Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

aider28

Noćas me probudila strašna bol onako grčevita u trbuhu, leđima, preznojavala sam se. Odmah sam pomislila na najgore. Nekako došla do wc-a vidim nema ništa, uzela sam lupocet, stvarno nisam mogla izdržati.
    Budim dragog, kažem nešto nije ok, on me zagrli i tako nekako zaspim. Sad se probudim, sve ok. Jel moguce da su me to crijeva tako bolila? Vjerojatno da jer nemam nikakvih tragova krvi, momentalno sam probala cerviks i na njemu je bilo sve sasvim normalno. Već sam potonula ali valjda je sve ok.
    Sad me više ne boli. 😵‍💫

Hej, ne mora biti nista, mozda je sve oke al iskreno ja bi na tvom mjestu otisla na pregled cisto da smiris samu sebe :)

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Sad me boli samo desna strana, maternice valjda? Zvala sam Petrovu i sturo i bez slusanja sto je bilo kazu ako mislite da ste za hitnu dodite. Ne znam ni sama, u tom je stvar. Prva trudnoća je i ne znam sta je normalno.
    Otici cu ponoviti betu od subote, ako sa njom nesto ne valja onda cu se zaputiti kod njih, moj gin je na godisnjem cijeli mjesec.
    Hvala 😊

6+0 srce kuca ❤️

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

Sretno s betom, javi kako je prošlo! 🤞🏻🥰

💗💙💙

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Uh beta je 300 točno! 😁 za 14dpo je super 😊 i dalje me boli ali s obzirom da je u 48h sa 104 skočila na 300 nekako mi je lakše.

6+0 srce kuca ❤️

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

aider28

Uh beta je 300 točno! 😁 za 14dpo je super 😊 i dalje me boli ali s obzirom da je u 48h sa 104 skočila na 300 nekako mi je lakše.

Odlično! 

💗💙💙

• Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

aider28

Super za betu, kako si ti, jesu prestali bolovi?koji si tjedan?

• maki657

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Evo da se i ja javim, iscjedak je prestao ali smo danas stigli s mora i odlucila sam javiti se za pregled (prije dogovorenog) bas zbog tog iscjedka. Usput sam ujutro uradila privatno betu koja je 5170 🥳 na pregledu smo vidjeli moju tockicu, ali je jos rano bilo za srceko, taman jos tocno dva tjedna kad je pregled dogovoren 🥰 dobila sam duphaston za svaki slucaj 😊

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

• Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

maki657

Evo da se i ja javim, iscjedak je prestao ali smo danas stigli s mora i odlucila sam javiti se za pregled (prije dogovorenog) bas zbog tog iscjedka. Usput sam ujutro uradila privatno betu koja je 5170 🥳 na pregledu smo vidjeli moju tockicu, ali je jos rano bilo za srceko, taman jos tocno dva tjedna kad je pregled dogovoren 🥰 dobila sam duphaston za svaki slucaj 😊

Super baš mi je drago da je sve ok, 🤗🤗!vidim da svi nestrpljivo čekamo preglede  a ginići na godišnjem!🤣

• maki657

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Ribica 33

maki657

Super baš mi je drago da je sve ok, 🤗🤗!vidim da svi nestrpljivo čekamo preglede a ginići na godišnjem!🤣

🙏🏻 I meni, bas sam bila sva na iglama, ne znam, ovo me smirilo skroz… 
    Daaa, ljeto je i oni svi otisli, a mi sve cekamo😂

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

Napolitankica🍪

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Ja sam imala nešto slično prije dvije večeri. Bol je bila oštra, baš sam se prepala. Na kraju sam zadpala i sve je ok bilo dalje. Nisam išla na pregled, ići ću na redovni pa kako bude...Mučnine me ubijaju sada. Da li sve radite ili? Ja sam danas jedva izdržala do 4.

Mommy of 👦

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.