Cocinella super! Bas mi je drago da je tako sve proslo, zelim identican porod. Ja isto imam zelju pokusati na boku, da ne trpim u isto vrijeme i bol trtice i bol trudova. Ovo tvoje mi zvuci stvarno za 10 i bas si me napunila pozitivnom energijom. Zvucis mi stvarno raspolozeno i opusteno nakon poroda 😀.
Maso joj u tebe sve nesto hoce pa nece ☹️. Koliko si otvorena?
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024 (preostalo 8 ❄️)
07/25 Biokemijska❌ (pokusali prirodno)
10/25 Spontani u 7. tj💔 (pokusali prirodno)
Cure koje ste rodile sada ,di vam beba provodi najviše vremena po danu, ja sam mislila u gnijezdo i rastvorit kauč,pa tu za početak.
Naravno,ako bude miran ko šta je dosad ,pa ga ne budem nosila cili dan.🙃
Najvise je u njihalki i u rukama haha
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Evo da javim odlucili su potaknut porod. Ponovo sam u radaoni 3. Put hahahha i sad ce probusit vodenjak 💪 pa drip 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo da javim odlucili su potaknut porod. Ponovo sam u radaoni 3. Put hahahha i sad ce probusit vodenjak 💪 pa drip 🙈
Ajde sretno Mašo! 🥳 To je to, nakon prokidanja vodenjaka nema nazad! Samo hrabro!
Ti si jedina koju znam da baš toliko jako želi drip. 😁
Ja bih tražila i epiduralnu.

2020. 👦🏻
Sretno Mašo, to je onda to, ubrzo češ imati bebicu kraj sebe, drži se, i neka sve dobro prođe! 🥰🍀
Maso sretno!
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024 (preostalo 8 ❄️)
07/25 Biokemijska❌ (pokusali prirodno)
10/25 Spontani u 7. tj💔 (pokusali prirodno)
Maso sretno!!
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sretno Mašo, držim fige i na nogama i na rukama 😂
Zaslužila si brate! Nek bude brzo!

Evo mene s pregleda.
Sve je uredno, danas su mi prvi put radili ctg, ctg je isto ok, nije prepoznao trudove.
Beba ima 3400g.
Danas je bio i specijalizant s doktoricom (Petra Glad Stritof, ista kao i 1. i zadnji put) pa je sve detaljnije objasnjavala. Uglavnom, njihovo stajaliste je da je od vaginalnog pregleda prije termina vise stete nego koristi pa ga ne rade.
Svaki put rade ultrazvuk, procjenu tezine bebe i kolicinu plodne vode.
Iduci put sam narucena u petak u jutro jer mi je u subotu termin

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji