Kad sam rodila prvo, dok sam lezala dosla je nova cimerica i nakon tusiranja izvadila kuhalo, solju i 3u1 kavu i skuhala si😅 tako da nemam pojma😃 nosi se svastaMene ima tri dana ubijaju bh kontrakcije, ne mogu ni prebrojati vise, cak gore kad lezim imam osjecaj, nocas od 1 do 2 ipo svako par minuta, a drze po 5,6 sekundi. A uzimam i mg, utrogestan i cak dvaput Normabel. Al isto ih imam. Gin rekao da dodjem ujutro na pregled 😑Citala sam da kad krenu ti lazni trudovi da treba setati po kuci i da bi tada trebali prestati.A okrenem se, prosetam, popijem vode, popiskim se. Svasta probavam al evo ne pustaju. Tipa ako se promjenim polozaj, prođe. Kontam onda da su sigurno lazne, al evo. Danas sam od 2 do 3 imala sigurno7,8. I evo do sada samo dvije. Vidit cemo ujutro sto ce reci dr. 😩A evo i ja ih imam danas nešto više. Nisu još tako jake kao što mi je znalo biti s prvim, ali sjećam se da sam ih i tad imala dosta često zadnjih mjesec-dva.
I ja sam s prvim imala dosta ali sigurno ne ovoliko, i ovo se bas zaredalo par dana. S tim da mi nije bolno nego neugodno. Bas utrni stomak i opcenito mi je dole pritisak. I ledja otpadaju bice od silnog lezanja i od njih.
Da da. Nisu ni meni bolne nikad bile BH, ni u prvoj ni sad, ali u prvoj su mi bile baš intenzivno neugodne. Sad su još ok. Pretpostavljam da pamtim one od zadnjih par tjedana pa zato.
2020. 👦🏻
A kažu da se namučio u porodu pa ima hematomiće i sad mu vade krv i kontroliraju ga malo,nije ništa ugrožen.
Ali baš bude mi milo, uvik mi spava kad dođem.
💔
A šta se tiče hrane,meni je radi tlaka sve slabo posoljeno i lešano. Pa ne dobijem isto kao netko tko ima uobičajeno.Najčešće je neka puretina/piletina plus povrće za ručak.
Meni čak ne bude malo, jer bude i salata ,kruh ubace tu i tamo voćku .
Ali mi fali još koje piće, malo mi bude to jutarnje uz doručak.Nekako mi ne sjeda oni nekakav posni sir, to mi zna bit za doručak, dok npr. Cornflakes mi bude extra.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Baby, Mašo držite se cure, neka sve bude ok, mora biti, samo hrabro. 🍀❤️
Cure ja danas imala pregled, ravno sam 33tt, malac ima 2059 g, ali opet moram na strogo mirovanje, malac se jako spustio dolje, omekšan cervik i skraćen na 23 mm, zasad još uvijek zatvorena.. Malo sam se opustila ovih dana, išla na tečaj za trudnice, malo sam više bila na nogama nego što sam smjela,iako i dalje sam pazila, ništa fizički, bez saginjanja..
Trebala sam nakon ovog pregleda imati još jednom kod svoje gin, pa tek iza toga u bolnici, ali ona ne želi riskirati, ipak me šalje odmah, odnosno rekla je za tjedan, maksimalno dva da odem na pregled u bolnicu, pa da mi naprave ctg i sve što treba, mada će mi vjerojatno reći zašto me tako rano šalje..
I ja imam sad češće bh kontrakcije, uglavnom sad još više moram mirovati, iako opet nema pravila mogu dogurati do termina, ali sad sad samo gledam što više, makar do 37tt izguram..
A kažu da se namučio u porodu pa ima hematomiće i sad mu vade krv i kontroliraju ga malo,nije ništa ugrožen.
Ali baš bude mi milo, uvik mi spava kad dođem.
💔
A šta se tiče hrane,meni je radi tlaka sve slabo posoljeno i lešano. Pa ne dobijem isto kao netko tko ima uobičajeno.Najčešće je neka puretina/piletina plus povrće za ručak.
Meni čak ne bude malo, jer bude i salata ,kruh ubace tu i tamo voćku .
Ali mi fali još koje piće, malo mi bude to jutarnje uz doručak.Nekako mi ne sjeda oni nekakav posni sir, to mi zna bit za doručak, dok npr. Cornflakes mi bude extra.
Moze li ti netko donit nesto voca ili neki jogurt ili nesto da imas za dane kad bude malo spize?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Znam da nije neka utjeha za vas koji se trudite dogurati malo blize terminu, ali meni su dvije prijateljice rodile dosta rano, jedna u 30 tt, a druga u 32 tt i bebe su bile zive i zdrave i poprilicno brzo su izasle sa neonatologije. Tako da otkad znam za ta dva slucaja ja sam malo mirnija sto se tice uranjenog poroda.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Hvala sandra na utjehi. Toga se sad najvise bojim. A i toga da zavrsim da lezim u bolnici do poroda ali sto se mora mora se. Ne zelim ni zamisljat da malog od 2ipo godine ne vidim neko vrijeme. Niti smo se odvajali niti smo navikli😢
Leptirica123 drzi se. Nema jos puno do kraja. Nije ni taj 37 tjedan daleko. 💕
Znam da nije neka utjeha za vas koji se trudite dogurati malo blize terminu, ali meni su dvije prijateljice rodile dosta rano, jedna u 30 tt, a druga u 32 tt i bebe su bile zive i zdrave i poprilicno brzo su izasle sa neonatologije. Tako da otkad znam za ta dva slucaja ja sam malo mirnija sto se tice uranjenog poroda.
Velika je utjeha, vjeruj mi! Meni je sve ovo jako stresno, iako se trudim biti pozitivna, ali kao što smo prošli cilj 28tt, sada je sljedeći cilj 32tt, a tko zna, možda ovaj borac dogura i do termina, jako sam ponosna na njega, pohvalim ga svaki dan kad pomazim trbuh 💙🙏
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji