Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1104
    06. Travanj 2024. 11:27

Čestitam Sisy🥰
    BlackRose kako si? 

💙

• LavicaBP
    06. Travanj 2024. 12:53

Čestitke Sandra i Sisy! 🥰🥰

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• BlackRose
    06. Travanj 2024. 13:57

Mrva1104

Čestitam Sisy🥰
    BlackRose kako si?

Sad trenutno je mir. Prespavala sam si 2 sata jer su me u noci budile kontrakcije pa nisam bas nesto vrlo spavala.
    Malo sam istrazivala i svi ti simptomi koje sam imala se mogu javiti na dan poroda ili par dana prije. Tako da bi po tome trebalo svakako kroz koji dan. Gubitak apetita, ucestale stolice, bolne kontrakcije nalik na menstrualne koje se sire u leđa, gubitak kg (-1kg kod mene), mucnina, bol u zdjelici i preponama.
    Moram priznati da me jucer malo oprala panika kad su poceli tako jaki bolovi 😅 samo mi je bilo u glavi da jos nisam sve pripremila. I sad dok ovo pisem su me opet pocele loviti kontrakcije

• lalllla
    06. Travanj 2024. 14:18

Jel smijemo piti magnezij dok dojimo?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Mrva1104
    06. Travanj 2024. 16:42

BlackRose

Mrva1104

Čestitam Sisy🥰
    BlackRose kako si?

Sad trenutno je mir. Prespavala sam si 2 sata jer su me u noci budile kontrakcije pa nisam bas nesto vrlo spavala.
    Malo sam istrazivala i svi ti simptomi koje sam imala se mogu javiti na dan poroda ili par dana prije. Tako da bi po tome trebalo svakako kroz koji dan. Gubitak apetita, ucestale stolice, bolne kontrakcije nalik na menstrualne koje se sire u leđa, gubitak kg (-1kg kod mene), mucnina, bol u zdjelici i preponama.
    Moram priznati da me jucer malo oprala panika kad su poceli tako jaki bolovi 😅 samo mi je bilo u glavi da jos nisam sve pripremila. I sad dok ovo pisem su me opet pocele loviti kontrakcije

Odmaraj koliko mozes, ne trosi snagu na manje bitne stvari. Nadam se ako je to to, da ce sta brze proci🥰
    Mene pere malo kad se sjetim da mi svaki tren moze krenit, a pogotovo kad mi krenu kontrakcije i potraju. 🙈

💙

amystiqa
    07. Travanj 2024. 09:28

lalllla

Jel smijemo piti magnezij dok dojimo?

Ne vidim razlog da se ne smije. U ulasku u termin neki kažu da se smanji doza zbog toga da ne uspori porod jer smanjuje kontrakcije, ali ne vidim zašto bi smetalo dojenju. 

2020. 👦🏻

amystiqa
    07. Travanj 2024. 09:30

BlackRose ima li što novo kod tebe po pitanju trudova i to? 

2020. 👦🏻

• BlackRose
    07. Travanj 2024. 10:30

amystiqa

BlackRoseima li što novo kod tebe po pitanju trudova i to?

Nista. Sve se smirilo. Jedino mi je jucer u 2 navrata ispao po komad sluznog cepa. Barem pretpostavljam jer je bilo poprilicno veliko i ko gruda palo u skoljku. I crijeva su i dalje aktivna. 
    Nego, jel smijem sad imati odnose s obzirom na sluzni cep? Ja bi to malo potaknula ako ikako mogu jer je ovo mucenje. Nije bilo krvi pa pretpostavljam da nije cijeli otisao.

• BlackRose
    07. Travanj 2024. 10:36

Mrva1104

BlackRose

Mrva1104

Čestitam Sisy🥰
    BlackRose kako si?

Odmaraj koliko mozes, ne trosi snagu na manje bitne stvari. Nadam se ako je to to, da ce sta brze proci🥰
    Mene pere malo kad se sjetim da mi svaki tren moze krenit, a pogotovo kad mi krenu kontrakcije i potraju. 🙈

Sad sam pocela sve prati za curku jer izgleda da necu docekati preseljenje prije poroda 🙈
    Vjerujem. Nisam si ni ja mislila da ce me prati panika jer jedva cekam da se vise porodim, ali s druge strane znam kakvi bolovi me cekaju pa me taj dio bas ne veseli 😅 
    Vjerujem da su one kontrakcije ipak barem nesto napravile jer su bile prebolne da me barem malo ne otvore. Ili se barem nadam da su nesto napravile pa ce krace trajati kad krene kako spada 🙈

Mary36
    07. Travanj 2024. 10:57

Blackrose mene su isto prije dvije noći uhvatile kontrakcije o bile du bolne čak i u leđima i onda se sve smirilo. Sad se trenutno osjećam kao da neću nikada roditi . Mislim da je to sve normalno, povotovo za višerotke. Uglavnom, blizu smo i kroz dva tjedna su bebice vjerojatno s nama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.