Idem za rodiliste… javim vam svakako
Cak su i neki trudovi poceli neznam dal su pravi ili krivi hahaha
Ajme,ja sam zapamtila da ti piše u potpisu da si 29 tt.
A onda sam vidim da nisi, uf bolje.
Sretno,nadam se da se nećeš namučiti puno.
I da su dali epi.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Hej cure otvorila se do 4 i pol prsta i stali trudovi. Vratili me natrag na odjel i sad cekam vizitu 😪 uzasno se osjecam. Sad me strah jedno 500000 puta vise .
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej cure otvorila se do 4 i pol prsta i stali trudovi. Vratili me natrag na odjel i sad cekam vizitu 😪 uzasno se osjecam. Sad me strah jedno 500000 puta vise .
Bas mi je zao da prolazis kroz to. Drzim fige da obavis to cim prije i bezbolnije 🤞 javljaj sto su ti rekli
Mašo drži se! Nemoj se bojati, tamo si im pod nadzorom, bit će sve ok. Jesu inducirali ili su pustili samo tvoje prirodne trudove? Zapravo dosta pohvalno ako nisu ubrzavali ništa dalje kod 4,5 otvorenosti. Probaj se dubljim disanjem opustiti što više možeš. Sretno, danas se družiš s bebicom! ❤️
2020. 👦🏻
A jooooj. Bas mi je zao sto se mucis. Ja sam mislila kako je krenulo da ces do jutros imati bebicu u rukama.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Evo cure samo da javim situaciju, nikad mira s nama 🥺 Jučer ctg nije bio dobar pa sam radila kontinuirani ctg u trajanju sat i pol, stalno je bio nepravilan, onda sam napravila uzv na kojem se vidi aritmija srca bebe pa me sutra čeka fetalna ehokardiografija da se bolje vidi bebino srce, a danas su mi vadili krv za provjeru nekih antitijela da nemam neke autoimune bolesti koje bi kroz posteljicu mogle dovesti do te aritmije, da znaju dakle jel to baš do bebe ili ja imam nešto što utječe na aritmiju. Protoci su srećom dobri. Eto, došla zbog jedne stvari, problem nešto skroz drugo 🥺
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Evo cure samo da javim situaciju, nikad mira s nama 🥺 Jučer ctg nije bio dobar pa sam radila kontinuirani ctg u trajanju sat i pol, stalno je bio nepravilan, onda sam napravila uzv na kojem se vidi aritmija srca bebe pa me sutra čeka fetalna ehokardiografija da se bolje vidi bebino srce, a danas su mi vadili krv za provjeru nekih antitijela da nemam neke autoimune bolesti koje bi kroz posteljicu mogle dovesti do te aritmije, da znaju dakle jel to baš do bebe ili ja imam nešto što utječe na aritmiju. Protoci su srećom dobri. Eto, došla zbog jedne stvari, problem nešto skroz drugo 🥺
Bas mi je zao. Javljaj sto se desava i kako se razvija situacija… a kako to ako i je nesto jel te moraju poroditi ili se dobiva neka terapija ili sta dalje? 😮💨 drzim fige da sve bude ok na kraju🫶
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Baby drži se, ne znam puno o tim aritmijama, ali držim fige da sutrašnja ehokardiografija bude dobra. ❤️
2020. 👦🏻
Sretno cure! Da sve bude ok s bebacima i vama.Pitanje glede kinderbeta:
- kupila bih pomicni na kotaciceJe li to dovoljno dobro za dijete, u odnosu na klasicni?
Ako je, imate li preporuke?Poz
Pa da, isto je to sve ionako te kotacice mozes zakociti a opet je i dobro jel ga mozes seljakat po stanu ili kuci. Ja imam cutie cloud malo je siri pa tesko prodje kroz vrata npr ali ovako sve u svemu sam zadovoljna s njim. Ja ga nisam premjestala stoji mi u sobi pored kreveta.. cijena je malo veca ali mislim da ima i super nekih jeftinijih na tu foru.:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji