Čitam sad, tj guglam, on ne jak anelgetik, ali prvenstveno opijat. Znači kad upišeš u google Dolantin, prvo što izbaci je “droga”. 😬
*je jak anelgetik
Tu sam našla i u uputstvu o lijeku kakve utjecaje može imati na bebu jer prolazi kroz posteljicu. 🫣
https://www.lekovi.org/sr/h/cb2d7686/dolantin-v1.php
2020. 👦🏻
Imate savjet za side by side krevetic, a da nije skupi? Nisam ga imala namjeru kupovati, ali kako klinci cesto spavaju s nama, strah me da koji od njih ne legne na bebu. Pogotovo malac koji nema uopce osjecaj kako spava. On nam doslovno cijeli na glavi zna biti. Nekako si mislim da mi je onda prakticniji taj krevetic da je beba zasticena, a opet blizu da ju mogu dojiti.
Mi smo kupili Chicco next to me forever i baš smo ga jučer slagali. Nije baš jeftin, ali je stvarno super i jako smo zadovoljni. Malo je veći od prosjećnih krevetića koji idu uz krevet, pa će valjda i potrajati. Kasnije ga se može prebaciti u dječju sobu, mislim da je ok do tri godine.
Imate savjet za side by side krevetic, a da nije skupi? Nisam ga imala namjeru kupovati, ali kako klinci cesto spavaju s nama, strah me da koji od njih ne legne na bebu. Pogotovo malac koji nema uopce osjecaj kako spava. On nam doslovno cijeli na glavi zna biti. Nekako si mislim da mi je onda prakticniji taj krevetic da je beba zasticena, a opet blizu da ju mogu dojiti.
Mi smo kupili Chicco next to me forever i baš smo ga jučer slagali. Nije baš jeftin, ali je stvarno super i jako smo zadovoljni. Malo je veći od prosjećnih krevetića koji idu uz krevet, pa će valjda i potrajati. Kasnije ga se može prebaciti u dječju sobu, mislim da je ok do tri godine.
Ja sam uzela maxi cosi iora, oko 220€ je bio, vidim da je i sad popust u magic babyu na maxi cosi 15%.. nisam ni nasla neki jeftiniji, svima se cijena krece tako oko 200€, nisam ga jos slozila doma ali prijateljica ga ima i jako je zadovoljna:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ooo hvala vam na info za dolatin , odbit cu ga ako ponude.. Nadam se da cu bit prisebna dovoljno da i naglasim da ga ne zelim ako im padne na pamet ne pitat.
3/2024 💙
Ja sam uzela maxi cosi iora, oko 220€ je bio, vidim da je i sad popust u magic babyu na maxi cosi 15%.. nisam ni nasla neki jeftiniji, svima se cijena krece tako oko 200€, nisam ga jos slozila doma ali prijateljica ga ima i jako je zadovoljna:)
I ja imam taj i odličan je. Naša je sigurno 7,8 mjeseci spavala u njemu. Super mi je što se može podići samo jedna strana pa je i bljuckanje bilo minimalno.
Je je Alexica je jedina za sad presisala termin 😂, ali samo do 40+1 jer su me inducirali. Inace bi se jos ocito nacekala jer mi je doktor rekao da mi je maternica bila skroz mekana kad me otvorio - to je valjda pokazatelj da se nije krenula ni pripremati na trudove, a kamoli da bi nesto uskoro krenulo (ako sam dobro shvatila). Spomenuo je da bi mozda kroz dva tri dana bilo nesto, ako.
Hvala za ove savjete za okice i nosic, vec sam kapala mlijeko u oko, al nisam bas redovna s tim. A nos za sad samo s vaticama cistimo, probat cemo s onim kapanjem fizioloske.
Meni patronazna rekla da gledamo po nogicama ako su tople/hladne, nikako ne rukice, ali i ovo vase mi ima smisla makar ne znam u kojem slucaju bi njima prsa bila hladna dok su obuceni 🙈 mi prekrivamo dekicom ali samo ispod struka jer nam je vreca jos malo prevelika. Probat cemo je uskoro.
U bolnici su uvijek zatvarali sve i palili grijanje na max da sam se ja znojila ko luda. Nije mi ni to normalno pogotovo sto ih s druge strane mozes voditi van i nista im nije od hladnoce. Dapace, preporuca se. Mozda te prve dane treba ekstra grijati? Nemam pojma.
Vi s bebicama, kako napreduju s kilazom? Mi smo na 3900g (rodio se sa 3520). U srijedu imamo sistematski kod pedijatrice pa cemo cuti vise :)
Jeste bile u setnji? Mi smo vec par puta, negdje od 10. dana odemo kad je lijepo vrijeme i super bude, odspava dok je vani a ja se super osjecam malo na zraku :) vjerojatno cemo i danas malo
Ja sam ga kupila povoljno na ozone.hr
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ajme blago tebi. Da sam ga imala bilo bi mi odlicno 🤣
Ja sam bila prikopcana na sve moguce one diode i tlakomjer puna 24 h. Nisam ni bebu vidjela a ne mobitel imala 😅
Vidim da u nekim bolnicama donesu bebu i na intezivnu no to u nasoj bolnici nije slucaj. Znaci kod nas je nebitno bila uspavana skroz ili spinalna intenzivna je 24h nema posjeta nema mobitela. Mogu nazvati tamo i pitati kako si i to je to. Meni je bila neka dobra sestra pa mi je donela telefon svoj jer je cula da mi je muz izvan sebe pa da se cujemo na doslovno 30 sek. Eto to je bila njena dobra volja.
Sto se tice intenzivne kao intenzivne sve je bilo okej iako sam ja uzivala dok su mi davali kisik. Bas mi je bio predobar osjecaj jer kad smo na ledima mi tesko disati. I kad zaspem znam hrkat 🤣😅 ovako dok su mi kisik davali jedno 4 h sam bas uzivala bilo mi fino. E onda kad sam nadosla od anestezije mi je bilo uzasno dosadno. Jos dosla neka baka pa je i ona hrkala pa ne mogu od nje spavat a ni ja nisma nista bolja pa se ne mogu zaliti 🤣🤣
Da, ja sam isto bila spojena na sve to, ali kod nas su i bebu nosili kratko i muž je bio samnom sat-dva kad sam se probudila i mobitel sam smjela imati.
Koje je to rodilište tvoje?
A kisik, o da, super osjećaj, odmah ti je lakša glava. 😁
Blago tebi, KBC Osijek je u pitanju..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Je je Alexica je jedina za sad presisala termin 😂, ali samo do 40+1 jer su me inducirali. Inace bi se jos ocito nacekala jer mi je doktor rekao da mi je maternica bila skroz mekana kad me otvorio - to je valjda pokazatelj da se nije krenula ni pripremati na trudove, a kamoli da bi nesto uskoro krenulo (ako sam dobro shvatila). Spomenuo je da bi mozda kroz dva tri dana bilo nesto, ako.
Hvala za ove savjete za okice i nosic, vec sam kapala mlijeko u oko, al nisam bas redovna s tim. A nos za sad samo s vaticama cistimo, probat cemo s onim kapanjem fizioloske.
Meni patronazna rekla da gledamo po nogicama ako su tople/hladne, nikako ne rukice, ali i ovo vase mi ima smisla makar ne znam u kojem slucaju bi njima prsa bila hladna dok su obuceni 🙈 mi prekrivamo dekicom ali samo ispod struka jer nam je vreca jos malo prevelika. Probat cemo je uskoro.
U bolnici su uvijek zatvarali sve i palili grijanje na max da sam se ja znojila ko luda. Nije mi ni to normalno pogotovo sto ih s druge strane mozes voditi van i nista im nije od hladnoce. Dapace, preporuca se. Mozda te prve dane treba ekstra grijati? Nemam pojma.
Vi s bebicama, kako napreduju s kilazom? Mi smo na 3900g (rodio se sa 3520). U srijedu imamo sistematski kod pedijatrice pa cemo cuti vise :)
Jeste bile u setnji? Mi smo vec par puta, negdje od 10. dana odemo kad je lijepo vrijeme i super bude, odspava dok je vani a ja se super osjecam malo na zraku :) vjerojatno cemo i danas malo
Moj se rodio sa 3450 u bolnici pao na 3300 kad je dosla patronazna prvi put 3550, drugi put (u ponedjeljak sad) 3710, kad ga ja važem onak na seljacki nacin tako da prvo izvažem sebe pa onda uzmem njega pa oduzmem razliku ima nekih 3900,4 kile
Bili smo u kratkoj setnji jucer, vrijeme nam je koma non stop kiša i vjetar pa ga ne želim vodit nigdje, a i dajem sebi vremena da se oporavim skroz, taman me prestalo bolit od šavova, pa me uhvatila ko upala mišića dole i kad sam setala po kuci sam imala osjecaj da ce mi nesto ispast od dole 😂 sad je to proslo i sad prolaze hemeroidi 😂 meni je mama donjela neko domace kantarionovo ulje iz Srbije pa mi je to dosta pomoglo
I ne mogu ga prestat gledat presladak mi je i nemam jos uvijek osjecaj da je izaso iz mene i da je to moja beba i jaaaako mi fale njegovi udarci iznutra
Nikad nisam prije bila u doticaju s tako malom bebom pa mi je i fascibantno koliko je mali i mekan i kolko glasan mote bit, a fizicki je isti ko dečko, ko da su ih preslikali
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja i dalje omam strah jaceg mlaza vode, kad se tusiram bas smanjim bojim se da ce me bolit i jako se bojim prvog sexa iako ga i jedva cekam, ne znam kako da si poslozim to u glavi i da mi nestane strah jer sad me vise ne boli al i dalje sam paranoicna, bas mi je bio traumatican porod nikad prije nisam padala u nesvjest zbog bolova
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji