Bejbe2018, čestitam! Žao mi je što je na kraju tako završilo. Želim vam brz oporavak!
Bejbe čestitam na bebici. ❤️ Porod sličan mom, minus indukcija jer je kod mene krenulo sve samo. Teško je tako nakon što budeš izmučena i ti i beba od dripa još i na carski, ali bitno da je na kraju sve ok s vama.
2020. 👦🏻
Ugl.cure ,moj porod:
27.02. ujutro sam bila naručena na indukciju i u 7ipo sam bila sam išla u rađaonu.
Prvo mi je išao gel i iako sam trebala dobiti epiduralnu ,ali bilo je carskih i falilo je lajsni, šta god ako sam dobro razumila ,pa je nisam dobila ugl.
Prošlo je par sati do otvaranja,pa klistir pa bušenje vodenjaka. Ništa mi nije tu bilo previše bolno, dok nisu krenuli sami trudovi,iako su prvo bili prirodni gledali su ctg koji nije bio zadovoljavajući pa su uključili i drip. Ugl.bila sam skroz otvorena.
I tu se onda pokušalo s tiskanjem,nije mi išlo,pa pomalo guranje i nikako uspjeha,beba je poprečno, došlo je i do mekonija i još se pojavio fibron pa sam na kraju završila na hitan carski.
Nisam očekivala takav ishod ,nadala sam se vaginalnom porodu,ali mislim da je bitnije da je sve u redu.
Bebač je malo izmučen, ima hematomiće ,ali drži se borac je. Meni je već dns bolje, ne boli me rez toliko.
Još nisam skroz svjesna promjene,ali nadoć će to.❤️💓
Oo cestitke 🥰 ma bitno da je na kraju sve dobro zavrsilo. Brz oporavak zelim
Bejbe2018 cestitam i brz oporavak vam zelim! ❤️ I mene zanima kako je na kraju bilo toliko mucenja ako je beba bila poprecno? Ili se tokom poroda okrenula poprecno? Znam da je taj polozaj inace indikacija ta carski. 🤨Ovaj dio sa drugim porodom i mene zanima. Prvi put sam bila 10 minuta voznje od bolnice, a sada imam sigurno 1 ipo, strah me da necu stici. Jer planiram na prve znakove krenuti.
Hvala cure na čestitkama.
😊😻
Inače sam imala već ranije smanjeno plodne vode i na kraju visoki tlak,koji su mi regulirali sa lijekovima.
Pa zbog toga inducirani,i to samo tjedan dana ranije.Lallla i meni su tako rekli,da mu to može proći kroz kratko vrijeme.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bejbe2018 cestitam i brz oporavak vam zelim! ❤️ I mene zanima kako je na kraju bilo toliko mucenja ako je beba bila poprecno? Ili se tokom poroda okrenula poprecno? Znam da je taj polozaj inace indikacija ta carski. 🤨Ovaj dio sa drugim porodomi mene zanima. Prvi put sam bila 10 minuta voznje od bolnice, a sada imam sigurno 1 ipo, strah me da necu stici. Jer planiram na prve znakove krenuti.
A ne znam jel bio odmah poprečno ,jer mi to nisu rekli,nego tek pri kraju poroda i nije se spuštao dole.
Ali eto meni nije žao pokušaja i tako. Iako smo se namučili.Sandra ja sam otpočetka znala koja mi je dr-ica (dr Rešić) i ona me vodila pola trudnoće i s njom sam dogovorila indukciju tako da sam bila upoznata s tom fazom poroda i rekla bi mi da će mi dat npr.gel, ili sestra da će bušiti vodenjak.
Stvarno se zauzela i s tim sam zadovoljna.
A što se tiče samog rodilišta, imaju valjda praksu da forsiraju drip ako ne ide prirodno i većini to ne paše. Ne znam da li su podložni odbijanju ili sugestijama ako ti nešto ne paše. Ali da sam nezadovoljna s odnosom i drugih nisam.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bejbe cestitam na bebici, brz oporavak ti zelim ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Spominjali ste neke vene/otecenost/zadebljanje na debelim usnama gdje li vec na pubicnoj kosti, kako to izgleda?
Meni je prije svekrva mjerila na rucni tlakomjer i imala sam 160/100 onda sam isla u krevet i nakon pola sata je pao na 130/80 evo luda sam vise s tim tlakom dok mi u isto vrijeme onaj digitalni kazao sasvim drugo 🙈 samo se stresiram s tim tlakom i tlakomjerima hahaha jedva cekam petak i pregled i nadam se indukciji evo iskreno!
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji