Bok cure, i ja vam se napokon pridruzujem na ovoj temi, danas smo napokon ugledali plus na testu, prema ZM sam danas tocno 4 tj (prva trudnoca) 😍.
Ovo nam je bio 6. mjesec pokusavanja i zapravo smo otpisali ovaj mjesec jer smo bili na putovanju, nisam pazila na prehranu uopce (inace sam na dijabetickoj dijeti zbog inzulinske rezistencije), popila sam par koktela, nisam pila redovito prenatal i ostale dodatke, ali ocito je ta opustenost ovaj put presudila. Cak prvi put od kada pokusavamo nisam ni imala testove doma nego sam jucer navecer isla kupiti jer mi nije dosla M, a nikada mi do sad nije zakasnila.
Od simptoma za sada nemam apsolutno nista, jedino imam bolove kao da cu dobiti mengu ali puuuuuno slabijeg intenziteta.
Jutros sam vadila betu i jos neke pretrage znog svih dijagnoza pa cekam nalaze 🤞🤞 i onda zovem ginekologa i endokrinologicu jer mi moraju ukinuti terapiju za adenom hipofize i morat ce me od samog pocetka strogo pratiti zbog dijagnoza.
Zapravo se sama sebi cudim koliko sam trenutno opustena i smirena, nekako vjerujem da ce sve biti dobro ♥️
Čestitke ❤️
Mommy of 👦
Sinoć sam opet imala baš jake bolove, išla na hitnu. Beba se još ne vidi, ali endometrij i sve ostalo je u skladu sa visinom bete i tjednima. Sutra opet moram doći na uzv i betu, sumnjaju na slijepo crijevo pa ako dobim temperaturu vele na Rebro.
Uglavnom zbog autoimune bolesti i septuma u maternici dijagnoza je nadzor nad visokorizičnom trudnoćom, nadam se da će sve biti ok. 😊
Držim fige da sve bude ok❤️
Mommy of 👦
Drage cure,u moru sretnih plusića…sve vas pozdravljam i cestitam,bila sam prva proljetnica u grupi…al vas nazalost napuštam jer srčeko prestalo kucati💔….u roku 6 mj,drugi spontani…doktorica je savjetovala daljnje opsezne pretrage…
Cuvajte sebe i svoje srečice❤️
Od srca ti želim sreću naredni put, mora izaći na dobro😘
Mommy of 👦
Drage cure,u moru sretnih plusića…sve vas pozdravljam i cestitam,bila sam prva proljetnica u grupi…al vas nazalost napuštam jer srčeko prestalo kucati💔….u roku 6 mj,drugi spontani…doktorica je savjetovala daljnje opsezne pretrage…
Cuvajte sebe i svoje srečice❤️Od srca ti želim sreću naredni put, mora izaći na dobro😘
Hvalaa ti punoo🙏🏻🤗
Cuvajte sebe i svoje srečice❤️
Jako mi je zao, to je stvarno najbolniji osjecaj na svijetu :((( drzi se i ne odustaj. Izbaci sve negativne emocije i daj si vremena preboliti. Nakon toga glavu gore i jos jaca ides dalje ❤️
Napravi sve pretrage i nadam se da ce sve biti oke i da ce doci tvoja divna bebica uskoroo 🤞
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji