Meni je prije svekrva mjerila na rucni tlakomjer i imala sam 160/100 onda sam isla u krevet i nakon pola sata je pao na 130/80 evo luda sam vise s tim tlakom dok mi u isto vrijeme onaj digitalni kazao sasvim drugo 🙈 samo se stresiram s tim tlakom i tlakomjerima hahaha jedva cekam petak i pregled i nadam se indukciji evo iskreno!
Meni je sad baš pred indukciju rastao pa bi znala imati nekoliko mjerenja s odmakom i vidila bi da pada i ne bi išla na hitnu.
Ali isto tako sam se stresirala i razumijem sve.
Ali ako Vam raste taj veliki i drugi put možda ne bi čekala, vidit ćete sami.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Spominjali ste neke vene/otecenost/zadebljanje na debelim usnama gdje li vec na pubicnoj kosti, kako to izgleda?
Pa meni je desna strana usana i taj dio pubicne kosti natecen onako nabubren, ne boli ni nista ali vidi se na oko i kad dodirnem je onako napuhano. Gin kaze beba sjela na neku venu ili zivac pa to nabubri. Ne stvara mi neki problem🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Spominjali ste neke vene/otecenost/zadebljanje na debelim usnama gdje li vec na pubicnoj kosti, kako to izgleda?
Evo me ta sam. Meni je vena upaljena već pola trudnoće, a mislila sam da mi maleni pritišće stidnu kost sve dok se nisam malo bolje zagledala u gospođu. To mi je samo na lijevoj strani vanjske usne, skroz gore kod klitorisa i spušta se po usni. Pretpostavljam da ide i u nogu jer me samo to lijevo bedro boli kad dugo šetam ili stojim. Okretanje u kreveti, tj zabacivanje noge mi je isto koma jer zna baš zabolit. Izgleda ko i bilo koja druga upaljena vena, onako je ljubičasta i izdignuta, ko kad nonicama iskoče po nogama 😅 kažu da magično nestane kad rodiš, nadam se da je tako 🍀
Mašo, nađi si neku šprancu za mjerenje tlaka. Tako ćeš biti sigurnija u rezultat. Tipa pripremi si tlakomjer i sve i sjedni na kauč, digni noge i gledaj tv 10 min i tek tada mjeri. I svaki put tako, nakon šta 10 min odmiruješ. Mogu misliti koliko te to sve stresira, baš mi je žao. 🫂
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Idem za rodiliste… javim vam svakako
Cak su i neki trudovi poceli neznam dal su pravi ili krivi hahaha
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sretnooo
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sretnooo
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mašo, sretno i drzi se! 🧡
Cure hvala za odgovor za natecenost, mislim da se meni ipak radi o nekom kao čiru/apcesu koji imam odavno vec na preponi pa se prosirio.
Sretno Mašo! ❤️
2020. 👦🏻
Sretno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji