Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    10. Ožujak 2024. 16:57

Sandra25

Ja planiram kupiti maxi cosi iora air i sad sam isla vidjeti kad ste rekle da je na popustu kod magic baby medjutim stranica im je pala ocito🤣🤣🤣 nemam srece sa popustima haahaha

Isla sam gledati i onu prvu stranicu koju mi ponudi ni meni ne otvara, ali zato ovu drugu otvara. Probaj, mozda je i kod tebe tako 😀

• 12345M
    10. Ožujak 2024. 17:26

BlackRose

12345M

Ja imam free on next to me krevetic, taman stane gnijezdo u njega i nije bio skup, na popustu nekih 120€

To sam i ja gledala jer nisu toliko skupi. Zadovoljna si? Meni u principu treba za prve mjesece do max godinu dana jer imam djecji krevetic pa mi ne treba na duze vremena. Ovo cisto radi sigurnosti i prakticnosti

Jesam zadovoljna sam, ona jedna strana mi je uvijek otvorena, prislonjen je skroz uz moj krevet, kad ga zavezes i spojis sa svojim krevetom je super stabilan

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Sandra25
    10. Ožujak 2024. 18:14

Mislim da pise za skoro sve te next to me krevetice da su do 6 mjeseci, iako vjerujem da se mogu i rastegnuti mozda do 9 mjeseca zivota.
    Evo ja prijavljujem da sam stavila prati prvu turu robice za bebu. Izbacila sve iz ormara od sina i sve ponovno preslozila tako da dobijem mjesta i za bebinu robicu. 
    Zapuhala sam se ko da sam radila ne znam sta🤣🤣🤣 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    10. Ožujak 2024. 20:12

Jel koja od vas cura osjeti probadanje u prsima povremeno, ili straga oko lopatica? Zadnja dva dana povremeno to osjetim

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• BlackRose
    10. Ožujak 2024. 20:17

Sandra25

Jel koja od vas cura osjeti probadanje u prsima povremeno, ili straga oko lopatica? Zadnja dva dana povremeno to osjetim

Ja sam znala osjetiti taman ispod prsa, vise ko rebra i bol mi se protezala sve okolo do lopatica. Ali meni je to od posla. I to sam sad kroz trudnocu imala jako cesto problem. Sad neznam na kakvo probadanje ti tocno mislis

• BlackRose
    10. Ožujak 2024. 20:21

Mene je ovu noc probudila jaka "menstrualna bol", ali bebu normalno osjecam i sve pa neznam sta je to tocno bilo. 🤷‍♀️ Trajalo je par minuta i proslo. Jedino mi je mala danas takve akrobacije izvodila da me tocno boljelo na momente. 

• BlackRose
    10. Ožujak 2024. 20:25

Sandra25

Mislim da pise za skoro sve te next to me krevetice da su do 6 mjeseci, iako vjerujem da se mogu i rastegnuti mozda do 9 mjeseca zivota.
    Evo ja prijavljujem da sam stavila prati prvu turu robice za bebu. Izbacila sve iz ormara od sina i sve ponovno preslozila tako da dobijem mjesta i za bebinu robicu.

Zapravo ne pise nista 🤷‍♀️ jedino sam na jednom nasla da pise da ide do cca 9kg. Ali i ja pretpostavljam da je to za prvih pola godine, jedino ako je beba manja da se moze rastegnuti i duze.
    Ja cu valjda prati robu dan pred porod jer cekam da dovrsimo kucu pa da se preselimo prije 😂 ili ce muz oprati

• lalllla
    10. Ožujak 2024. 20:33

BlackRose

Mene je ovu noc probudila jaka "menstrualna bol", ali bebu normalno osjecam i sve pa neznam sta je to tocno bilo. 🤷‍♀️ Trajalo je par minuta i proslo. Jedino mi je mala danas takve akrobacije izvodila da me tocno boljelo na momente.

Mozda si se preforsirala preko dana pa te malo bolilo. Tako i mene zna nekad, bude cesce par tj pred porod jer se tijelo priprema, nemas brige :)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    10. Ožujak 2024. 20:34

BlackRose

Sandra25

Zapravo ne pise nista 🤷‍♀️ jedino sam na jednom nasla da pise da ide do cca 9kg. Ali i ja pretpostavljam da je to za prvih pola godine, jedino ako je beba manja da se moze rastegnuti i duze.
    Ja cu valjda prati robu dan pred porod jer cekam da dovrsimo kucu pa da se preselimo prije 😂 ili ce muz oprati

Moja prijateljica ga je koristila do nekih 9 mj, ovisi da kolika je beba, koliko je mobilna itd, meni se sin sa 7 vwc dizao na noge tako da on nebi mogao duze biti u tome😂😂 sve ovisi od bebe do bebe, zapravo svuda pise do 6 mj ali ne mora znaciti

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Donna2022
    10. Ožujak 2024. 23:31

Mi imamo Kinderkraft Neste up, kupila sam na stranici Bebastic, imaju cesto snizenja. Zadovoljni smo, sluzi svrsi pomocnog krevetica, nije bio skup, cca 120€. Jedino sto ga bas nije lako sastaviti/rastaviti tako da nema bas funkciju “prijenosnog” kako se reklamira🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.