Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    28. Veljača 2024. 19:42

Maša🤰🏼

Meni je prije svekrva mjerila na rucni tlakomjer i imala sam 160/100 onda sam isla u krevet i nakon pola sata je pao na 130/80 evo luda sam vise s tim tlakom dok mi u isto vrijeme onaj digitalni kazao sasvim drugo 🙈 samo se stresiram s tim tlakom i tlakomjerima hahaha jedva cekam petak i pregled i nadam se indukciji evo iskreno!

Meni je sad baš pred indukciju rastao pa bi znala imati nekoliko mjerenja s odmakom i vidila bi da pada i ne bi išla na hitnu.
    Ali isto tako sam se stresirala i razumijem sve.
    Ali ako Vam raste taj veliki i drugi put možda ne bi čekala, vidit ćete sami.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lalllla
    28. Veljača 2024. 20:13

Yellowsubmarine

Spominjali ste neke vene/otecenost/zadebljanje na debelim usnama gdje li vec na pubicnoj kosti, kako to izgleda?

Pa meni je desna strana usana i taj dio pubicne kosti natecen onako nabubren, ne boli ni nista ali vidi se na oko i kad dodirnem je onako napuhano. Gin kaze beba sjela na neku venu ili zivac pa to nabubri. Ne stvara mi neki problem🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• tear_of_happiness
    28. Veljača 2024. 20:14

Yellowsubmarine

Spominjali ste neke vene/otecenost/zadebljanje na debelim usnama gdje li vec na pubicnoj kosti, kako to izgleda?

Evo me ta sam. Meni je vena upaljena već pola trudnoće, a mislila sam da mi maleni pritišće stidnu kost sve dok se nisam malo bolje zagledala u gospođu. To mi je samo na lijevoj strani vanjske usne, skroz gore kod klitorisa i spušta se po usni. Pretpostavljam da ide i u nogu jer me samo to lijevo bedro boli kad dugo šetam ili stojim. Okretanje u kreveti, tj zabacivanje noge mi je isto koma jer zna baš zabolit. Izgleda ko i bilo koja druga upaljena vena, onako je ljubičasta i izdignuta, ko kad nonicama iskoče po nogama 😅 kažu da magično nestane kad rodiš, nadam se da je tako 🍀
    Mašo, nađi si neku šprancu za mjerenje tlaka. Tako ćeš biti sigurnija u rezultat. Tipa pripremi si tlakomjer i sve i sjedni na kauč, digni noge i gledaj tv 10 min i tek tada mjeri. I svaki put tako, nakon šta 10 min odmiruješ. Mogu misliti koliko te to sve stresira, baš mi je žao. 🫂

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Maša🤰🏼
    28. Veljača 2024. 20:33

Idem za rodiliste… javim vam svakako
    Cak su i neki trudovi poceli neznam dal su pravi ili krivi hahaha

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• lalllla
    28. Veljača 2024. 20:42

Maša🤰🏼

Sretnooo

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Anica88
    28. Veljača 2024. 20:43

Maša🤰🏼

Sretnooo

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Yellowsubmarine
    28. Veljača 2024. 20:44

Mašo, sretno i drzi se! 🧡
    Cure hvala za odgovor za natecenost, mislim da se meni ipak radi o nekom kao čiru/apcesu koji imam odavno vec na preponi pa se prosirio. 

amystiqa
    28. Veljača 2024. 20:46

Maša🤰🏼

Sretno Mašo! ❤️

2020. 👦🏻

• tear_of_happiness
    28. Veljača 2024. 21:01

Mašo sretno ti 🍀❤️

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• BlackRose
    28. Veljača 2024. 21:05

Maša🤰🏼

Sretno 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.