Cure pomagajte 😞
Sinoc su krenili grcevi u listovima, cijelu noc sam preplakala koliko me bolilo. Doslovno kao da imate najjaci upalu misica imam takav osjecaj. Problem je sto sam u 35 tt a dr je rekla da magnezij ne smijem poslje 34 tt.
Danas jedva hodam od bolova, imate li kakvu metodu da mi pomognete ? Ako ovako bude do kraja ja cu poludit od bolova 😭i uz sve to me uhvatio neki proljev vise ne znam jel to nesto vlada neka viroza ili se nesto sprema a nekako mi prerano jer ctg nije ocitao trudove ni nista..Meni je doktorica rekla da magnezij mogu piti do kraja trudnoće, iako većinom savjetuju da se prestane ranije piti, ja ga sad popijem ponekad.. Meni su znali boljeti noge jako, ali evo od kad mi svako veće muž izmasira noge, listove, više nemam baš tolikih bolova i grčeva u nogama, mene je spasilo to..Morat cu muza upregnuti, ali evo ne znam sta da radim sa tim magnezijem. Dr mi je bas naglasila to da ga ne uzimam pa me strah a iskreno ovo je za poludit.
Magnezij se u zadnjem mjesecu trudnoće treba smanjiti jer magnezij može odgoditi prave trudove, ali koliko znam do onih 37 tt kad se ulazi u sigurne tjedne se može bez problema piti magnezij, većinom se prestaje piti u tim tjednima, e sad jedino ne znam zbog čega ti je tvoja doktorica rekla da nesmiješ iza 34tt više piti, osim ako ne postoji neki drugi razlog..
Cure pomagajte 😞
Sinoc su krenili grcevi u listovima, cijelu noc sam preplakala koliko me bolilo. Doslovno kao da imate najjaci upalu misica imam takav osjecaj. Problem je sto sam u 35 tt a dr je rekla da magnezij ne smijem poslje 34 tt.
Danas jedva hodam od bolova, imate li kakvu metodu da mi pomognete ? Ako ovako bude do kraja ja cu poludit od bolova 😭i uz sve to me uhvatio neki proljev vise ne znam jel to nesto vlada neka viroza ili se nesto sprema a nekako mi prerano jer ctg nije ocitao trudove ni nista..Meni je doktorica rekla da magnezij mogu piti do kraja trudnoće, iako većinom savjetuju da se prestane ranije piti, ja ga sad popijem ponekad.. Meni su znali boljeti noge jako, ali evo od kad mi svako veće muž izmasira noge, listove, više nemam baš tolikih bolova i grčeva u nogama, mene je spasilo to..Morat cu muza upregnuti, ali evo ne znam sta da radim sa tim magnezijem. Dr mi je bas naglasila to da ga ne uzimam pa me strah a iskreno ovo je za poludit.Magnezij se u zadnjem mjesecu trudnoće treba smanjiti jer magnezij može odgoditi prave trudove, ali koliko znam do onih 37 tt kad se ulazi u sigurne tjedne se može bez problema piti magnezij, većinom se prestaje piti u tim tjednima, e sad jedino ne znam zbog čega ti je tvoja doktorica rekla da nesmiješ iza 34tt više piti, osim ako ne postoji neki drugi razlog..
Pa evo ne znam, naglasila mi je to bas bila. Vjerujem da postoji nekakav razlog. Jer moja dr je jako pedantna bas zato jer mi je trudnoca visokorizicna radi tlaka, prethodne preeklampsije i tako to. Mozda zbog toga, a i mozda jer se boji prijevremenog poroda zbog tlaka pa ne znam može li to stvarati nekakve komplikacije.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
E cure, pomoć, malo mi panika u glavi 🫣
Znači, zadnjih sat vremena na točno 10 - 12 minuta imam kontrakciju, traje 20 sek max i baš izgleda kao bh kontrakcija - samo mi se izboci i stvrdne 1 strana.. Bolova u stomaku nemam, osim u preponama i leđima ali ništa sada znatno jako.. To se računa kao ništa?? 😂🫢
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Znači, zadnjih sat vremena na točno 10 - 12 minuta imam kontrakciju, traje 20 sek max i baš izgleda kao bh kontrakcija - samo mi se izboci i stvrdne 1 strana.. Bolova u stomaku nemam, osim u preponama i leđima ali ništa sada znatno jako.. To se računa kao ništa?? 😂🫢
Ja ti stalno tako imam zadnjih dana...čak noću postanu bolne. Za sad nije ništa ozbiljno krenulo.
