Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tratinčica123☺

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Joj žene, baš nam je svima sve🤣
    Mene također zadnjih dana muče bolovi, također sam sinoć i noćas imala svakakve bolove, pa se mislim jel se nešto događa🤣 boli donji dio leđa, prepone i meni se stomak dosta spustio, na oko vidljivo.. 🤔

Tko prije čaj od lista maline? Jel pijete 1 šalicu dnevno ili više?🙂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• Leptirica123

Broj poruka: 134

Prijavi adminu

Laraimama92

Leptirica123

Jutro svima!
    Vidim da vas ima dosta što vas muče kontrakcije.. Mene već drugu noć hvataju kontrkcije, dosad su bile uvijek bezbolne, više nelagodne, ali ovaj put su baš bolne, traju po minutu i više, ali su isto nepravilni razmaci, promjenim položaj, ustanem prošetati, ali ne pomaže da prođe, i onda pred jutro samo od sebe prestane. I da, nos mi je uvijek navečer začepljen, ne znam zasto, a nisam prehlađena.. Svi koji ste blizu poroda, nadam se da će uskoro nešto pokreniti, vjerujem da je i vama već teško, ja jedva čekam da se porodim.. 😊❤️
    Nos ti je zacepljen od hormona, tzv.trudnicki rinitis, srecnica si ako ti se zacepi samo nocu i ako je pocelo pred kraj trudnoce. Meni je zacepljen vec 3 i po mjeseca i to konstantno bez minute otcepljenja osim kad otcepim sprejem, sto moram da bih mogla jesti, hodati, spavati. Isla kod orl, nema kakve terapije nisam dobila da bi se ispostavilo da nista ne moze pomoci sem poroda😅. A ima jos 7 i po nedelja do termina. Tako da, na porod, sprej za nos i ja.

Eto zasad samo noću, tako da nije strašno, ostalo mi je još dva tjedna do termina, toliko ću izdržati.. Mogu misliti kako je tebi skroz i po danu i po noći, i toliko dugo vučeš.. Čini se puno tih 7 ipo tjedana, ali proletit će i to, što kažeš na porod sprej i bit će ok, a možda nekim čudom ti se smiri netom prije poroda.. 😊

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Tratinčica123☺

Mene također zadnjih dana muče bolovi, također sam sinoć i noćas imala svakakve bolove, pa se mislim jel se nešto događa🤣 boli donji dio leđa, prepone i meni se stomak dosta spustio, na oko vidljivo.. 🤔
    .

Ja ću piti od 36.tt, ali tinkturu lista maline. Mislim da ti je jedna šalica malo u 3. tromjesečju. 2-3 se pije, tako sam u prošloj trudnoći. 

2020. 👦🏻

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Ja sam kupila taj caj od maline ali ga nisam pila jer ga ne bi smjele piti trudnice koje imaju problem sa tlakom. Tako da sam odustala, a svu nadu sam polagala u njega🤣🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Tratinčica123☺

.

Pijem ja, ali kako se koji dan sjetim. Preporuka je 4 do 6 salica dnevno ili 1l. Nekad si slozim 1l u vrc i pijem kroz dan, nekad si slozim u salicu pa 2x dnevno popijem 🙈

