Kuma je s 2. I 3. djetetom nosila kuvalo i mliko 😄 Nevista s 1. da joj nista nije tribalo za bebu , s 2. da nije ponila nista a trebalo joj sve . Cak da jedan dan nije bilo mlika za dohranu pa su rekli da ne triba beba jest da nece nista bit 😅🤦♀️ Druga kuma je nosila sve za bebu i sve da joj je trebalo. WC papira sam spremila jer mi je toga tribalo kad sam lezala nakon histeroskopije. Izdajalicu nosim svoju... a dobro spremila sam sve sta treba, bit ce malo i viska, nesto cu izbacit... hvala ti na odgovoru 😊
Kako se opravljas? Beba nije s tobom 😔 nadam se da nije nista bas ozbiljno 🙏
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑
Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑
Citala sam da kad krenu ti lazni trudovi da treba setati po kuci i da bi tada trebali prestati.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑Citala sam da kad krenu ti lazni trudovi da treba setati po kuci i da bi tada trebali prestati.
A okrenem se, prosetam, popijem vode, popiskim se. Svasta probavam al evo ne pustaju. Tipa ako se promjenim polozaj, prođe. Kontam onda da su sigurno lazne, al evo. Danas sam od 2 do 3 imala sigurno7,8. I evo do sada samo dvije. Vidit cemo ujutro sto ce reci dr. 😩
Mene najvise brine sto se tice splitskog rodilista- hrana. Meni je ostala u sjecanju kao grozna, bljutava i bezukusna. Vecinu vremena muz mi je donosio za jesti, inace bi ostala gladna. Ne znam je li to do mene ili je hrana stvarno losa😅
Ja sam u 5.mj lezala na ginekologiji i mislim da je hrana bolja u KBCu nego sta je bila prije ali za prezivit isto ti treba donosit za jest. Dobije se vocka uz obrok, jogurt... definitivno je bolji jelovnik sada, a o kvaliteti namirnica i ukusu dalo bi se raspravljat.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑Citala sam da kad krenu ti lazni trudovi da treba setati po kuci i da bi tada trebali prestati.A okrenem se, prosetam, popijem vode, popiskim se. Svasta probavam al evo ne pustaju. Tipa ako se promjenim polozaj, prođe. Kontam onda da su sigurno lazne, al evo. Danas sam od 2 do 3 imala sigurno7,8. I evo do sada samo dvije. Vidit cemo ujutro sto ce reci dr. 😩
A evo i ja ih imam danas nešto više. Nisu još tako jake kao što mi je znalo biti s prvim, ali sjećam se da sam ih i tad imala dosta često zadnjih mjesec-dva.
2020. 👦🏻
Hrana na Sv Duhu je ok, nije kao doma, ali nije niti nezačinjena ni bljutava.. Danas meni:
Doručak - palenta i mlijeko, jabuka (to dobijete svaki dan)
Ručak - juha, pire krumpir, piletina u umaku, zelena salata
Večera - rižoto sa piletinom i tikvicama, cikla.
Između dobijete jogurt, birate voćni ili obični. Porcije ovaj put nisu male, stvarno se najedeš, jedino što je večera u 17h, a doručak u 8 pa ja još oko 21h pojedem fetu kruha, mliječni namaz i jogurt od tog dana. Dakle imam sa sobom male mliječne namaze i uzmem si još malo mandarina i dosta mi bude, ne treba si nositi previše hrane. Za dojilje je druga priča, barem ja sam bila užasno gladna i samo bi jela tada 🤦😅
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑Citala sam da kad krenu ti lazni trudovi da treba setati po kuci i da bi tada trebali prestati.A okrenem se, prosetam, popijem vode, popiskim se. Svasta probavam al evo ne pustaju. Tipa ako se promjenim polozaj, prođe. Kontam onda da su sigurno lazne, al evo. Danas sam od 2 do 3 imala sigurno7,8. I evo do sada samo dvije. Vidit cemo ujutro sto ce reci dr. 😩A evo i ja ih imam danas nešto više. Nisu još tako jake kao što mi je znalo biti s prvim, ali sjećam se da sam ih i tad imala dosta često zadnjih mjesec-dva.
I ja sam s prvim imala dosta ali sigurno ne ovoliko, i ovo se bas zaredalo par dana. S tim da mi nije bolno nego neugodno. Bas utrni stomak i opcenito mi je dole pritisak. I ledja otpadaju bice od silnog lezanja i od njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji