Drage cure,u moru sretnih plusića…sve vas pozdravljam i cestitam,bila sam prva proljetnica u grupi…al vas nazalost napuštam jer srčeko prestalo kucati💔….u roku 6 mj,drugi spontani…doktorica je savjetovala daljnje opsezne pretrage…
Cuvajte sebe i svoje srečice❤️
Baš mi je žao, čuvaj se i nadam se da se uskoro opet vidimo tu u grupi, puno sreće želim u budućnosti!💗
Drage cure,u moru sretnih plusića…sve vas pozdravljam i cestitam,bila sam prva proljetnica u grupi…al vas nazalost napuštam jer srčeko prestalo kucati💔….u roku 6 mj,drugi spontani…doktorica je savjetovala daljnje opsezne pretrage…
Žao mi je… drži se, odmori, ozdravi…
Sretno dalje ♥️
💗💙💙
Dosao mi je nalaz, beta 420 ♥️♥️. Sada jos samo da se podupla u cetvrtak 🤞
Čestitam! 🥰
Ja sam danas išla u bolnicu ponoviti betu i na uzv.
Beta je sa 300 skočila na 770, što je super. 4 tjedna sam danas, čak i vide nešto u maternici. Napisali su cistična tvorba 7,3mm (GV?), tog prekjučer nije bilo što znači da je novo. U petak opet moram k njima na vađenje bete.
Taman me prestalo sve boljeti i sad osjećam pritisak u maternici😩
Kako se vi nosite s tim bolovima ako ih imate, ja stalno mislim da je nešto loše i ne mogu se otresti tog osjećaja.
6+0 srce kuca ❤️
Jako mi je žao, odmori i sretno 😔❤️
6+0 srce kuca ❤️
Ja sam 4+6 i bas razmišljam danas da nemam nikakvih simptoma za razliku od prošlog tjedna kad sam imala mučnine, grčeve i bolne grudi al to je bilo u vrijeme kad je kao menga trebala doći. I ja osjećam taj kao pritisak u maternici i to je to.i i prvoj trudnoći mi je bilo tako do 6 tjedna , onda je krenuo umor, mučnine i ostala veselja🙈
Kako ste cure? Jel vas muce simptomi? 😅
Uh, ja sam umorna, mogla bi stalno spavati 🙈 uz to imam mucnine al vise one vecernje.. pojedem nesto lagano, a osjecaj ko da sam jela kamenje. Ostalo je sve super 🙏🏻 Zeljno iscekujem 20.07 za pregled ponovo
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Ja sam 4+6 i bas razmišljam danas da nemam nikakvih simptoma za razliku od prošlog tjedna kad sam imala mučnine, grčeve i bolne grudi al to je bilo u vrijeme kad je kao menga trebala doći. I ja osjećam taj kao pritisak u maternici i to je to.i i prvoj trudnoći mi je bilo tako do 6 tjedna , onda je krenuo umor, mučnine i ostala veselja🙈
sad mi je malo lakse, vec me malo brinulo sto nemam nekih simptoma 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji