Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    05. Travanj 2024. 09:05

Sandra sretno! Samo hrabro! 💪

2020. 👦🏻

• Mrva1104
    05. Travanj 2024. 09:54

Sandra sretno! 🥰

💙

• 12345M
    05. Travanj 2024. 10:15

Zelena123

Pozdrav,

Kupila sam baby ono el izdajalicu, al kad je stavim ona nista ne vuce, cujem da radi al ne osjeti vakuum? Jel netko imao slican problem sa izdajalicama?

Ja imam tomi tipe i isto mi ne radi, ali moja je rucna i ako povuce nesto sve iscuri okolo umjesto u bočicu… ali je je koristim uopce, ak me boli da se nakupilo previse mlijeka odem se otusirat i stisnem rukama dok me ne prestane bolit 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• LavicaBP
    05. Travanj 2024. 11:05

Leptirica123

LavicaBP

Ja bila kod fizioterapeuta zbog bolova nisko u zdjelici, potvrdila mi je da je simfiza ali naravno da nema nikakve pomoći osim eventualno onog pojasa da malo olakša nošenje trbuha 🙄
    Kad me vidjela kako hodam, čula da je beba već praktički u porođajnom kanalu, ima 3kg i to sve samo mi je rekla da se nemamo smisla naručivati više jer ću roditi idući tjedan 😳😳😳😳 ja sam laganini jer u glavi imam još mjesec dana pa ću se kao stići psihički pripremiti, i sad sam sva u šoku 😳 znam da to nitko ne može znati, ali baš me zabrinula jer nismo spremni 🤣

Znači je u pitanju simfiza, i da kod toga nema pomoći, u najvećem postotku prođe tek nakon poroda.. Meni su ti bolovi trajali svega par dana, osjećala sam se kao da mi je cijela zdjelica raspadnuta, bolna na svaki pokret, ali evo kod mene je prošlo, ako je to bilo upitanju kod mene, sad me muči samo išijas 😂
    A gle bez obzira što ti je već u porođajnom kanalu, može, a i nemora brzo krenuti porod, kako god bilo, koliko god nismo možda spremni, kad dođe taj trenutak bit ćeš spremna.. 😊

Da, proći će nadam se nakon poroda, a onda druge muke  meni je danas ok dan što se tiče tih bolova, bar zasada..ali sam skužila da ne mogu dugo ni sjedit ni stajat ni hodat ni ležat, sve nešto po malo mora biti i onda bude dobro, inače me rastura sve...
    Ma znam, ali još kad je tako nisko pa sve boli pa se prehladim, onda se baš naslušaš tih priča i nikad ne znaš. Baš je veselo ovo pred kraj kad može biti danas a može biti za mjesec dana hahah

Sretno Sandra!!

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• Baby.nb.3
    05. Travanj 2024. 15:07

Sretno Sandra, javljaj kako ide 🥰
    Ja sam zaprimljena na Sv Duh, pa da javim novosti, najbolje dosad 🥰 obavila ctg i uzv, beba 2kg, u ponedjeljak još titar antitijela, u utorak otpust, onda prijem za dva tjedna kada ostajem cijeli taj tjedan, radit će se ctg, uzv i dobit ću injekcije za pluća i početkom tog idućeg tjedna, čim napunim 37tt ide porod 🎉 Neočekivano, savršeno i predivno, cijelu trudnoću smo uspjeli izgurati! Naravno, ne treba se opustiti, ali doktori kažu kad je dosad bilo sve ok, vjerojatno će i ostati tako. Svaka čast bebici 🙏💙

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• BlackRose
    05. Travanj 2024. 15:29

Baby.nb.3

Ja sam zaprimljena na Sv Duh, pa da javim novosti, najbolje dosad 🥰 obavila ctg i uzv, beba 2kg, u ponedjeljak još titar antitijela, u utorak otpust, onda prijem za dva tjedna kada ostajem cijeli taj tjedan, radit će se ctg, uzv i dobit ću injekcije za pluća i početkom tog idućeg tjedna, čim napunim 37tt ide porod 🎉 Neočekivano, savršeno i predivno, cijelu trudnoću smo uspjeli izgurati! Naravno, ne treba se opustiti, ali doktori kažu kad je dosad bilo sve ok, vjerojatno će i ostati tako. Svaka čast bebici 🙏💙

Super vijesti 😊 jos 2 tjedna brojis pa upoznavanje s bebicom. Drzim fige da zgurate jos to bez problema 🤞😊

amystiqa
    05. Travanj 2024. 15:51

Baby.nb.3

Super vijesti! ❤️ Bome do termina dogurali još malo. 💪
    Koji dr ti je bio sad? 

2020. 👦🏻

• Mrva1104
    05. Travanj 2024. 16:11

Baby.nb.3

Odlicne vijesti! Naravno da ce ostat tako i do kraja 🥰

💙

• Mrva1104
    05. Travanj 2024. 16:25

Bila sam danas na pregledu. I dalje zatvorena, malac okrenut kako treba, na 3500 smo 🙈
    I kako me gledala druga doktorica koja nije  upucena u moj slucaj, ispitala me jesam li se sa svojim doktorom dogovorila za indukciju zbog gestacijskog i sumnje na rupicu jer bi meni bas na porodu po njenom trebao biti pedijatar a i ne bi smjela prec termin zbog šećera. Gin koji me vodi i prati cijelo vrijeme od sumnje na rupicu ne vidi razlog zasto ne bi mogla proci termin i ne smatra da imam gestacijski obzirom da su vrijednosti minimalno povisene i to uvijek iste. A prosjek cijelog dana je dobar.  U njega imam puno povjerenje sto se svega tice. Al ovo danas mi je isto malo bubica u uho bacena. 😮‍💨
    Kontrola je u ponedjeljak kod mig gin. 

💙

• Sandra25
    05. Travanj 2024. 16:33

Javljam se iz rađaone. Gel sam dobila oko 12:30, maloprije su mi probili vodenjak. Mislim da su rekli da sam 5 otvorena, vise  i ne pitam. Sjedim na pilates lopti i za sad je sve podnosljivo. Evo dok ovo pisem ctg ocitava trud jacine 105. Koliki je najjaci trud moguci? Nisam nikad isla za tim😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.