Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

Napolitankica🍪

Ja sam imala nešto slično prije dvije večeri. Bol je bila oštra, baš sam se prepala. Na kraju sam zadpala i sve je ok bilo dalje. Nisam išla na pregled, ići ću na redovni pa kako bude…Mučnine me ubijaju sada. Da li sve radite ili? Ja sam danas jedva izdržala do 4.

Ja sam hvala Bogu od doma...isto kao i ti ne mogu docekat 4 tako da pauzu koristim da malo ubijem oko 😅
    Jako me muci taj umor, evo i sad samo sto ne zaspim 🤣 uz to i glava me boli stalno, mucnine i evo cice pocele bas pikat stalno prije neki dan 
    Sinoc sam bila par sati bez simptoma i ja panicar kakav jesam (nakon prosle trudnoce pogotovo) vec imala u planu danas privatno ic betu vadit. Ujutro me probudila mucnina i glava pa sam se smirila i zakljucila da ipak nema potrebe🤣
    Kak ste vi cure? Kako kod vas napreduje?

maki657

Evo da se i ja javim, iscjedak je prestao ali smo danas stigli s mora i odlucila sam javiti se za pregled (prije dogovorenog) bas zbog tog iscjedka. Usput sam ujutro uradila privatno betu koja je 5170 🥳 na pregledu smo vidjeli moju tockicu, ali je jos rano bilo za srceko, taman jos tocno dva tjedna kad je pregled dogovoren 🥰 dobila sam duphaston za svaki slucaj 😊

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

maki657

Evo da se i ja javim, iscjedak je prestao ali smo danas stigli s mora i odlucila sam javiti se za pregled (prije dogovorenog) bas zbog tog iscjedka. Usput sam ujutro uradila privatno betu koja je 5170 🥳 na pregledu smo vidjeli moju tockicu, ali je jos rano bilo za srceko, taman jos tocno dva tjedna kad je pregled dogovoren 🥰 dobila sam duphaston za svaki slucaj 😊

👏🏻👏🏻🥰

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

Večer cure… 
    Ja također radim od kuće… i dalje nikakvih posebnih simptoma, mucnine nešto sitno danas kroz dan, nadam se da se neće pojačavati 😃 i umor, malo više nego inače… Bila danas kod gin. na pregledu. Kaže ovako: 
    “U uterusu vidljiv mali gestacijske mjehur i sitni embrionalni odijel bez jasno vidljive srčane akcije” 
    Kaže još je rano, vjerojatno je manja T s obzirom da su mi ciklusi bili 29-36 dana zadnjih par mj. Također i dalje postojeći miom 1 cm, al je vidio i još nešto veće cca 2 cm za sto pretpostavlja da je također miom, al ne može sa sigurnošću reći zbog prokrvljenosti maternice, al kako on kaže i da krene rasti, ne može smetati bebi tako da se tješim da to nije ništa strašno. 
    Ugl. Idući pregled mi je kod soc 20.07. pa se nadam da ćemo tad cuti ♥️

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

https://ibb.co/x5ZFJTbEvo točkice naše 🤭🤭

💗💙💙

• maki657

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Rose.

Večer cure…
    Ja također radim od kuće… i dalje nikakvih posebnih simptoma, mucnine nešto sitno danas kroz dan, nadam se da se neće pojačavati 😃 i umor, malo više nego inače…Bila danas kod gin. na pregledu. Kaže ovako:
    “U uterusu vidljiv mali gestacijske mjehur i sitni embrionalni odijel bez jasno vidljive srčane akcije”
    Kaže još je rano, vjerojatno je manja T s obzirom da su mi ciklusi bili 29-36 dana zadnjih par mj. Također i dalje postojeći miom 1 cm, al je vidio i još nešto veće cca 2 cm za sto pretpostavlja da je također miom, al ne može sa sigurnošću reći zbog prokrvljenosti maternice, al kako on kaže i da krene rasti, ne može smetati bebi tako da se tješim da to nije ništa strašno.
    Ugl. Idući pregled mi je kod soc 20.07. pa se nadam da ćemo tad cuti ♥️

Aaa Rose, i ja sam kod privatnika 20.07 😍 evo i moje mrve od danas https://ibb.co/HNPDCzx
    Bas se veselim cuti nakon 20.07 da vidimo promjene 😍

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

Rose.

Prijavi adminu

Maki, pratimo se onda, kako je meni rekao doktor na pitanje hoće li se 20og cuti srce, kaže on: kako da ne, to vam je ko kad stavite kvasac da se diže, tako i bebice brzo rastu sada🥰🥰🤭

💗💙💙

• maki657

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Rose.

Maki, pratimo se onda, kako je meni rekao doktor na pitanje hoće li se 20og cuti srce, kaže on: kako da ne, to vam je ko kad stavite kvasac da se diže, tako i bebice brzo rastu sada🥰🥰🤭

🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Pratimo se, sretno svim curkama, u mislima sam s vama

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Sinoć sam opet imala baš jake bolove, išla na hitnu. Beba se još ne vidi, ali endometrij i sve ostalo je u skladu sa visinom bete i tjednima. Sutra opet moram doći na uzv i betu, sumnjaju na slijepo crijevo pa ako dobim temperaturu vele na Rebro.
    Uglavnom zbog autoimune bolesti i septuma u maternici dijagnoza je nadzor nad visokorizičnom trudnoćom, nadam se da će sve biti ok. 😊

6+0 srce kuca ❤️

Rose.

Prijavi adminu

Aider, baš te uhvatilo jako znaci 😢 
    Super da je sve za te tjedne, samo neka se lijepo razvija dalje. 
    Nadam se da ipak nije slijepo crijevo i da će bit sve kako treba 🤞🏻 
    Odmaraj što više i javi se kad obaviš pregled🥰

💗💙💙

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

Bok cure, i ja vam se napokon pridruzujem na ovoj temi, danas smo napokon ugledali plus na testu, prema ZM sam danas tocno 4 tj (prva trudnoca) 😍.
    Ovo nam je bio 6. mjesec pokusavanja i zapravo smo otpisali ovaj mjesec jer smo bili na putovanju, nisam pazila na prehranu uopce (inace sam na dijabetickoj dijeti zbog inzulinske rezistencije), popila sam par koktela, nisam pila redovito prenatal i ostale dodatke, ali ocito je ta opustenost ovaj put presudila. Cak prvi put od kada pokusavamo nisam ni imala testove doma nego sam jucer navecer isla kupiti jer mi nije dosla M, a nikada mi do sad nije zakasnila.
    Od simptoma za sada nemam apsolutno nista, jedino imam bolove kao da cu dobiti mengu ali puuuuuno slabijeg intenziteta.
    Jutros sam vadila betu i jos neke pretrage znog svih dijagnoza pa cekam nalaze 🤞🤞 i onda zovem ginekologa i endokrinologicu jer mi moraju ukinuti terapiju za adenom hipofize i morat ce me od samog pocetka strogo pratiti zbog dijagnoza.
    Zapravo se sama sebi cudim koliko sam trenutno opustena i smirena, nekako vjerujem da ce sve biti dobro ♥️

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.