Ajooj baby drzi se nadam se da ce sve bit oke ❤️
Ja sam evo malo uspila sklopit oci, glava me i dalje boli uzasno se osjecam. Uzrujana sam , strah me bas grozota. Nisata mi nisu davali i nezele ubrzavat posto sam tek 37+0 .
Strah me svega sta slijedi evo iskreno :( muz je otisao doma , psihicki sam bas sjebana 😪
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam evo malo uspila sklopit oci, glava me i dalje boli uzasno se osjecam. Uzrujana sam , strah me bas grozota. Nisata mi nisu davali i nezele ubrzavat posto sam tek 37+0 .
Strah me svega sta slijedi evo iskreno :( muz je otisao doma , psihicki sam bas sjebana 😪
Jel ti daju što za glavobolju i tlak? Vjerujem da je scary situacija jer je bolnica i to, ali bude to sve ok. Tamo si pod nadzorom, što god da bi bilo, mogu reagirati promptno. Do pola otvorenosti si već došla, još pola i vani je bebač. Ako baš i nebi išlo, bit će carski i dobro. Bitno da ste dobro na kraju. ❤️
2020. 👦🏻
A tlak? Jel nisu rekli da će ionako inducirati u petak ako tlak bude i dalje visok?
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Tlak mi je sad uredan … a spustila se ona bas nisko i mislim da mi je i sluzni poceo ispadat sad kad sam se tusirala. Sad malo setam i skakucem pa cemo vidit. Ja mislim da ce to navecer opet krenut
12.07.2022. ➕
Tlak mi je sad uredan … a spustila se ona bas nisko i mislim da mi je i sluzni poceo ispadat sad kad sam se tusirala. Sad malo setam i skakucem pa cemo vidit. Ja mislim da ce to navecer opet krenut
A jesu ti bili jaki trudovi ili ono izdrzljiva bol?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Tlak mi je sad uredan … a spustila se ona bas nisko i mislim da mi je i sluzni poceo ispadat sad kad sam se tusirala. Sad malo setam i skakucem pa cemo vidit. Ja mislim da ce to navecer opet krenutA jesu ti bili jaki trudovi ili ono izdrzljiva bol?
Vecinom su bili izdrzljivi iskreno. Ali u jedno momentu je postalo dosta bolno bas ono morala sam ih prodisat i proskakat na lopti i nisam mogla govorit i onda je sve stalo. Stavili me na krevet na ctg osjetila sam jos 3,4 truda i zaspala na 20 min. Probudim se i nema vise trudova .
12.07.2022. ➕
Mašo super da se tlak stabilizirao 👍 sad pomalo i smireno, uskoro stize tvoja bebica 🤗 Sretno!
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Evo cure samo da javim situaciju, nikad mira s nama 🥺 Jučer ctg nije bio dobar pa sam radila kontinuirani ctg u trajanju sat i pol, stalno je bio nepravilan, onda sam napravila uzv na kojem se vidi aritmija srca bebe pa me sutra čeka fetalna ehokardiografija da se bolje vidi bebino srce, a danas su mi vadili krv za provjeru nekih antitijela da nemam neke autoimune bolesti koje bi kroz posteljicu mogle dovesti do te aritmije, da znaju dakle jel to baš do bebe ili ja imam nešto što utječe na aritmiju. Protoci su srećom dobri. Eto, došla zbog jedne stvari, problem nešto skroz drugo 🥺
A jooooj pa nikako mira nemas. Bas mi je zao😕
Vjerujem da ce na kraju sve biti ok❤️ javljaj nam novosti
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Maso drzi se! Uvjerena sam da ces roditi do sutra ujutro. Sad se odmori i skupi snagu za veceras😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Bejbe čestitam! Drago mi je da je sve dobro proslo, sad lijepo uzivaj sa svojom bebicom 🥰
Baby zao mi je da moras prolazit kroz takve stresove, nadam se da ce s bebom ipak sve biti ok 🙏Curke ja maloprije na WCu obrisala se i na papiru zuta želatina. Znaci krenuo je ispadat sluzni cep?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji