Kk1109, odlično da je sve kako treba i neka se nastavi u tom tonu! 🙏🏼🥰
Oprosti na pitanju, ako ne želiš odg, nema problema… što se dogodilo u prošloj T, vidim u potpisu… žao mi je jako…😔
Napala nas je bakterija. Dobila sam ureaplazmu, a moj gin je mislio da nema potrebe ljecit :( na kraju sam se u 18 tt picela otvarat, gavrsila u bolnici s velikom upalom i porod je krenuo sam od sebe i trajao nekih 6 sati.
Sad sam odlucila trudnocu vodit privatno god gin koja mi je bila u bolnici tako da smo pod povecalom.
Vjerujem da ce ovaj put sve bit oke jer su nam brisevi bili cisti nakon velike ture antibiotika 🤞🤞🌈
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav svima, pridružujemo se proljetnim bebama danas ugledan + druga trudnoća prva je bila prije 8 godina pa sam malo van toka! Termin po izracunu 16.3.2023 a prvi pregled tek 4.08. Ne znam hoću li izdržati do tada..mislim da ću privatno prije…Sretno nam svima i veselim se druženju! 🙂🍀🍀🌷⚘
Cestitaaam na plusicu 🥰🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav svima, pridružujemo se proljetnim bebama danas ugledan + druga trudnoća prva je bila prije 8 godina pa sam malo van toka! Termin po izracunu 16.3.2023 a prvi pregled tek 4.08. Ne znam hoću li izdržati do tada..mislim da ću privatno prije…Sretno nam svima i veselim se druženju! 🙂🍀🍀🌷⚘Cestitaaam na plusicu 🥰🥰
Hvala kk1109😚 i tebi čestitke i sretno!🍀⚘🥰
Meni danas malo slabiji simptomi, valjda sam se preokupirala na poslu. Joooooj jedva u ja čekam uzv
Pozdrav svima, pridružujemo se proljetnim bebama danas ugledan + druga trudnoća prva je bila prije 8 godina pa sam malo van toka! Termin po izracunu 16.3.2023 a prvi pregled tek 4.08. Ne znam hoću li izdržati do tada..mislim da ću privatno prije…Sretno nam svima i veselim se druženju! 🙂🍀🍀🌷⚘
Ja sam isto kasno naručena, ali kao možda je tako bolje. Prošli put sam prerano išla pa se brinula dva tjedna ga ništa 😀
Mommy of 👦
Kk1109, odlično da je sve kako treba i neka se nastavi u tom tonu! 🙏🏼🥰
Oprosti na pitanju, ako ne želiš odg, nema problema… što se dogodilo u prošloj T, vidim u potpisu… žao mi je jako…😔Napala nas je bakterija. Dobila sam ureaplazmu, a moj gin je mislio da nema potrebe ljecit :( na kraju sam se u 18 tt picela otvarat, gavrsila u bolnici s velikom upalom i porod je krenuo sam od sebe i trajao nekih 6 sati.
Sad sam odlucila trudnocu vodit privatno god gin koja mi je bila u bolnici tako da smo pod povecalom.
Vjerujem da ce ovaj put sve bit oke jer su nam brisevi bili cisti nakon velike ture antibiotika 🤞🤞🌈
Ajme… prestrašno… Bit će sve u redu, odlično da ste se riješili bakterije 🥰
💗💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji