Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

Lucy08

Bejbe čestitam! Drago mi je da je sve dobro proslo, sad lijepo uzivaj sa svojom bebicom 🥰
    Baby zao mi je da moras prolazit kroz takve stresove, nadam se da ce s bebom ipak sve biti ok 🙏Curke ja maloprije na WCu obrisala se i na papiru zuta želatina. Znaci krenuo je ispadat sluzni cep?

Moguce👍

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

sophisticy

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Evo da se javim, u bolnici sam jer mi planiraju napraviti carski idući tjedan zbog mog dijabetesa (inače ga imam), a čekaju da dođe 38. tjedan. Na blef su me ostavili i uopce se nisam smirila. Nisam spremna .. samo me strahovi obuzimaju (strah od nove uloge, ne od bolnice). Stalno sam mislila da ima jos vremena… Sretno svim zenama! 

baby development in progress ~ 14.3.24.

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Lucy08, vrlo lako moguce, moj je bio viske smeckasto crvenkasti, bio je bas bljak bljak🤣
    Sophisticy, u bolnici uvijek psiha luduje, covjek samo lezi i razmislja i razbija glavu. Znam iz vlastitog iskustva

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine

Broj poruka: 417

Prijavi adminu

Vidim da od jucer ima dosta dogadjanja 😀
    Mašo izdrzi jos malo ako ista na pola si puta :) ja virujem da ce to biti gotovo kroz 24 sata 🥰
    Baby stvarno kod tebe stalno nesto, bas bezveze, al drz se, sve ce to dobro proci. Svakako si u bolnici pa si sigurna da ce se napraviti sve sto moze 😊😊Tesko je izdrzati ciste glave. Prva ja sam panicarka i otkad ovih tjedan dana vecinom lezim, 100 gluposti pada napamet, svaki pokret osjetim, svaku bol itd. neki novi strahovi i ludorije. Tako je i vama u bolnici. Treba izdrzati ovo do kraja snazne glave 💙

• cocinella

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Mašo, drži se, bit će sve ok!
    Ja sam isto obavila pregled, sve ok, sad sam na 3 cm. Opet me nisu ostavili. Džabe sva nadanja. 

Anica88

Broj poruka: 650

Prijavi adminu

Lucy08

Bejbe čestitam! Drago mi je da je sve dobro proslo, sad lijepo uzivaj sa svojom bebicom 🥰
    Baby zao mi je da moras prolazit kroz takve stresove, nadam se da ce s bebom ipak sve biti ok 🙏Curke ja maloprije na WCu obrisala se i na papiru zuta želatina. Znaci krenuo je ispadat sluzni cep?

Da, to je sluzni cep. Meni je isto tako zuto ljigavo bilo jucer na wc papiru. Ali moze to tako jos dugo po malo ispadati… 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Anica88

Lucy08

Da, to je sluzni cep. Meni je isto tako zuto ljigavo bilo jucer na wc papiru. Ali moze to tako jos dugo po malo ispadati…

Da , evo nevjesta mi kaze da je njoj krenuo tako ispadat od ulaska u 9.mj trudnoce i prenjela na kraju 5 dana. 
    Super da se nesto pokrenilo, nadam se da ce ipak bit malo prije termina 😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

sophisticy

Evo da se javim, u bolnici sam jer mi planiraju napraviti carski idući tjedan zbog mog dijabetesa (inače ga imam), a čekaju da dođe 38. tjedan. Na blef su me ostavili i uopce se nisam smirila. Nisam spremna .. samo me strahovi obuzimaju (strah od nove uloge, ne od bolnice). Stalno sam mislila da ima jos vremena…Sretno svim zenama!

Bas super da ne moras kuvat i cistit po kuci 🤣 lipo se opusti, gledaj serije i cekaj dan D 😎

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

cocinella

Mašo, drži se, bit će sve ok!
    Ja sam isto obavila pregled, sve ok, sad sam na 3 cm. Opet me nisu ostavili. Džabe sva nadanja.

Jel se osjeca sta to otvaranje? Mislim mozemo li nekako pretpostavit da se otvaramo? Ja se u prvoj trudnoci nisam ni mm otvorila zato pitam😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88

Broj poruka: 650

Prijavi adminu

Lucy08

Anica88

Lucy08

Da , evo nevjesta mi kaze da je njoj krenuo tako ispadat od ulaska u 9.mj trudnoce i prenjela na kraju 5 dana.
    Super da se nesto pokrenilo, nadam se da ce ipak bit malo prije termina 😊

Kad god da bude, samo neka ne prenesem previše da ne bi završila na indukciji...
    Nadam se da neću jer mi je cerviks bio omekšan prije mjesec dana i jučer sam imala neke lažne trudove pa držimo fige

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.