Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Napolitankica🍪

Imate li bolove? Meni jutros ništa, ali navečer su baš krenuli i sad nikako da se umirim. Provela sam poslijepodne vani kao i inače, ništa drugačije nije se dešavalo. Bol je ona ispod pupka i oko jajnika

Ja imam u ledima jučer cijeli dan i jutros sam se jedva izvukla iz kreveta  kad malo  prohodam  manje se osjeti Al je stalno prisutna, mislim da sam se malo  preforsirala na poslu prekjučer, valjda će proći uskoro!a u jajnicima tu I tamo propadanje tokom dana i trnci oko pupka!

• Ribica 33

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Ribica 33

Napolitankica🍪

Imate li bolove? Meni jutros ništa, ali navečer su baš krenuli i sad nikako da se umirim. Provela sam poslijepodne vani kao i inače, ništa drugačije nije se dešavalo. Bol je ona ispod pupka i oko jajnika
    Ja imam u ledima jučer cijeli dan i jutros sam se jedva izvukla iz kreveta kad malo prohodam manje se osjeti Al je stalno prisutna, mislim da sam se malo preforsirala na poslu prekjučer, valjda će proći uskoro!a u jajnicima tu I tamo propadanje tokom dana i trnci oko pupka!

Mislim  da je to sve normalno ipak se bebica gnijezdi i treba joj mjesta👣🤗

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

Niki777

Pozdrav proljetnice ‘23!
    Ja sam freska proljetnica ‘22 i rodila sam prije mjesec i pol dana svoju prvu bebicu 🥳 cijela trudnoća kao i porod su prošli izvrsno! Planiram (volila bih i nadam se da će mi se ostvari) drugi trudnoću već ovu jesen tako da vam se pridružim 🙈 Vidim da Rose ima malenu razliku između svojih (mislim da si napisala 9 mjeseci) pa ako mi možeš podijelit da li si izdržala trudnoću uz malu bebicu, da li si iz prvog pokušaja ostala trudna u drugoj trudnoći, da li si dobila menstruaciju i pratila ovulaciju ili? Ja još nisam dobila prvu menstruaciju i sada piskim svaki dan da vidim ima li ovulacije i sto se događa. 🥰

Pozdrav Niki, čestitam ti na rođenju bebice, super da je sve prošlo kako treba 🥰 između mojih je točno godina i pol razlike, 9.mj je prva imala… cijela druga T je prošla odlično, u početku sam negdje do 15-16 TT bila na duphastone zbog smeđeg iscjetka koji se desio na početku i nije se ponavljao ali preventivno mi je rekao neka koristim do tad. I pred kraj tamo od msl 36TT da malo “usporim” tih tjedan-dva jer sam bila uloziva nešto sitno…M sam dobila 4mj nakon prvog poroda, a ostala T nakon 2 mj pokušavanja. Tj.1 ciklus je bilo neuspješno, drugi već uspješno 😀 nisam pratila ovulaciju, kako nam je došlo tako smo pratili, doduše imam “bolne ovulacije” pa sam malo po tome znala kad bi moglo bit to to. Sve u svemu je bilo vrlo brzo i nije bio toliko problem 😊 neka i tebi bude tako 😍

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

Napolitankica🍪

Povremeno bolove na lijevoj strani, kao jajnik da boli… i bolove u donjem dijelu leđa, češće… al vjerujem da je sve to normalno za ove početne dane… sad su se smanjili oni “menga” grčevi koji su bili oko dana kad bi trebala dobit M… 

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

A što se tiče male razlike između djece, više je “okolina” govorila kako će biti teško, kako će biti ovako, onako… iskreno, nije bilo sad toliko teško kako sam mislila da će biti po pričama. 
    S tim da sam ja praktički cijeli dan bila sama s njima, nijedno ne ide u vrtić.
    S druge strane, sad je toliko lakše nego kad imaš 1 dijete jer se međusobno druže, igraju, normalno ima dana kad je za poludit sve, kad se tuku, svađaju, divljaju 😅 al to je sve normalno… 

💗💙💙

Rose.

Prijavi adminu

Drago mi je da sam ti pomogla. 
    Vidi kako će ti se ciklusi ponašati, meni se nije ništa promijenilo nakon poroda, kad je stigla ta prva M, dalje su ciklusi bili kao i prije. 
    Držim fige da se primi bez problema i da se družimo ovdje do kraja 🤞🏻 🥰🥰

💗💙💙

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

I mene boli, više nekako na desno u trbuhu oštriji bolovi, ali nisu jako bolni. Tu i tamo pritisak, skoro pa ne. Ne znam da li je to normalno s obzirom da imam septum točnije srcoliku maternicu. Prvi put sam ostala trudna, zbog toga imam ranije pregled dogovoren u 5.om tjednu, ali me sad plaše ti bolovi. Ne znam da li da uzmem duphaston, isto ga imam još doma ili prvo nazovem nekog doktora?

6+0 srce kuca ❤️

Rose.

Prijavi adminu

Aider, ja bi se posavjetovala prvo s doktorom… s obzirom da nema nikakvog krvarenja, i bolovi nisu prejaki, možda ni ne bude potrebe za duphastonom… sto se tiče srcolike maternice, ne razumijem se u to stvarno, najbolje neka ti dr kaže sto i kako. A sto se tiče bolova, dok nisu baš jaki, msl da je to sve normalno u početku. 

💗💙💙

aider28

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Noćas me probudila strašna bol onako grčevita u trbuhu, leđima, preznojavala sam se. Odmah sam pomislila na najgore. Nekako došla do wc-a vidim nema ništa, uzela sam lupocet, stvarno nisam mogla izdržati.
    Budim dragog, kažem nešto nije ok, on me zagrli i tako nekako zaspim. Sad se probudim, sve ok. Jel moguce da su me to crijeva tako bolila? Vjerojatno da jer nemam nikakvih tragova krvi, momentalno sam probala cerviks i na njemu je bilo sve sasvim normalno. Već sam potonula ali valjda je sve ok. 
    Sad me više ne boli. 😵‍💫

6+0 srce kuca ❤️

Rose.

Prijavi adminu

Aider, kad si naručena na pregled? 
    Baš mi je zao da si u strahu i da imaš bolove… 
    samo neka sve bude u redu. ♥️
    Probaj ne razmisljat na najgore, pokušaj bit pozitivna i vjerujem da će bit sve dobro 🥰

💗💙💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.