Cure pomagajte 😞
Danas jedva hodam od bolova, imate li kakvu metodu da mi pomognete ? Ako ovako bude do kraja ja cu poludit od bolova 😭i uz sve to me uhvatio neki proljev vise ne znam jel to nesto vlada neka viroza ili se nesto sprema a nekako mi prerano jer ctg nije ocitao trudove ni nista..Meni je doktorica rekla da magnezij mogu piti do kraja trudnoće, iako većinom savjetuju da se prestane ranije piti, ja ga sad popijem ponekad.. Meni su znali boljeti noge jako, ali evo od kad mi svako veće muž izmasira noge, listove, više nemam baš tolikih bolova i grčeva u nogama, mene je spasilo to..Morat cu muza upregnuti, ali evo ne znam sta da radim sa tim magnezijem. Dr mi je bas naglasila to da ga ne uzimam pa me strah a iskreno ovo je za poludit.Magnezij se u zadnjem mjesecu trudnoće treba smanjiti jer magnezij može odgoditi prave trudove, ali koliko znam do onih 37 tt kad se ulazi u sigurne tjedne se može bez problema piti magnezij, većinom se prestaje piti u tim tjednima, e sad jedino ne znam zbog čega ti je tvoja doktorica rekla da nesmiješ iza 34tt više piti, osim ako ne postoji neki drugi razlog..Pa evo ne znam, naglasila mi je to bas bila. Vjerujem da postoji nekakav razlog. Jer moja dr je jako pedantna bas zato jer mi je trudnoca visokorizicna radi tlaka, prethodne preeklampsije i tako to. Mozda zbog toga, a i mozda jer se boji prijevremenog poroda zbog tlaka pa ne znam može li to stvarati nekakve komplikacije.
Moguće da ti je zato rekla,ja nisam upoznata sa povezanošću visokog tlaka i magnezija, trebala si ju baš pitati dali je vezano za to. Ako ti je baš naglasila to, onda ju poslušaj.. Onda ti ostaje da pokušaš sa masažom, vjerujem da će i tebi to pomoći.. 😊
Znači, zadnjih sat vremena na točno 10 - 12 minuta imam kontrakciju, traje 20 sek max i baš izgleda kao bh kontrakcija - samo mi se izboci i stvrdne 1 strana.. Bolova u stomaku nemam, osim u preponama i leđima ali ništa sada znatno jako.. To se računa kao ništa?? 😂🫢Ja ti stalno tako imam zadnjih dana…čak noću postanu bolne. Za sad nije ništa ozbiljno krenulo.
Okej, hvala. Onda ih neću doživljavati dok nešto ne krene baš boljeti😜😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Cure pomagajte 😞
Danas jedva hodam od bolova, imate li kakvu metodu da mi pomognete ? Ako ovako bude do kraja ja cu poludit od bolova 😭i uz sve to me uhvatio neki proljev vise ne znam jel to nesto vlada neka viroza ili se nesto sprema a nekako mi prerano jer ctg nije ocitao trudove ni nista..Meni je doktorica rekla da magnezij mogu piti do kraja trudnoće, iako većinom savjetuju da se prestane ranije piti, ja ga sad popijem ponekad.. Meni su znali boljeti noge jako, ali evo od kad mi svako veće muž izmasira noge, listove, više nemam baš tolikih bolova i grčeva u nogama, mene je spasilo to..Morat cu muza upregnuti, ali evo ne znam sta da radim sa tim magnezijem. Dr mi je bas naglasila to da ga ne uzimam pa me strah a iskreno ovo je za poludit.Magnezij se u zadnjem mjesecu trudnoće treba smanjiti jer magnezij može odgoditi prave trudove, ali koliko znam do onih 37 tt kad se ulazi u sigurne tjedne se može bez problema piti magnezij, većinom se prestaje piti u tim tjednima, e sad jedino ne znam zbog čega ti je tvoja doktorica rekla da nesmiješ iza 34tt više piti, osim ako ne postoji neki drugi razlog..Pa evo ne znam, naglasila mi je to bas bila. Vjerujem da postoji nekakav razlog. Jer moja dr je jako pedantna bas zato jer mi je trudnoca visokorizicna radi tlaka, prethodne preeklampsije i tako to. Mozda zbog toga, a i mozda jer se boji prijevremenog poroda zbog tlaka pa ne znam može li to stvarati nekakve komplikacije.Moguće da ti je zato rekla,ja nisam upoznata sa povezanošću visokog tlaka i magnezija, trebala si ju baš pitati dali je vezano za to. Ako ti je baš naglasila to, onda ju poslušaj.. Onda ti ostaje da pokušaš sa masažom, vjerujem da će i tebi to pomoći.. 😊
Inace bas sve pitam, ali u tom trenutku kad je govorila to nije mi bilo bitno ahhah tada me nista bolilo nije 😅🤣🫣
Nadam se da ce masaza pomoc jer ovo bas boli 😞🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Pozdrav,Kupila sam baby ono el izdajalicu, al kad je stavim ona nista ne vuce, cujem da radi al ne osjeti vakuum? Jel netko imao slican problem sa izdajalicama?
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji