Kako ste cure? Jel vas muce simptomi? 😅Prijavljujem prvo povraćanje dns 😅
Mučnine prisutne skoro cijeli dan… lagana boluckanja dole, vise ko neki pritisak, ništa specijalno, vjerujem da je to sve normalno…
Kako je kod tebe?
Opalaaa, znaci beta cini svoje 😅
Ja isto povracam ali ne svaki dan, a mucnine su mi postale svakodnevne. Uz to neizdrziv umor (na poslu pauzu koristim za ubit oko malo hahah), cice znaju bas bolit, vidim sa su se povecale i glava me zna bolit. Tu i tamo malo pritisak u maternici ali nista u odnosu na proslu t :)
Ja sam 4+6 i bas razmišljam danas da nemam nikakvih simptoma za razliku od prošlog tjedna kad sam imala mučnine, grčeve i bolne grudi al to je bilo u vrijeme kad je kao menga trebala doći. I ja osjećam taj kao pritisak u maternici i to je to.i i prvoj trudnoći mi je bilo tako do 6 tjedna , onda je krenuo umor, mučnine i ostala veselja🙈sad mi je malo lakse, vec me malo brinulo sto nemam nekih simptoma 😁
Kako ste cure? Jel vas muce simptomi? 😅Uh, ja sam umorna, mogla bi stalno spavati 🙈 uz to imam mucnine al vise one vecernje.. pojedem nesto lagano, a osjecaj ko da sam jela kamenje. Ostalo je sve super 🙏🏻 Zeljno iscekujem 20.07 za pregled ponovo
Jos malo ce i taj 20ti🥳 ja sam narucena 21.7. kod soc gin cisto da me zavede ko trudnicu, a 22. privatno. 8sto zeljno ocekujemo iduci tjedan da cujemo srceko 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109, veselo ti je znači 😅😅
Da umor također, jaci nego u prve dvi T, doslovce se jedva čekam navečer srušit u krevet kad cijela banda zaspe 😅😅
A sto se tiče mučnina, mučno mi je, al sam i konstantno gladna tako da non stop nešto jedem, bez obzira na tu mučninu… sve nešto naopako 😂
I ja tako nestrpljivo čekam taj idući pregled, da napokon čujemo ♥️
💗💙💙
Evo da se i ja javim, čitam ali ne pišem 🙂
mučnine također prisutne, nekad slabije, nekad jače... Kako koji dan. Ne povraćam ali imam nagon na povraćanje i umorna sam po cijele dane. Isto jedva čekam večer da zaspem. Za sad dobro spavam, nemam nesanicu i ne ustajem na wc tak da je i to super.. Iako mi se ova trudnoća dosta razlikuje po simptomima od prethodne pa me nekad malo uhvati briga ali valjda je sve ok.
Svima sretno i što manje tegoba 🍀😊
Cure, meni je dosla beta, sada je 998 tako da se i vise nego poduplala od utorka ♥️
Iduci tjedan u cetvrtak (21.7.) prvi pregled, a od simptoma i dalje nista.
Odlicnaa beta 🤗🤗🥰
Stignu jos simptomi doci ne brinii 😅
Imamo isti dan pregleed, nikako da dode taj 21 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure, meni je dosla beta, sada je 998 tako da se i vise nego poduplala od utorka ♥️
Iduci tjedan u cetvrtak (21.7.) prvi pregled, a od simptoma i dalje nista.Odlicnaa beta 🤗🤗🥰
Stignu jos simptomi doci ne brinii 😅
Imamo isti dan pregleed, nikako da dode taj 21 🤗
Znaci pratimo se 😁. Mislim da ce mi ovo biti najduzih tjedan dana u zivotu 🙈
Imamo i slicne bete, meni je danas 17 dpo
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji