Sad ni meni nije jasno kako da znam dal joj je toplo ili hladno 🤣 uglavnom rekla je da po glavi i vratu osjetim da li joj je toplo
Zanimljivo meni na porodu nitko nije spomenuo ni rajski plin ni epiduralnu ni nista. A bome nisam se ni sjetila nicega samo sam razmisljala kada ce to zavrsiti
Nama su na tecaju za baby handling i trudnickom tecaju rekli da je najbolja metoda staviti prst bebi u majicu iza vrata i popipati gornji dio ledja
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Martinaaa_
Nama su na tecaju za baby handling i trudnickom tecaju rekli da je najbolja metoda staviti prst bebi u majicu iza vrata i popipati gornji dio ledja
Slažem se s time. Naše dijete je uvijek bilo polugolo. I danas se stalno otkriva i želi što manje laganije robe. Nike baš fan ni papuča, a samo jednom je bila šmrkava, nikad bolesna.
Najbolje pratiti dijete.
Što se tiče odvajanja, ne znam kako će biti. Već mjesecima ju samo tata uspavljuje, a inače je uvijek na sisi zaspala. Mislim da smo tu napravili dobar potez. Neko vrijeme se budila dva, tri sata nakon što bi zaspala da bi jela, ali s vremenom je i to prestalo. Inače nikad ne drami kad ju ostavimo, svejedno joj je s kim je.
Jesam prva koja će prešišati termin? Nikad nisam mislila da ću to dočekati. Pogotovo s mojim dijagnozama prijetećeg pobačaja, a onda i prijetećeg prijevremenog poroda. Što bi tek bilo da sam i Roidakal uzimala ovaj put 😂
Baš mi ovo sve teško pada. Beba je jučer ludovala preko 4 sata, baš je postajalo nepodnošljivo. Ali to sve krene oko 9 navečer i oko 1 u noći više ništa.
Jutro cure!
Ja vas skroz razumijem jer se brinete sto cete ostaviti dječicu kuci, vecina vas ima skroz malenu djecu. Moj ima 7, ali na spomen da ce mama biti u bolnici neko vrijeme isto bas nije sretan. Naime on misli ako sam u bolnici da sam u zivotnoj opasnosti. Tako da mu zadnjih dana dosta pricam o tome da je to neizbjezna stvar kad si trudan, da sam i s njim bila u bolnici i da je sve bilo super, da ce dolaziti u posjete ako zeli svaki dan. On je bas jako osjetljiv i raduje se bratu, ali mi je rekao “mozes li roditi doma na kauču?”🤣🤣🤣🤣
Sto se tice idealne temperature, mislim da je to 24 u stanu, a na baby handling tecaju su nam rekli da se bebina temperatura gleda na prsima ili na ledjima, da nikako mjerilo nisu hladne rukice ili nogice. Ja sam uvijek svog sina oblacila za jedan sloj vise od sebe i nije bilo problema. Nadam se da nece ni sad iako radjam u skroz drugacije doba godine😅
E sto se tice dolantina, ja isto nisam mogla dobiti epiduralnu pa su mi predlozili njega i ja sam pristala jer pojma nisam imala sto je to. Dio poroda mi je u magli skroz, to je doslovno ko droga bilo za mene. Ali ja sam dosta povracala od njega prilikom poroda, sad vidim ove savjete da se treba drzati zatvorene oci, ali meni to nitko nije ni spomenuo pa sam vjerojatno zato povracala. Nisam sigurna bi li ga uzela opet u ovom porodu…
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jesam prva koja će prešišati termin? Nikad nisam mislila da ću to dočekati. Pogotovo s mojim dijagnozama prijetećeg pobačaja, a onda i prijetećeg prijevremenog poroda. Što bi tek bilo da sam i Roidakal uzimala ovaj put 😂
Baš mi ovo sve teško pada. Beba je jučer ludovala preko 4 sata, baš je postajalo nepodnošljivo. Ali to sve krene oko 9 navečer i oko 1 u noći više ništa.
Uuuuhhh stvarno tebi danas termin. Cestitam 😂🙈
Ista stvar kod mene krene nesto navecer i onda se smiri. Danas je stalo tek oko 03:00 poludila sam… kad ti imas pregled? Sta su ti rekli nece inducirat?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Uuuuhhh stvarno tebi danas termin. Cestitam 😂🙈
Ista stvar kod mene krene nesto navecer i onda se smiri. Danas je stalo tek oko 03:00 poludila sam… kad ti imas pregled? Sta su ti rekli nece inducirat?
Joj hvala ti, stvarno prekrasan dan za prešišati, taman da te ubije psihički 😂
A tebi se divim. Davno bih prolupala na tvom mjestu.
Sutra ujutro je pregled, nitko nije spominjao indukciju, ali planiram žicati pa kako ispadne.
Rođene bebe:
Anchii97 9.2. 💙 Vladimir
Malena 1122 14.2. 💙 Mark
Alexica 16.2. 💙 Adrian
Aniee 18.2. 💙
JagodicaBobica96 18.2.💙 Kaan
Martinaaa_ 19.2. 💗 Dora
Donna2022 20.2. 💗 Leona
12345M 20.2. 💙 Arton
lucijaa_ 25.2.💗
bejbe2018 27.2.💙
? Bubica1 28.2.💗