Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bejbe2018

Broj poruka: 611

Prijavi adminu

sophisticy

Evo da se javim, u bolnici sam jer mi planiraju napraviti carski idući tjedan zbog mog dijabetesa (inače ga imam), a čekaju da dođe 38. tjedan. Na blef su me ostavili i uopce se nisam smirila. Nisam spremna .. samo me strahovi obuzimaju (strah od nove uloge, ne od bolnice). Stalno sam mislila da ima jos vremena…Sretno svim zenama!

Ma znam kako ti je.
    To pri kraju kad dođeš pa onda te uhvati panika.
    Ali proć će,to je trenutno. Drži se.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• cocinella

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Sandra25

cocinella

Mašo, drži se, bit će sve ok!
    Ja sam isto obavila pregled, sve ok, sad sam na 3 cm. Opet me nisu ostavili. Džabe sva nadanja.
    Jel se osjeca sta to otvaranje? Mislim mozemo li nekako pretpostavit da se otvaramo? Ja se u prvoj trudnoci nisam ni mm otvorila zato pitam😅

Pa ja ne osjetim. Ni prošli put nisam. Tek nakon 8 cm nešto sitno, zanemarivo. Imala sam i cimericu koja je došla do 10 bez da je imala pojma. S druge strane, imale smo i cimerice koje su vrištale kad je ctg očitavao 30. Mi nismo ništa kužile ni na 80. Mislim da je to jako individualno.

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Anica88

Lucy08

Anica88

Lucy08

Bejbe čestitam! Drago mi je da je sve dobro proslo, sad lijepo uzivaj sa svojom bebicom 🥰
    Baby zao mi je da moras prolazit kroz takve stresove, nadam se da ce s bebom ipak sve biti ok 🙏Curke ja maloprije na WCu obrisala se i na papiru zuta želatina. Znaci krenuo je ispadat sluzni cep?
    Da, to je sluzni cep. Meni je isto tako zuto ljigavo bilo jucer na wc papiru. Ali moze to tako jos dugo po malo ispadati…
    Da , evo nevjesta mi kaze da je njoj krenuo tako ispadat od ulaska u 9.mj trudnoce i prenjela na kraju 5 dana.
    Super da se nesto pokrenilo, nadam se da ce ipak bit malo prije termina 😊
    Kad god da bude, samo neka ne prenesem previše da ne bi završila na indukciji…
    Nadam se da neću jer mi je cerviks bio omekšan prije mjesec dana i jučer sam imala neke lažne trudove pa držimo fige

Ja se isto nadam da cu malo prije termina jer je kao veca beba pa da ne bude prevelika 😅 Prije tjedan dana mi je bio pregled i nista se nije dolje pomaklo, stalno me gin zeza da necu do uskrsnih jaja tako da me taj cep bas iznenadija jer sam prije ocekivala da cu prenjet. BH sam pocela osjecat u zadnje vrime.
    4.3. mi je sljedeci pregled i bas sam znatizeljna sta ce mi rec 🙂

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Bejbe ti si rodila u Splitu? Sad sa friski iskustvom mozes li napisat sta je bas nuzno za ponjet u bolnicu?
    Ja sam spakirala sve zivo i nezivo , vjerovatno  previse. Ne zelim da dodem ka da se namjeravam priselit u bolnicu pa me jos i iznapadaju di cu sa svim tim 🤣 Neko kaze ne triba ti nista za bebu, neko triba ti sve , neko nosi i kuvalo za vodu, mliko... kolko ulozaka stvarno triba imat za pocetak dok ti ne dodu posjete koje ti mogu donit jos sta zafali? Ti ulosci zauzmu previse mista. Kad pogledam natrpala sam najvise ulozaka i svasta nesto za bebu i to je pun kufer skoro 🤦‍♀️

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

sophisticy

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Lucy08

sophisticy

Evo da se javim, u bolnici sam jer mi planiraju napraviti carski idući tjedan zbog mog dijabetesa (inače ga imam), a čekaju da dođe 38. tjedan. Na blef su me ostavili i uopce se nisam smirila. Nisam spremna .. samo me strahovi obuzimaju (strah od nove uloge, ne od bolnice). Stalno sam mislila da ima jos vremena…Sretno svim zenama!
    Bas super da ne moras kuvat i cistit po kuci 🤣 lipo se opusti, gledaj serije i cekaj dan D 😎

Sviđa mi se razmišljanje na ovaj način 
    Hvala cure
    Samo mi pada na pamet sto sve nisam dovrsila doma

baby development in progress ~ 14.3.24.

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Lucy08, sto se tice sluznog cepa od njegovog ispadanja pa dok se nesto ne pokrene moze proc i do 10 dana.
    Ko to nosi kuhalo za vodu? Zasto?🤣🤣🤣🤣 
    Ja kad sam rodila prije 7 god sto se bebe tice nije mi trebalo apsolutno nista sve do izlaska iz bolnice kad mi je muz donio robicu. 🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88

Broj poruka: 650

Prijavi adminu

Lucy08

Anica88

Lucy08

Anica88

Lucy08

Bejbe čestitam! Drago mi je da je sve dobro proslo, sad lijepo uzivaj sa svojom bebicom 🥰
    Baby zao mi je da moras prolazit kroz takve stresove, nadam se da ce s bebom ipak sve biti ok 🙏Curke ja maloprije na WCu obrisala se i na papiru zuta želatina. Znaci krenuo je ispadat sluzni cep?
    Da, to je sluzni cep. Meni je isto tako zuto ljigavo bilo jucer na wc papiru. Ali moze to tako jos dugo po malo ispadati…
    Da , evo nevjesta mi kaze da je njoj krenuo tako ispadat od ulaska u 9.mj trudnoce i prenjela na kraju 5 dana.
    Super da se nesto pokrenilo, nadam se da ce ipak bit malo prije termina 😊
    Kad god da bude, samo neka ne prenesem previše da ne bi završila na indukciji…
    Nadam se da neću jer mi je cerviks bio omekšan prije mjesec dana i jučer sam imala neke lažne trudove pa držimo fige
    Ja se isto nadam da cu malo prije termina jer je kao veca beba pa da ne bude prevelika 😅 Prije tjedan dana mi je bio pregled i nista se nije dolje pomaklo, stalno me gin zeza da necu do uskrsnih jaja tako da me taj cep bas iznenadija jer sam prije ocekivala da cu prenjet. BH sam pocela osjecat u zadnje vrime.
    4.3. mi je sljedeci pregled i bas sam znatizeljna sta ce mi rec 🙂

Mene ne gledaju vaginalno pa ne znam da li sam ista otvorena 🤷‍♀️
    Rekli su mi da niti ctg jos nece raditi, samo ultrazvuk, tlak i test urina

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88

Broj poruka: 650

Prijavi adminu

sophisticy

Lucy08

sophisticy

Bas super da ne moras kuvat i cistit po kuci 🤣 lipo se opusti, gledaj serije i cekaj dan D 😎
    Sviđa mi se razmišljanje na ovaj način
    Hvala cure
    Samo mi pada na pamet sto sve nisam dovrsila doma

Jucer kad sam imala lazne trudove mi je isto prvo palo na pamet sto sve nisam dovrsila 😅 to me motiviralo da dovrsim vecinu toga, danas jos perem krevetninu, sutra dovrsim par stvari i onda se mogu poroditi 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

bejbe2018

Broj poruka: 611

Prijavi adminu

Lucy08

Bejbe ti si rodila u Splitu? Sad sa friski iskustvom mozes li napisat sta je bas nuzno za ponjet u bolnicu?
    Ja sam spakirala sve zivo i nezivo , vjerovatno previse. Ne zelim da dodem ka da se namjeravam priselit u bolnicu pa me jos i iznapadaju di cu sa svim tim 🤣 Neko kaze ne triba ti nista za bebu, neko triba ti sve , neko nosi i kuvalo za vodu, mliko… kolko ulozaka stvarno triba imat za pocetak dok ti ne dodu posjete koje ti mogu donit jos sta zafali? Ti ulosci zauzmu previse mista. Kad pogledam natrpala sam najvise ulozaka i svasta nesto za bebu i to je pun kufer skoro 🤦‍♀️

Evo ja sam isto imala taj problem,zatrpala svega.
    Na kraju ti je najbitnije one gaćice mrežaste i ulošci,toga šta više ,ja sad nakon 2 dana sam tražila još,a to ti ovisi dosta i koliko ćeš krvarit.
    Mislim da ti je dovoljno 10 za početak uložaka pa onda procjeni kad da ti donesu.
    Poslije poroda odmah sutradan imaš posjete u 4ipo ako bilo šta bude.
    Vode sam ja, ponila,neki sokić jer nema pića mi uz jelo nego čaj ujutro ili kava.
    Slatko isto nema baš pa ako ćeš to.
    A ostalo higijena onako redovna,ako želiš svoju spavaćicu,a ako ne onda imaš njihove i donose čiste.
    Sad za bebu,tu ne znam,moj je na neonatalogiji pa ne mogu ništa oko njega ,oni imaju pelene,dohranu i sve potrebno.
    Ako ti bude na odjelu trebala dohrana onda ti isto daju,jer pitaju svako jutro. Al ne znam jel daju i bočice,ja sam bila i svoju uzela.
    Također imaju i izdajalica na odjelu,to ne nosiš i sapuna i WC papira.
    A kuhalo ne znam zašto bi netko nosio samo se optereti sa stvarima i ovako imam puno.
    Tople su sobe, spavam samo u spavaćici.
    Siti me ako sam šta zaboravila...

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Zelena123

Broj poruka: 565

Prijavi adminu

Amadeus, ja sam uzela Cutie Cloud kao lallla, mislim da će dobro doći kotačići da ga mogu micati, a kasnije kako beba raste, krevet se širi i mogu se skinuti kotačići :)
    Baby baš mi je žao, ne znam puno o tome, neka doktori sve prekontroliraju
    Mašo joj, ne mogu ni zamisliti kako ti je sad :(. Pod nadzorom si i vjerujem da si u super rukama. Drago mi je da se tlak stabilizirao. Vjerujem da ćeš brzo roditi
    Sophisticy, nije ti lako, ja se isto ne osjećam spremno i mislim da se neću osjećat spremno kad odem na porod xD. Još si u bolnici pa nemaš šta ni raditi i onda crne misli....pokušaj nekako odvratit sebi pažnju, upali seriju, riješi križaljku, bilo kakvu zanimaciju
    Cocinella, kakvo ti je iskustvo s TA Petrova (valjda sam dobro zapamtila da si tamo, jer zadnja 2 mj ništa ne pamtim). Je li se dugo čeka?
    Ja to žuto po papiru imam već 2-3 tjedna xD. Na svim pregledima sam bila zatvorena, ali znači to bi mogao biti sluzni čep..
    Mene isto muči to otvaranje, hoću li ga osjetiti, je li to neka posebna vrsta osjećaja/boli? 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.