Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    05. Travanj 2024. 17:20

Sandra25

Javljam se iz rađaone. Gel sam dobila oko 12:30, maloprije su mi probili vodenjak. Mislim da su rekli da sam 5 otvorena, vise i ne pitam. Sjedim na pilates lopti i za sad je sve podnosljivo. Evo dok ovo pisem ctg ocitava trud jacine 105. Koliki je najjaci trud moguci? Nisam nikad isla za tim😅

Super, javljaj novosti 🙂
    E to neznam, ali meni je na proslom porodu skala dosla do najvise tocke, a trud nije bio najjaceg intenziteta nego se bol jos pojacavala. A brojke se ne mogu sjetiti jer me previse boljelo 🙈 Mislim da mozda ovisi i o aparatu 🤷‍♀️

• Alexica
    05. Travanj 2024. 17:24

Baby.nb.3

Sretno Sandra, javljaj kako ide 🥰
    Ja sam zaprimljena na Sv Duh, pa da javim novosti, najbolje dosad 🥰 obavila ctg i uzv, beba 2kg, u ponedjeljak još titar antitijela, u utorak otpust, onda prijem za dva tjedna kada ostajem cijeli taj tjedan, radit će se ctg, uzv i dobit ću injekcije za pluća i početkom tog idućeg tjedna, čim napunim 37tt ide porod 🎉 Neočekivano, savršeno i predivno, cijelu trudnoću smo uspjeli izgurati! Naravno, ne treba se opustiti, ali doktori kažu kad je dosad bilo sve ok, vjerojatno će i ostati tako. Svaka čast bebici 🙏💙

Bas lijepe vijesti 🥰 zilavi malac, bravo… taman da jos koji gram dobije mrvica 😊
    Dobro sam rekla, doci cete vi do termina bez frke 💪🏻

Sandra sretno! Beba je mozda vec i stigla. Ja ti ne znam nista o trudovima pa ti ne mogu odg

Zelena123
    05. Travanj 2024. 17:48

Sandra sretno!
    Kupila sam baby ono handsfree shelly. Imala je odlicne recenzije.
    Jutros mi je bila patronazna isto pokusavala s njom i ne ide. Ja sam danas u dogovoru s patronaznom odustala od dojenja. Nije islo, nemam puno mlijeka, bradavice uvucene, mali odbija, ja nervozna. Rekla je da je najbitnije da je on sit a ja sretna, te da bih se jako puno morala mucit da mozda uspijem dojit, a s carskim iza sebe to je tesko. Dojke su mi meke i bez kvrgi, rekla da mogu dojit i da imam mlijeka, vec bi imala kvrge bolove i sl

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Baby.nb.3
    05. Travanj 2024. 17:57

amystiqa

Baby.nb.3

Ja sam zaprimljena na Sv Duh, pa da javim novosti, najbolje dosad 🥰 obavila ctg i uzv, beba 2kg, u ponedjeljak još titar antitijela, u utorak otpust, onda prijem za dva tjedna kada ostajem cijeli taj tjedan, radit će se ctg, uzv i dobit ću injekcije za pluća i početkom tog idućeg tjedna, čim napunim 37tt ide porod 🎉 Neočekivano, savršeno i predivno, cijelu trudnoću smo uspjeli izgurati! Naravno, ne treba se opustiti, ali doktori kažu kad je dosad bilo sve ok, vjerojatno će i ostati tako. Svaka čast bebici 🙏💙

Super vijesti! ❤️ Bome do termina dogurali još malo. 💪
    Koji dr ti je bio sad?

Sad me vodi dr Bekavac.

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• lalllla
    05. Travanj 2024. 18:15

Sandra sretno!
    Cure super na dobrim pregledima!!❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa
    05. Travanj 2024. 19:09

Baby.nb.3

amystiqa

Baby.nb.3

Koji dr ti je bio sad?

Sad me vodi dr Bekavac.

E, a zašto porod početkom 37.tt ako sve ide dobro i uredni su nalazi? 

Sandra evo na pola puta si već, sad i više vjerojatno! Družiš se uskoro s bebicom, javi nam se kad uspiješ.
    Meni negdje u memoriji da ide do 130-140 ctg trud jaki, ali s obzirom da mi je porod u magli, uzmi sa zrnom soli. 

2020. 👦🏻

• Baby.nb.3
    05. Travanj 2024. 19:43

amystiqa

Baby.nb.3

amystiqa

Baby.nb.3

Koji dr ti je bio sad?

Sad me vodi dr Bekavac.

E, a zašto porod početkom 37.tt ako sve ide dobro i uredni su nalazi?

Sandra evo na pola puta si već, sad i više vjerojatno! Družiš se uskoro s bebicom, javi nam se kad uspiješ.
    Meni negdje u memoriji da ide do 130-140 ctg trud jaki, ali s obzirom da mi je porod u magli, uzmi sa zrnom soli.

Ma 37 nam je plafon, pa molili su se da izdržimo do 28, tako da ne žele uopće dalje čekati s obzirom na dijagnozu. Ne puštaju ni dana duže za te stvari inače, tako da sam prezadovoljna 🥰 
    Ja sam i dečke rodila sa 37, tako da ni ne znam kako je dočekati 40, tad sam već odavno bila u šetnjama 😂😂

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Alexica
    05. Travanj 2024. 19:56

Zelena123

Sandra sretno!
    Kupila sam baby ono handsfree shelly. Imala je odlicne recenzije.
    Jutros mi je bila patronazna isto pokusavala s njom i ne ide. Ja sam danas u dogovoru s patronaznom odustala od dojenja. Nije islo, nemam puno mlijeka, bradavice uvucene, mali odbija, ja nervozna. Rekla je da je najbitnije da je on sit a ja sretna, te da bih se jako puno morala mucit da mozda uspijem dojit, a s carskim iza sebe to je tesko. Dojke su mi meke i bez kvrgi, rekla da mogu dojit i da imam mlijeka, vec bi imala kvrge bolove i sl

najbitnije da se ti ne zivciras i da si okej s tim :) nema smisla nesto forsirati ako te to stvara nervoznom.
    Sretna mama, sretna beba 💪🏻

• Baby.nb.3
    05. Travanj 2024. 20:20

Zelena, to što ti cure kažu, nemoj se gristi jer nije išlo, pokušala si i to je najvažnije ☺️ Najbolja si mama svojoj bebi i ona te voli bez obzira jel ju dojiš ili ne 🥰

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Zelena123
    05. Travanj 2024. 21:57

Hvala svima puno! ❤️
    Osjecam se presretno i poletno. Mali je isto super danas, sve ide nekako lakse kako sam se poslozila u glavi, presvlacenje, mazenje, pelene, ma super smo! 
    Nisam vas bas stigla citat ovih dana, ali vratim se malo uz jutarnju kavicu

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.