Noćas me probudila strašna bol onako grčevita u trbuhu, leđima, preznojavala sam se. Odmah sam pomislila na najgore. Nekako došla do wc-a vidim nema ništa, uzela sam lupocet, stvarno nisam mogla izdržati.
Budim dragog, kažem nešto nije ok, on me zagrli i tako nekako zaspim. Sad se probudim, sve ok. Jel moguce da su me to crijeva tako bolila? Vjerojatno da jer nemam nikakvih tragova krvi, momentalno sam probala cerviks i na njemu je bilo sve sasvim normalno. Već sam potonula ali valjda je sve ok.
Sad me više ne boli. 😵💫
Hej, ne mora biti nista, mozda je sve oke al iskreno ja bi na tvom mjestu otisla na pregled cisto da smiris samu sebe :)
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sad me boli samo desna strana, maternice valjda? Zvala sam Petrovu i sturo i bez slusanja sto je bilo kazu ako mislite da ste za hitnu dodite. Ne znam ni sama, u tom je stvar. Prva trudnoća je i ne znam sta je normalno.
Otici cu ponoviti betu od subote, ako sa njom nesto ne valja onda cu se zaputiti kod njih, moj gin je na godisnjem cijeli mjesec.
Hvala 😊
6+0 srce kuca ❤️
Evo da se i ja javim, iscjedak je prestao ali smo danas stigli s mora i odlucila sam javiti se za pregled (prije dogovorenog) bas zbog tog iscjedka. Usput sam ujutro uradila privatno betu koja je 5170 🥳 na pregledu smo vidjeli moju tockicu, ali je jos rano bilo za srceko, taman jos tocno dva tjedna kad je pregled dogovoren 🥰 dobila sam duphaston za svaki slucaj 😊
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Evo da se i ja javim, iscjedak je prestao ali smo danas stigli s mora i odlucila sam javiti se za pregled (prije dogovorenog) bas zbog tog iscjedka. Usput sam ujutro uradila privatno betu koja je 5170 🥳 na pregledu smo vidjeli moju tockicu, ali je jos rano bilo za srceko, taman jos tocno dva tjedna kad je pregled dogovoren 🥰 dobila sam duphaston za svaki slucaj 😊
Super baš mi je drago da je sve ok, 🤗🤗!vidim da svi nestrpljivo čekamo preglede a ginići na godišnjem!🤣
Evo da se i ja javim, iscjedak je prestao ali smo danas stigli s mora i odlucila sam javiti se za pregled (prije dogovorenog) bas zbog tog iscjedka. Usput sam ujutro uradila privatno betu koja je 5170 🥳 na pregledu smo vidjeli moju tockicu, ali je jos rano bilo za srceko, taman jos tocno dva tjedna kad je pregled dogovoren 🥰 dobila sam duphaston za svaki slucaj 😊Super baš mi je drago da je sve ok, 🤗🤗!vidim da svi nestrpljivo čekamo preglede a ginići na godišnjem!🤣
🙏🏻 I meni, bas sam bila sva na iglama, ne znam, ovo me smirilo skroz…
Daaa, ljeto je i oni svi otisli, a mi sve cekamo😂
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Sortiraj odgovore
Najstariji