Pozdrav, nova sam i danas sam dobila drugu crticu ☺️☺️
Tek mi je 10dpo, dosta je rano ali se baš lijepo vidi.
Već se sinoć vidjela sjena, ali danas ujutro je baš tu i lijepo roza. Za sad imam stravičan umor, samo bi ležala, sve mi mrsko, sve mi je slano i osjetim tu i tamo da me štrecne na desnoj strani više nešto dolje.
Btw, posumnjala sam odmah kad sam na 5dpo dobila implantacijske grčeve koji su trajali 2 dana i smirili se ☺️
6+0 srce kuca ❤️
Cestitke svima!! 🍀🥰🥳Evo i mene, 29.06. bila je prva sjena, nisam sumnjala na trudnocu jer su mi ciklusi neredoviti, al ipak sam se nadala.
01.07. testic je bio ko kuca a isla sam vadit privatno i betu. Cleareblue je od danas, cisto da jos jednom sve lijepo potvrdim 🥰 od simptoma tu su bolne grudi, neke mirise (bolje receno, smradove) osjecam na entu, spava mi se… ono sto me malo brine, smedi je iscjedak koji se javlja jednom u dva dana 😏 ali pokusavam ostat smirena.. pregled kod privatnika mi je 20.07, a kod mog soc u tjednu od 25.07.
Mislite li da bi se trebala javiti i zbog iscjedka koji je oskudan i smedi? (Znam Rose, vec si me umirivala🙈🤞🏻) s tim da ne znam kome bi se jer je moj na go do 25.7.https://ibb.co/fX4nWz5https://ibb.co/rFnTKFM
Sretno svima 🍀
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Maki nek si nam stigla 🎉😘😘
Jel taj smeđi onako jednom kad se obrišeš samo ili tokom cijelog dana bude?
Ne znam, neka i cure kažu što misle, vjerujem da nije ništa strašno, al bi ja osobno bila sigurnija nekako kad bih nazvala dr i vidila s njim. Jel možeš kako priv.nazvat pa da se barem konzultirate preko tel? Duphastone ne može odmoći svakako, mozda ti ga prepiše.
Držim fige da se povuče pa da na miru uzivas u T 😍🥰
💗💙💙
Maki nek si nam stigla 🎉😘😘
Jel taj smeđi onako jednom kad se obrišeš samo ili tokom cijelog dana bude?
Ne znam, neka i cure kažu što misle, vjerujem da nije ništa strašno, al bi ja osobno bila sigurnija nekako kad bih nazvala dr i vidila s njim. Jel možeš kako priv.nazvat pa da se barem konzultirate preko tel? Duphastone ne može odmoći svakako, mozda ti ga prepiše.
Držim fige da se povuče pa da na miru uzivas u T 😍🥰
Jucer sam odlucila sama popiti 3x1 Duphaston jer mi je ostalo jos od zadnjeg ciklusa, pretpostavljam da ne moze odmoci🤞🏻
Odnosno, s njim sam skuzila da je vrlo malo postalo, i to bude samo kad se obrisem 🤷🏼♀️ Al evo, danas to bilo poslijepodne i sad vise nista.. ja isto vjerujem da je sve okej jer ostale nikakve “lose” simptome nemam, tako da.. al lakse mi je kad podijelim s nekim (s obzirom da za trudnocu zna samo muz i jedna prijateljica, zasad😀)
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Ja sam jučer počela osjećati peckanja dole Al ne dok mokrim nego općenito i kao svrbi tu i tamo, zvala sam ginekologa dao mi je Floumimizin tablete da mogu u ranoj trudnoći i da ih stavljam 6 noći za redom.jel netko imao ovako iskustvo, malo me strah , valjda će bit sve ok, inače se dobro osjećam od simptoma tu i tamo mučnina i jako bolna leda donji dio! 🍀🤗💗
Ja sam jučer počela osjećati peckanja dole Al ne dok mokrim nego općenito i kao svrbi tu i tamo, zvala sam ginekologa dao mi je Floumimizin tablete da mogu u ranoj trudnoći i da ih stavljam 6 noći za redom.jel netko imao ovako iskustvo, malo me strah , valjda će bit sve ok, inače se dobro osjećam od simptoma tu i tamo mučnina i jako bolna leda donji dio! 🍀🤗💗
Gljivice su jako ceste u trudnoćama, vjerujem da ćeš ih brzo riješiti s vaginaletama, nije to ništa strašno niti opasno za bebicu 🙂
💗💙💙
Mislim da ne može štetiti. Ja sam stavljala dok nisam znala da sam trudna😀
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji