Blago vama meni je pregled tek 4.08.na godišnjem su Al probati ću ostat skulirana do tada, proći će to brzo, tjesim se !Ma nego što nego će proći brzo :)
Koliko si TT sad?
Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘Sad sam 5+1 😍ja neznam postavit tu trakicu može pomoć 🙈🙂
Daaa i meni bi trebala pomoc, zaljepila sam link al ne prikazuje mi se trakicaa koju sam napravila 😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Mi smo danas vadili opet betu, sada je 1900.
Moram prijaviti jutros mučnine, grozno je bilo ali mi je bar potvrda da je sve ok😁
Imamo i slikicu, https://ibb.co/c8tYjcf
Odlicno, bas mi je drago 😍😍😍
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Blago vama meni je pregled tek 4.08.na godišnjem su Al probati ću ostat skulirana do tada, proći će to brzo, tjesim se !Ma nego što nego će proći brzo :)
Koliko si TT sad?
Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘Sad sam 5+1 😍ja neznam postavit tu trakicu može pomoć 🙈🙂Daaa i meni bi trebala pomoc, zaljepila sam link al ne prikazuje mi se trakicaa koju sam napravila 😅
Takodjer 🙈
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Koliko si TT sad?
Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘Sad sam 5+1 😍ja neznam postavit tu trakicu može pomoć 🙈🙂Daaa i meni bi trebala pomoc, zaljepila sam link al ne prikazuje mi se trakicaa koju sam napravila 😅Takodjer 🙈
Pa tebi se prikazuje, koja je fora? 😄
6+0 srce kuca ❤️
Koliko si TT sad?
Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘Sad sam 5+1 😍ja neznam postavit tu trakicu može pomoć 🙈🙂Daaa i meni bi trebala pomoc, zaljepila sam link al ne prikazuje mi se trakicaa koju sam napravila 😅Takodjer 🙈
Uspjela!!!
Kada kreirate slikicu odit na Forum (skroz desna opcija nakon website) i odaberite “pseudo HTML, UBB code and BB code” opciju i kopirajte taj link. Na taj nacin je meni uspjelo
03/2023 N💕
Koliko si TT sad?
Cure jel bi postavile trakice ispod u potpis da se lakše pratimo? 😘😘Sad sam 5+1 😍ja neznam postavit tu trakicu može pomoć 🙈🙂Daaa i meni bi trebala pomoc, zaljepila sam link al ne prikazuje mi se trakicaa koju sam napravila 😅Takodjer 🙈Uspjela!!!
Kada kreirate slikicu odit na Forum (skroz desna opcija nakon website) i odaberite “pseudo HTML, UBB code and BB code” opciju i kopirajte taj link. Na taj nacin je meni uspjelo
Aaa hvalaa :) evo i ja uspjela sada 😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji