Zakoračili smo u lipanj, i vrijeme je da otvorimo novu temu, i poželimo dobrodošlicu svim bebama koje nam stižu iduće proljeće. 😊💐🥀🌺🌷🌸🥳🎉💕
Ja idućeg proljeća punim 40, i ne bi mogla dobiti bolji poklon.🎂 🥳😍
Isto želim i vama, i nek' tema bude krcata trudnicama!🤰🤰 Sretno svima! 🤗💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hej Kejsy draga, nisam te prepoznala. 😅🙈
Ja nemam fejs, a ni vremena za forum nazalost. U poslu sam preko glave od jutra do mraka. 🤷🏼♀️
Ali, bit će bolje nadam se. Onda ćemo se opet tu druziti skupa.🥰 Nadam se da si dobro, i da ćeš uskoro opet postati mama. 💕🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Dižem temu 😁 Di ste proljetnice? Ako su među zimskim bebama one koje trebaju roditi oko 1.11., koje su već na pola trudnoće, onda među proljetne mogu proći i one s terminom u veljači .....🤣Sretno svima s testovima, nek' bude puno plusića... 🥳🍀🥀🌸💮🌼🤰!
Dobro, šta je ovo? 🤷🏼♀️Nitko ne želi u proljetne bebe? 😅
Ako ste ovih dana dobile plusić, termin je već oko 01.03. A na zimskim bebama već su prešle pola puta. 🙈 Zato dobrodošle buduće mame, nadam se da će nas biti puno. 🤗🥳🥀🌺💐🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji