Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Zelena123

Broj poruka: 565

Prijavi adminu

Ajme pa tko nosi kuhalo za vodu u bolnicu? ahhahahahahahaa

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Kuma je s 2. I 3. djetetom nosila kuvalo i mliko 😄 Nevista s 1. da joj nista nije tribalo za bebu , s 2. da nije ponila nista a trebalo joj sve . Cak da jedan dan nije bilo mlika za dohranu  pa su rekli da ne triba beba jest da nece nista bit 😅🤦‍♀️ Druga kuma je nosila sve za bebu i sve da joj je trebalo. WC papira sam spremila jer mi je toga tribalo kad sam lezala nakon histeroskopije. Izdajalicu nosim svoju... a dobro spremila sam sve sta treba, bit ce malo i viska, nesto cu izbacit... hvala ti na odgovoru 😊
    Kako se opravljas? Beba nije s tobom 😔 nadam se da nije nista bas ozbiljno 🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Yellowsubmarine

Broj poruka: 417

Prijavi adminu

Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Yellowsubmarine

Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑

Citala sam da kad krenu ti lazni trudovi da treba setati po kuci i da bi tada trebali prestati.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Mene najvise brine sto se tice splitskog rodilista- hrana. Meni je ostala u sjecanju kao grozna, bljutava i bezukusna. Vecinu vremena muz mi je donosio za jesti, inace bi ostala gladna. Ne znam je li to do mene ili je hrana stvarno losa😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine

Prijavi adminu

Sandra25

Yellowsubmarine

Citala sam da kad krenu ti lazni trudovi da treba setati po kuci i da bi tada trebali prestati.

A okrenem se, prosetam, popijem vode, popiskim se. Svasta probavam al evo ne pustaju. Tipa ako se promjenim polozaj, prođe. Kontam onda da su sigurno lazne, al evo. Danas sam od 2 do 3 imala sigurno7,8. I evo do sada samo dvije. Vidit cemo ujutro sto ce reci dr. 😩

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Sandra25

Mene najvise brine sto se tice splitskog rodilista- hrana. Meni je ostala u sjecanju kao grozna, bljutava i bezukusna. Vecinu vremena muz mi je donosio za jesti, inace bi ostala gladna. Ne znam je li to do mene ili je hrana stvarno losa😅

Ja sam u 5.mj lezala na ginekologiji i mislim da je hrana bolja u KBCu nego sta je bila prije ali za prezivit isto ti treba donosit za jest.  Dobije se vocka uz obrok, jogurt... definitivno je bolji jelovnik sada, a o kvaliteti namirnica i ukusu dalo bi se  raspravljat. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Yellowsubmarine

Sandra25

Yellowsubmarine

A okrenem se, prosetam, popijem vode, popiskim se. Svasta probavam al evo ne pustaju. Tipa ako se promjenim polozaj, prođe. Kontam onda da su sigurno lazne, al evo. Danas sam od 2 do 3 imala sigurno7,8. I evo do sada samo dvije. Vidit cemo ujutro sto ce reci dr. 😩

A evo i ja ih imam danas nešto više. Nisu još tako jake kao što mi je znalo biti s prvim, ali sjećam se da sam ih i tad imala dosta često zadnjih mjesec-dva. 

2020. 👦🏻

• Baby.nb.3

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Hrana na Sv Duhu je ok, nije kao doma, ali nije niti nezačinjena ni bljutava.. Danas meni:
    Doručak - palenta i mlijeko, jabuka (to dobijete svaki dan)
    Ručak - juha, pire krumpir, piletina u umaku, zelena salata
    Večera - rižoto sa piletinom i tikvicama, cikla.
    Između dobijete jogurt, birate voćni ili obični. Porcije ovaj put nisu male, stvarno se najedeš, jedino što je večera u 17h, a doručak u 8 pa ja još oko 21h pojedem fetu kruha, mliječni namaz i jogurt od tog dana. Dakle imam sa sobom male mliječne namaze i uzmem si još malo mandarina i dosta mi bude, ne treba si nositi previše hrane. Za dojilje je druga priča, barem ja sam bila užasno gladna i samo bi jela tada 🤦😅

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Yellowsubmarine

Prijavi adminu

amystiqa

Yellowsubmarine

Sandra25

Yellowsubmarine

A evo i ja ih imam danas nešto više. Nisu još tako jake kao što mi je znalo biti s prvim, ali sjećam se da sam ih i tad imala dosta često zadnjih mjesec-dva.

I ja sam s prvim imala dosta ali sigurno ne ovoliko, i ovo se bas zaredalo par dana. S tim da mi nije bolno nego neugodno. Bas utrni stomak i opcenito mi je dole pritisak. I ledja otpadaju bice od silnog lezanja i od njih. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.