Neznam dal se kod mene nesto pocelo događati ili sta, ali prije skoro sat vremena me mala jaaako bocnula nogom gore i od onda su mi krenuli lagani bolovi. Prije pola sata me poceo boljeti kompletan trbuh i usporedno s tim sam pocela osjecati nagon za kakanjem. Trenutno mi je malo tesko odgonetnuti bilo kakve intervale između jer me vise manje skroz boli i bolovi su drugaciji i jaci pa cak i neugodniji nego ove prethodne dane. Pocela sam se lagano tresti kao sto mi se zna i desiti kad dobim menstruaciju. Eto neznam. Pratim situaciju dal ce se smiriti ili je to to
Veceras u 20:00 dosao nam je na svijet dosao nas predivni djecak, tezak 3700 i 53 cm dug.
❤️
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Veceras u 20:00 dosao nam je na svijet dosao nas predivni djecak, tezak 3700 i 53 cm dug.
❤️
Čestitkeee i dobro došao maleni! ❤️🥳
2020. 👦🏻
Čestitam Sandra 😊
Meni trenutno kontrakcije nisu u pravilnim razmacima, ali sam vec 2 put bila na wc-u u sat vremena tako da bi moglo biti nesto 🙈
❤️
Bravo Sandra!!! Čestitke i nadam se da je sve dobro prošlo ❤️
Čestitam Sandra 😊
Meni trenutno kontrakcije nisu u pravilnim razmacima, ali sam vec 2 put bila na wc-u u sat vremena tako da bi moglo biti nesto 🙈
Sretno, to bi moglo biti to! 🙂
2020. 👦🏻
Sandra, čestitam i želim brz oporavak 🥰
Black rose, sretno ako je nešto krenulo 🤗 Kakva je sad situacija?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Cestitam i brz oporavak❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Smirilo se sve pa sam zaspala. Sad opet bolovi koji su me probudili 😒 eto neznam, bas me zeza
Sortiraj odgovore
Najstariji