Pozdrav svima 🤗 Pregled je prosao odlicno, sve je super, dolje nema promjena ali kaze dr to se sve preko noci moze promjenit. Ja se nadam da necu bit jedna od rijetkih medu nama koja je prenjela 🙏 U cetvrtak samo CTG , a ako ne rodim u ponedjeljak opet kompletni pregled 🤪
Ja vodim trudnocu privatno pa oni imaju svoje navike cescih pregleda vec od 33tt uz ctg .
Super da je sve okej 😀 drzim fige da to krene sto prije samo od sebe 🙃
Tek sam ti sad vidjela potpis, i imam jedno pitanje.. aspirin vise ne koristis?
3/2024 💙
Evo i mene s pregleda.. Napravljen CTG i UZV. Sve je ok, ponovno pregled za dva dana. Ako se nista ne pokrene za ta dva dana idem na indukciju. Iskreno nadam se da ce se samo od sebe pokrenuti malo me strah indukcije.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Pozdrav svima 🤗 Pregled je prosao odlicno, sve je super, dolje nema promjena ali kaze dr to se sve preko noci moze promjenit. Ja se nadam da necu bit jedna od rijetkih medu nama koja je prenjela 🙏 U cetvrtak samo CTG , a ako ne rodim u ponedjeljak opet kompletni pregled 🤪
Ja vodim trudnocu privatno pa oni imaju svoje navike cescih pregleda vec od 33tt uz ctg .
Hvala 🙂
Andol ne uzimam vise od 36.tt. Sad sam samo na Euthyroxu, prenatalima, vit D u spreju za odrzavanje i zeljezu. Andol i magnezij sam prestala. Omnibiotic Pandu zaboravim redovito uzet jer ide kao na taste, a meni je Euthyrox na taste pa onda jedva iscekam da navalim na dorucak.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Evo i mene s pregleda.. Napravljen CTG i UZV. Sve je ok, ponovno pregled za dva dana. Ako se nista ne pokrene za ta dva dana idem na indukciju. Iskreno nadam se da ce se samo od sebe pokrenuti malo me strah indukcije.
Super da je sve ok i drzim 🤞 da se pokrene prije ta dva dana 😊
Zasto vec indukcija?
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Cure koje ste rodile sada ,di vam beba provodi najviše vremena po danu, ja sam mislila u gnijezdo i rastvorit kauč,pa tu za početak.
Naravno,ako bude miran ko šta je dosad ,pa ga ne budem nosila cili dan.🙃
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure koje ste rodile sada ,di vam beba provodi najviše vremena po danu, ja sam mislila u gnijezdo i rastvorit kauč,pa tu za početak.
Naravno,ako bude miran ko šta je dosad ,pa ga ne budem nosila cili dan.🙃
Jel sve super proslo po pitanju hematoma ? Drago mi je da ste kuci 🥰
Curke pisite nam malo o bebicama i sta radite da se i mi koje jos cekamo malo uhodamo s vama 😊
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Hvala 🙂
Andol ne uzimam vise od 36.tt. Sad sam samo na Euthyroxu, prenatalima, vit D u spreju za odrzavanje i zeljezu. Andol i magnezij sam prestala. Omnibiotic Pandu zaboravim redovito uzet jer ide kao na taste, a meni je Euthyrox na taste pa onda jedva iscekam da navalim na dorucak.
Hvala na info. Ma meni je jedan lijecnik ukinuo andol (36 tj) a drugi ga je ostavio. Sad cu jos jednom provjerit na pregledu sto da radim sa njim, dal da ga pijem ili ne. Jesu ti mozda slucajno rekli zasto ga ukidaju u 36tj?
3/2024 💙
Hvala 🙂
Hvala na info. Ma meni je jedan lijecnik ukinuo andol (36 tj) a drugi ga je ostavio. Sad cu jos jednom provjerit na pregledu sto da radim sa njim, dal da ga pijem ili ne. Jesu ti mozda slucajno rekli zasto ga ukidaju u 36tj?
On se ukida tada svima jer je to antikoagulans , sredstvo koje sprijecava nastanak krvnih ugrusaka. Ukida se da ne iskrvaris u toku poroda. Ukidaju se prije svake operacije, stomatoloskog zahvata... Mene samo zanima a to planiram ispitat nakon poroda u bolnici sto je s koristenjem u toku babinja jer smo tada i rizicniji za dobit kakvu komplikaciju vezanu za ugruske.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Ne znam zasto je tebi uveden? Jesi pitala tog drugog dr zasto da nastavis? Ja ga uzimam jos od postupka potpomognute oplodnje , imam blaze mutacije za trombofiliju pa mi je preventivno uveden jer nisam po tome bas za heparin , a evo ispostavilo se da zbilja mi nije ni trebao.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Ne znam zasto je tebi uveden? Jesi pitala tog drugog dr zasto da nastavis? Ja ga uzimam jos od postupka potpomognute oplodnje , imam blaze mutacije za trombofiliju pa mi je preventivno uveden jer nisam po tome bas za heparin , a evo ispostavilo se da zbilja mi nije ni trebao.
Ja ti imam oblik trombofilije i uz njega sam i na niskomolekularnom heparinu. Meni bi trebali ukinut heparin bas prije poroda (dan prije) al jos to nisu nista spominjali. Jedva cekam pregled da detaljno ugnjavim doktoricu o tome. Andol mi je ukinuo imunolog al nije ginekolog. I nisam dobila obrazlozenje - jedino je spomenula mogucnost srcanih defekata ako se koristi u zadnjoj fazi, al to mi je jako davno spomenula. Pa se malo raspitujem koliko mogu do pregleda koji su razlozi ukidanja njega u 36 tjednu. Ako je zbog zgrusavanja onda nema straha jer sam ionako i dalje na heparinu 😀 inace, vezano za postpartum, u mom slucaju cijelo babinje se uzima i andol i heparin - dakle tih 6 tjedana. Provjerila sam, male doze andola (do 100) nisu kontraindikacija za dojenje. Dodatno, andol se daje nekad kao i prevencija preeklampsije a i kod MPO cesto jer kao moze pomoci implantaciji zbog "vece prokrvljenosti". Hvala ti svakako na info, sve cu pitat kroz koji dan, samo sam u nekoj fazi trudnoce di mi se svaki dan cini kao godina 😀
3/2024 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji