Moj se rodio sa 3450 u bolnici pao na 3300 kad je dosla patronazna prvi put 3550, drugi put (u ponedjeljak sad) 3710, kad ga ja važem onak na seljacki nacin tako da prvo izvažem sebe pa onda uzmem njega pa oduzmem razliku ima nekih 3900,4 kile
Bili smo u kratkoj setnji jucer, vrijeme nam je koma non stop kiša i vjetar pa ga ne želim vodit nigdje, a i dajem sebi vremena da se oporavim skroz, taman me prestalo bolit od šavova, pa me uhvatila ko upala mišića dole i kad sam setala po kuci sam imala osjecaj da ce mi nesto ispast od dole 😂 sad je to proslo i sad prolaze hemeroidi 😂 meni je mama donjela neko domace kantarionovo ulje iz Srbije pa mi je to dosta pomoglo
I ne mogu ga prestat gledat presladak mi je i nemam jos uvijek osjecaj da je izaso iz mene i da je to moja beba i jaaaako mi fale njegovi udarci iznutra
Nikad nisam prije bila u doticaju s tako malom bebom pa mi je i fascibantno koliko je mali i mekan i kolko glasan mote bit, a fizicki je isti ko dečko, ko da su ih preslikali
Ma da, ne treba forsirati, kad je mama spremna za setnje onda je i beba spremna :) samo polako s oporavkom svojim tempom 💪🏻 ali da, vrijeme stalno neko bezveze ili kisa ili vjetar zadnjih dana.
I ja svog samo gledam i mazim, ne znam kako moze biti tako mini i sladak. I bas kako kazes- a istovremeno glasan 😂 Uzivaj :)
Meni se opet upalio pilonidalni sinus na trtici, izludit cu. Osjetila sam neki pritisak od srijede kad sam bila na pregledu(mislim da je od onog stola jer tamo moramo leci bas na ledja za pregled), sad preko vikenda se bas upalio. Vise ne znam kome da se obratim. Kirurg me moze samo operirat minimalno 6 tj nakon poroda, a da mi opet daju antibiotike, trebalo mi je zadnji put 2 tj da prestane upala, a sad nemam bas toliko vremena. Jos sam mislila krenut ovaj tjedan i s odnosima a mene boli sve u rasponu pola metra od trtice. Jezim se ponovnog pregleda da ledjima i opcento boravka u bolnici zbog ledja…bojim se da se od ove boli uopce necu moc fokusirat na porod i bebu poslje
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja i dalje omam strah jaceg mlaza vode, kad se tusiram bas smanjim bojim se da ce me bolit i jako se bojim prvog sexa iako ga i jedva cekam, ne znam kako da si poslozim to u glavi i da mi nestane strah jer sad me vise ne boli al i dalje sam paranoicna, bas mi je bio traumatican porod nikad prije nisam padala u nesvjest zbog bolova
Koliko ti je proslo od poroda?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni se opet upalio pilonidalni sinus na trtici, izludit cu. Osjetila sam neki pritisak od srijede kad sam bila na pregledu(mislim da je od onog stola jer tamo moramo leci bas na ledja za pregled), sad preko vikenda se bas upalio. Vise ne znam kome da se obratim. Kirurg me moze samo operirat minimalno 6 tj nakon poroda, a da mi opet daju antibiotike, trebalo mi je zadnji put 2 tj da prestane upala, a sad nemam bas toliko vremena. Jos sam mislila krenut ovaj tjedan i s odnosima a mene boli sve u rasponu pola metra od trtice. Jezim se ponovnog pregleda da ledjima i opcento boravka u bolnici zbog ledja…bojim se da se od ove boli uopce necu moc fokusirat na porod i bebu poslje
Da li si rekla doktorima na pregledu da te jako boli kada lezis na ledjima?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Probaj flogocid mast
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja i dalje omam strah jaceg mlaza vode, kad se tusiram bas smanjim bojim se da ce me bolit i jako se bojim prvog sexa iako ga i jedva cekam, ne znam kako da si poslozim to u glavi i da mi nestane strah jer sad me vise ne boli al i dalje sam paranoicna, bas mi je bio traumatican porod nikad prije nisam padala u nesvjest zbog bolova
Koliko ti je proslo od poroda?
20.2, znaci 19 dana, nije proslo puno
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja planiram kupiti maxi cosi iora air i sad sam isla vidjeti kad ste rekle da je na popustu kod magic baby medjutim stranica im je pala ocito🤣🤣🤣 nemam srece sa popustima haahaha
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Tako je i meni, skroz lagano voda bojim se i dirnuti dolje. Ne boli samo ponekad pecka, ne znam uopce kad cuprestat strahovat
💓
Ja imam free on next to me krevetic, taman stane gnijezdo u njega i nije bio skup, na popustu nekih 120€
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja imam free on next to me krevetic, taman stane gnijezdo u njega i nije bio skup, na popustu nekih 120€
To sam i ja gledala jer nisu toliko skupi. Zadovoljna si? Meni u principu treba za prve mjesece do max godinu dana jer imam djecji krevetic pa mi ne treba na duze vremena. Ovo cisto radi sigurnosti i prakticnosti
Sortiraj odgovore
Najstariji