• Laraimama92

Broj poruka: 53

Prijavi adminu

Leptirica123

Laraimama92

Leptirica123

Jutro svima!
    Vidim da vas ima dosta što vas muče kontrakcije.. Mene već drugu noć hvataju kontrkcije, dosad su bile uvijek bezbolne, više nelagodne, ali ovaj put su baš bolne, traju po minutu i više, ali su isto nepravilni razmaci, promjenim položaj, ustanem prošetati, ali ne pomaže da prođe, i onda pred jutro samo od sebe prestane. I da, nos mi je uvijek navečer začepljen, ne znam zasto, a nisam prehlađena.. Svi koji ste blizu poroda, nadam se da će uskoro nešto pokreniti, vjerujem da je i vama već teško, ja jedva čekam da se porodim.. 😊❤️
    Nos ti je zacepljen od hormona, tzv.trudnicki rinitis, srecnica si ako ti se zacepi samo nocu i ako je pocelo pred kraj trudnoce. Meni je zacepljen vec 3 i po mjeseca i to konstantno bez minute otcepljenja osim kad otcepim sprejem, sto moram da bih mogla jesti, hodati, spavati. Isla kod orl, nema kakve terapije nisam dobila da bi se ispostavilo da nista ne moze pomoci sem poroda😅. A ima jos 7 i po nedelja do termina. Tako da, na porod, sprej za nos i ja.
    Eto zasad samo noću, tako da nije strašno, ostalo mi je još dva tjedna do termina, toliko ću izdržati.. Mogu misliti kako je tebi skroz i po danu i po noći, i toliko dugo vučeš.. Čini se puno tih 7 ipo tjedana, ali proletit će i to, što kažeš na porod sprej i bit će ok, a možda nekim čudom ti se smiri netom prije poroda.. 😊

Joj bila sam ocajna, plakala stalno, kukala svima, ali onda sam se pomirila sa "sudbinom"😅. Tih 7 i po sedmica sad naspram ova 3 i po mj sto se vec mucim mi je ono, nista posebno, samo da prodje kad rodim, da nisam stekla ovisnost o spreju, ali rekose mi zene koje su imale isto, da nisu stekle ovisnost. Samo nocu spricam pravi sprej, danju neke "prirodne" srebrne vode, mente, eukaliptuse, cuda...iako i to steti, ali sta cu🙄
    Ti si jos malo i gotova sa trudnickim mukama☺️

• Leptirica123

Broj poruka: 134

Prijavi adminu

Vi koje ste već rađale, kako ste prepoznale da vam porod kreće, ok ako pukne prvo vodenjak, pa znaš da kreće.. isto kome se posreće trudovi u pravilnim razmacima pa isto znaju.. Na primjer kod moje jedne legice bili su ti bolovi skroz u nepravilnim razmacima, i bolovi nisu bili toliko jaki, i nisu se pojačavali, bila sigurna da su lažni trudovi, i na nagovor muža ipak otišli u bolnicu a ono već 7 prstiju otvorena,  kad su joj probušili vodenjak onda su krenuli jači trudovi i brzo se porodila.. A kod druge legice, ispao joj je samo sluzni čep, i ona samo na osnovu toga ode odmah u bolnicu, nikakve trudove nije imala,malo zatezanje nekakvo je osjetila,a ono 4,5 prstiju otvorena stave ju na ctg a tamo pokazuje jake trudove, i čude se kako ona ništa ne osjeti, porodila se za 2 ipo sata kao prvorotkinja.. 
    Meni su prije malo više od tjedan dana na pregledu samo rekli da sam prst otvorena, sad me nisu gledali pošto na ctg-u nema trudova, i sad uz sve te bolne kontrakcije, mene strah šta ako ne prepoznam na vrijeme, kad zaista se uputiti bolnicu, kakva su vaša iskustva? 

• Mrva1104

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Bitno da sam kupila caj lista maline al ne znam ni sama zasto, odgađam ga piti😂
    Teta u ljekarni mi je rekla 3 salice dnevno. 

💙

amystiqa

Prijavi adminu

Leptirica ja mislim da je rijetko koja ta sretnica koja ne osjeća jake trudove koji otvaraju. A posebno kad porod uđe u aktivnu fazu, teško da nebi prepoznala te trudove. Tako da ne brini. 

2020. 👦🏻

amystiqa

Prijavi adminu

Mrva1104

Bitno da sam kupila caj lista maline al ne znam ni sama zasto, odgađam ga piti😂
    Teta u ljekarni mi je rekla 3 salice dnevno.

A ništa, evo ti poticaj, skuhaj već danas koju šalicu. 

2020. 👦🏻

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.