Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

Rose.

kk1109

Kako ste cure? Jel vas muce simptomi? 😅
    Prijavljujem prvo povraćanje dns 😅
    Mučnine prisutne skoro cijeli dan… lagana boluckanja dole, vise ko neki pritisak, ništa specijalno, vjerujem da je to sve normalno…
    Kako je kod tebe?

Opalaaa, znaci beta cini svoje 😅
    Ja isto povracam ali ne svaki dan, a mucnine su mi postale svakodnevne. Uz to neizdrziv umor (na poslu pauzu koristim za ubit oko malo hahah), cice znaju bas bolit, vidim sa su se povecale i glava me zna bolit. Tu i tamo malo pritisak u maternici ali nista u odnosu na proslu t :)

DaMa_21

Ribica 33

Ja sam 4+6 i bas razmišljam danas da nemam nikakvih simptoma za razliku od prošlog tjedna kad sam imala mučnine, grčeve i bolne grudi al to je bilo u vrijeme kad je kao menga trebala doći. I ja osjećam taj kao pritisak u maternici i to je to.i i prvoj trudnoći mi je bilo tako do 6 tjedna , onda je krenuo umor, mučnine i ostala veselja🙈
    sad mi je malo lakse, vec me malo brinulo sto nemam nekih simptoma 😁

maki657

kk1109

Kako ste cure? Jel vas muce simptomi? 😅
    Uh, ja sam umorna, mogla bi stalno spavati 🙈 uz to imam mucnine al vise one vecernje.. pojedem nesto lagano, a osjecaj ko da sam jela kamenje. Ostalo je sve super 🙏🏻 Zeljno iscekujem 20.07 za pregled ponovo

Jos malo ce i taj 20ti🥳 ja sam narucena 21.7. kod soc gin cisto da me zavede ko trudnicu, a 22. privatno. 8sto zeljno ocekujemo iduci tjedan da cujemo srceko 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

Kk1109, veselo ti je znači 😅😅 
    Da umor također, jaci nego u prve dvi T, doslovce se jedva čekam navečer srušit u krevet kad cijela banda zaspe 😅😅 
    A sto se tiče mučnina, mučno mi je, al sam i konstantno gladna tako da non stop nešto jedem, bez obzira na tu mučninu…  sve nešto naopako 😂  
    I ja tako nestrpljivo čekam taj idući pregled, da napokon čujemo ♥️ 

💗💙💙

Ledolina

Broj poruka: 273

Prijavi adminu

Evo da se i ja javim, čitam ali ne pišem 🙂 
    mučnine također prisutne, nekad slabije, nekad jače... Kako koji dan. Ne povraćam ali imam nagon na povraćanje i umorna sam po cijele dane. Isto jedva čekam večer da zaspem. Za sad dobro spavam, nemam nesanicu i ne ustajem na wc tak da je i to super.. Iako mi se ova trudnoća dosta razlikuje po simptomima od prethodne pa me nekad malo uhvati briga ali valjda je sve ok.
    Svima sretno i što manje tegoba 🍀😊

• Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Jutro, evo danas potpuno druga situacija od jučer mučno mi je od kada san oči otvorila, ne povraca mi se, Al mi cijelo vrijeme  knedla u grlu i nos se aktivirao, trenutno sam na poslu i osjetim sve parfeme i tko je šta ponesao za ručak 🤣🤣🙉, kako ste mi vi danas?

Rose.

Prijavi adminu

Jutro… 
    Hahaha ajme ovaj početak je ajme meni, s tim mučninama i svime… al dobro nećemo se žalit, sve je to izdrživo🙂Ja sam za dobro jutro povratila 😅 
    Al iza toga ko nova… sad se malo kupamo dok nije prejako sunce. 
    Uživajte u danu danas 🥰

💗💙💙

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

Cure, meni je dosla beta, sada je 998 tako da se i vise nego poduplala od utorka ♥️
    Iduci tjedan u cetvrtak (21.7.) prvi pregled, a od simptoma i dalje nista.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

DaMa_21

Cure, meni je dosla beta, sada je 998 tako da se i vise nego poduplala od utorka ♥️

Odlicnaa beta 🤗🤗🥰
    Stignu jos simptomi doci ne brinii 😅
    Imamo isti dan pregleed, nikako da dode taj 21 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

kk1109

DaMa_21

Odlicnaa beta 🤗🤗🥰
    Stignu jos simptomi doci ne brinii 😅
    Imamo isti dan pregleed, nikako da dode taj 21 🤗

Znaci pratimo se 😁. Mislim da ce mi ovo biti najduzih tjedan dana u zivotu 🙈
    Imamo i slicne bete, meni je danas 17 dpo

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Blago vama meni je pregled tek 4.08.na godišnjem su Al probati ću ostat skulirana do tada, proći će to brzo, tjesim se !

Rose.

Prijavi adminu

Ribica 33

Blago vama meni je pregled tek 4.08.na godišnjem su Al probati ću ostat skulirana do tada, proći će to brzo, tjesim se !

Ma nego što nego će proći brzo :) 
    Koliko si TT sad? 
    Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.