Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

februar9

Drage cure,u moru sretnih plusića…sve vas pozdravljam i cestitam,bila sam prva proljetnica u grupi…al vas nazalost napuštam jer srčeko prestalo kucati💔….u roku 6 mj,drugi spontani…doktorica je savjetovala daljnje opsezne pretrage…
    Cuvajte sebe i svoje srečice❤️

Baš  mi je žao, čuvaj  se i nadam se da se uskoro opet vidimo tu u grupi, puno sreće želim u budućnosti!💗

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

februar9

Drage cure,u moru sretnih plusića…sve vas pozdravljam i cestitam,bila sam prva proljetnica u grupi…al vas nazalost napuštam jer srčeko prestalo kucati💔….u roku 6 mj,drugi spontani…doktorica je savjetovala daljnje opsezne pretrage…

Žao mi je… drži se, odmori, ozdravi… 
    Sretno dalje ♥️

💗💙💙

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

Kako ste cure? Jel vas muce simptomi? 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

DaMa_21

Dosao mi je nalaz, beta 420 ♥️♥️. Sada jos samo da se podupla u cetvrtak 🤞

Čestitam! 🥰
    Ja sam danas išla u bolnicu ponoviti betu i na uzv.
    Beta je sa 300 skočila na 770, što je super. 4 tjedna sam danas, čak i vide nešto u maternici. Napisali su cistična tvorba 7,3mm (GV?), tog prekjučer nije bilo što znači da je novo. U petak opet moram k njima na vađenje bete.
    Taman me prestalo sve boljeti i sad osjećam pritisak u maternici😩
    Kako se vi nosite s tim bolovima ako ih imate, ja stalno mislim da je nešto loše i ne mogu se otresti tog osjećaja.

6+0 srce kuca ❤️

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

februar9

Jako mi je žao, odmori i sretno 😔❤️

6+0 srce kuca ❤️

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

kk1109

Ja nemam apsolutno nikakve simptome 🙈, jedino imam blage grceve u trbuhu - isti kao pred M ali puno slabijeg intenziteta.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

kk1109

Prijavljujem prvo povraćanje dns 😅 
    Mučnine prisutne skoro cijeli dan… lagana boluckanja dole, vise ko neki pritisak, ništa specijalno, vjerujem da je to sve normalno… 
    Kako je kod tebe? 

💗💙💙

• Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Ja sam 4+6 i bas razmišljam danas da nemam nikakvih simptoma  za razliku od prošlog tjedna kad sam imala mučnine, grčeve i bolne grudi al to je bilo u vrijeme kad je kao menga trebala doći. I ja osjećam  taj kao pritisak u maternici i to je to.i i prvoj trudnoći  mi je bilo tako do 6 tjedna , onda je krenuo umor, mučnine i ostala veselja🙈

• maki657

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

kk1109

Uh, ja sam umorna, mogla bi stalno spavati 🙈 uz to imam mucnine al vise one vecernje.. pojedem nesto lagano, a osjecaj ko da sam jela kamenje. Ostalo je sve super 🙏🏻 Zeljno iscekujem 20.07 za pregled ponovo

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

• DaMa_21

Broj poruka: 470

Prijavi adminu

Ribica 33

Ja sam 4+6 i bas razmišljam danas da nemam nikakvih simptoma za razliku od prošlog tjedna kad sam imala mučnine, grčeve i bolne grudi al to je bilo u vrijeme kad je kao menga trebala doći. I ja osjećam taj kao pritisak u maternici i to je to.i i prvoj trudnoći mi je bilo tako do 6 tjedna , onda je krenuo umor, mučnine i ostala veselja🙈

sad mi je malo lakse, vec me malo brinulo sto nemam nekih simptoma 😁

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.