Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

marija94

Rose.

Pozdrav mamasite.
    Bacim često oko na forum, ali nikako ništa pametno napisati.
    Sto se tiče zubića, izbile sve četvorke, sad dolaze na red trojke. Ali još ništa nema na vidiku.
    Govor… eh, ne znam sto bih rekla, nešto brblja, ali ništa to još nije konkretno. Kuži jako puno toga, u tom vidim da smo se pomakli, ali taj govor me malo počinje muciti. Uz ove osnovne mama, tata, baba, dede, brm, oponaša psa i možda još koju kaže sa strane koje se trenutno ne mogu sjetit, nekada ponovi neku riječ jednom i vise nikako ponovit. I tako. Strpit ću se još par mjeseci pa ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati. Ne paničarim do 2 godine, pa ćemo vidjet.
    To ti je sve super i kako treba za govor, neki ce prije neki kasnije. Na kraju krajeva ce pricati sto na sat vidjet ces 😃

Ma vjerujem da da, al baš sam s njim nekako uštogljena čitavo vrijeme valjda kako smo prošli i vjezbice i neurologe i sve pa svasta gledam i pratim što s prvih dvoje nisam nikad. 😅

💗💙💙

marija94

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Rose.

marija94

Rose.

Pozdrav mamasite.
    Bacim često oko na forum, ali nikako ništa pametno napisati.
    Sto se tiče zubića, izbile sve četvorke, sad dolaze na red trojke. Ali još ništa nema na vidiku.
    Govor… eh, ne znam sto bih rekla, nešto brblja, ali ništa to još nije konkretno. Kuži jako puno toga, u tom vidim da smo se pomakli, ali taj govor me malo počinje muciti. Uz ove osnovne mama, tata, baba, dede, brm, oponaša psa i možda još koju kaže sa strane koje se trenutno ne mogu sjetit, nekada ponovi neku riječ jednom i vise nikako ponovit. I tako. Strpit ću se još par mjeseci pa ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati. Ne paničarim do 2 godine, pa ćemo vidjet.
    To ti je sve super i kako treba za govor, neki ce prije neki kasnije. Na kraju krajeva ce pricati sto na sat vidjet ces 😃
    Ma vjerujem da da, al baš sam s njim nekako uštogljena čitavo vrijeme valjda kako smo prošli i vjezbice i neurologe i sve pa svasta gledam i pratim što s prvih dvoje nisam nikad. 😅

To ti vjerujem, jer sam i ja bila non stop zabrinuta kad smo hodali na vjezbe, a onda od kako je krenula hodati vise nisam.
    Bitno da on sve kuzi, da se odaziva na ime, a govor ce doci automatski 🙂

anroL1

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

Ima tko iskustva sa snugi papučicama? Inače oponašaju bosonogo hodanje, čitam malo kažu broj 1 za malu djecu i bebe. Pogotovo za vrtić 🙂

marija94

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Anrol nemam iskustva, mozda ima kakvih recenzija na netu pa vidi.
    Dugo se nisu javile Regica i Minigirl, nadam se da je sve dobro kod vas. 😘

Rose.

Prijavi adminu

Pozdrav cure… nadam se da ste sve dobro… super bi bilo kad bi se i ostatak ekipe javio da vidimo kako su i kako napreduju. Jedno pitanje na koje sam skroz zaboravila, a bitno mi je, ako koja zna. 
    djeca koja piju bocu prije popodnevnog spavanja, kako s tim kad krenu u jaslice? Moramo se odviknuti ili? 

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

Di mi je Akane? Jel gurate? Beban? 
    Regice kakvo je stanje s maleckom i glavicom? 
    Ako citate, bacite komentar da znamo da ste ok :) 

💗💙💙

anroL1

Prijavi adminu

Rose.

Pozdrav cure… nadam se da ste sve dobro… super bi bilo kad bi se i ostatak ekipe javio da vidimo kako su i kako napreduju.Jedno pitanje na koje sam skroz zaboravila, a bitno mi je, ako koja zna.
    djeca koja piju bocu prije popodnevnog spavanja, kako s tim kad krenu u jaslice? Moramo se odviknuti ili?

E to i mene zanima... Da li moze dobiti mlijeko prije spavanja.. Tipa da drže u frizideru njenu bocicu i onda podgrijati.. Ne znam.. 

anroL1

Prijavi adminu

Rose.

Pozdrav cure… nadam se da ste sve dobro… super bi bilo kad bi se i ostatak ekipe javio da vidimo kako su i kako napreduju.Jedno pitanje na koje sam skroz zaboravila, a bitno mi je, ako koja zna.

Jeste spremni za vrtić? 🫣😄

Rose.

Prijavi adminu

anroL1

Rose.

E to i mene zanima… Da li moze dobiti mlijeko prije spavanja.. Tipa da drže u frizideru njenu bocicu i onda podgrijati.. Ne znam..

Imamo idući ponedjeljak inicijalni razgovor za jaslice pa ću bas pitati, ako ne saznamo do tad, pa ti javim. A jesmo li spremni za vrtić? Hm, ja definitivno, i mogu rec da jedva čekam jer jedva preživljavam zadnji period. Totalno drugo dijete, tantrumi na dnevnoj bazi, evo se jučer bacio na pločice i lupio glavom od pod. Čim nije po njegovom, raspad sistema. Idući tjedan ćemo pokušati obaviti shoping i nabaviti sve stvarčice potrebne (slapice, ruksak, robica….) i za njega i za starije. 
    Mislim da će ova dva tjedna biti ludnica (iako je i do sad tako🤣) ali sto se tiče priprema i svega. Još starija prvašić, da ne kažem da nismo još ni torbu kupili🫣🫣

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

A vi?

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.