazu)- kaze da je trebao dobiti vec minimalno 700g na pocetnu tezinu- znaci trebao bi imati preko 4200g.
    Osim sto ne znam jel problem u njenoj vagi brine me i to sto mi prigovara za tezinu bebe. Ja se vodim onim brojem popisanih (min 6) i pokakanih pelena (min 3) i tu smo super do sad bili. 
    I sad sam u drami jer imam osjecaj da ne radim nesto dobro iako smo lijepo dojili do danas i ovo mi je sad bas stres. Pedijatrica kaze da mora minimalno 100ml popiti u obroku i da se probno izdojim dva obroka za redom da vidim jel imam 100ml- ja danas jedva izdojila toliko za jedan obrok valjda i od stresa i odlucila da necu to vise raditi sto god ona rekla jer mi beba ni ne zeli jesti mlijeko na bocicu.  
    Meni su glupa ta mjerenja po obroku jer ni on ne jede jednako svaki obrok. Sam odluci kad mu je dosta i uostalom dojim na zahtjev pa to nekad bude svakih sat vremena, a nekad i veci razmak.
    Utjesite me vi koje dojite :( bas sam zalosna danas

Maša🤰🏼
    12. Ožujak 2024. 19:11

Evo me.
    U 10:00 ulazim u radaonu, pokidaju mi vodenjak i daju epiduralnu pa drip. Trudove iskreno nisam osjecala . U 14:45 sam rekla da su trudovi sve bolniji i da mi idu u kosti zdjelice. Rekla je doktorica ma bila ste tek 6 cm idem samo na sastanak predaje smjene pa se vracam i pogledat cu vas . U 15:00 ja kazem NEMOGU MORAM NA LEĐA . Dode neka babica kaze ajde probajte pa cemo vidit tiskala jedan trud . Kaze brzo montiraj za porod i u jos 3 najbolnija truda na svijetu je izasla u 15:25 🥹 nasa savrsena mala curica. Imala sam onaj ring of fire UZAS CURE VRISTALA SAM EVO MAJKEMI 😂 i popucala sam na par mjesta i to me je bolilo za popizdit puno gore neko kad vas oni režu. Više boli i šivanje i trenutno sada ko neke posjekotine onako stalno peče. Ali dobrooo sve u svemu SUPER nemogu vjerovat da je tu 🩷

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    12. Ožujak 2024. 19:11

I da stigla naša Lena, 2830 grama i 50 cm 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anica88
    12. Ožujak 2024. 19:16

amystiqa

A kad Merkur renoviraju, vjerujem da većina iz tog dijela grada gravitira onda Petrovoj ipak, a ne Vinogradskoj i Sv.Duhu.
    Ja sam isto čula pozitivno iskustvo iz prve ruke i mimo gužve. Ajde lijepo da je tako.

Meni su sve te bolnice podjednako daleko 🤷‍♀️
    Sve su oko centra…
    U Petrovu ne bi isla zato jer tamo nema pratnje, a sad kad vidim ovu sliku sam 200% sigurna u svoju odluku 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Alexica
    12. Ožujak 2024. 19:17

Cestitke Maso! Konacno dosla curka 🥰 vrijedila je cekanja, sad uzivaj s njom ❤️

amystiqa
    12. Ožujak 2024. 19:18

Maša🤰🏼

I da stigla naša Lena, 2830 grama i 50 cm

Čestitke!❤️  Pa ona je mrvica! 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.