Mia21998 - ja sam ti prva tri mjeseca stalno jela kašu sa bilo čime…. To mi je bilo jedino nabrzinu.. I meni je dosadila al sam svejedno jela.. Znala sam i jabuke oguliti i narezati da ne bude monotono😂 ili banane.. Možeš čokolino FIT jesti ili neke druge pahuljice, kruh sa nekim namazom, hrenovke ako ti ih nije fuj pojesti😂 ja ne mogu jesti sve mesne proizvode, a jela bih hrenovke da sam mogla! E i da, možda jaje sa blitvom? Da ispečeš i napraviš kao kajganu, sve to pomiješaš isto je brzinski gotovo ☺️
Joj tako i ja stalno kombiniram ali već sad vidim da mi dolazi do zasićenja 😪 “jedem ja kašu kaša jede mene” tako to nekako izgleda ujutro 😂još sam si uzela one iz lidla u vrećici sa raznim okusima al ne vrijedi…
Jaja i mesnato ujutro ne mogu podnijeti nikako 😫 skuhala sam si jedno dva jaja i taj miris jaja uuuuuužas ne smijem se sjetiti… stvarno mi ponestaje ideja
Ali pokušat ću jaja sa blitvom( nekako vjerujem da blitva preuzme okus) i cokolino fit 💪 hvala na idejama 🥰🥰
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Rose da jedna briga manje, hvala Bogu. Super ideja, nisam se uopće sjetila tosta a svježi kruh mi nikako ujutro ne paše strašno osjetim kvasac 😅 pokušala sam sa krekerima i ABC sirom ali mi je jako brzo dosadilo.
Hmm, stvarno nisam sigurna ali mogu provjeriti. Koja bi bila cijena? Za grudnjake iz muillera znam da imaju postavu i da su nekih 200tinjak kuna
Ništaaa ☺️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Hej curke, ja sam napravila trudnički shopping s HMa nakon prvog pregleda još je stvarno rano, ali u prvoj trudnoći nisam ništa kupila nego sve imala "od nekog", tada nisam radila. Pa sam se sad izguštala. Doduše svega par majica, ali svejedno.Imam lelosi tajice, ooodlične su, frendica ih je skužila u trudnoći i dugo su joj služile.
Meni su sad super na moj svaki dan naduti "baby bump".Što se tiče trudničkih hlača, ne sviđaju mi se one s velikom trakom preko cijeelog trbuha, a ASOS zna imati "side elasticated" traperice, u biti samo na mjestu gdje je džep na trapericama bude elastična traka, al izgledaju ko normalne hlače. Pa sam mislila pitati šivačicu može li mi to napraviti na neke trapke kakve sad nosim, npr. iz C&A.
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Roseda jedna briga manje, hvala Bogu.Super ideja, nisam se uopće sjetila tosta a svježi kruh mi nikako ujutro ne paše strašno osjetim kvasac😅pokušala sam sa krekerima i ABC sirom ali mi je jako brzo dosadilo.
Hmm, stvarno nisam sigurna ali mogu provjeriti. Koja bi bila cijena?Za grudnjake iz muillera znam da imaju postavui da su nekih 200tinjak kuna
Ništaaa☺️
Da da niti meni svježi bas ne pase, al ovako kad ga malo u tosteru stisnem je super.
U woman secretu su bili po 150 kn, ne znam jel se sad sto mijenjalo, to je bilo unazad par godina, al sam ih baš dugo nosila.
Hej curke, ja sam napravila trudnički shopping s HMa nakon prvog pregledajoš je stvarno rano, ali u prvoj trudnoći nisam ništa kupila nego sve imala "od nekog", tada nisam radila. Pa sam se sad izguštala. Doduše svega par majica, ali svejedno.Imam lelosi tajice, ooodlične su, frendica ih je skužila u trudnoći i dugo su joj služile.
Meni su sad super na moj svaki dan naduti "baby bump".Što se tiče trudničkih hlača, ne sviđaju mi se one s velikom trakom preko cijeelog trbuha, a ASOS zna imati "side elasticated" traperice, u biti samo na mjestu gdje je džep na trapericama bude elastična traka, al izgledaju ko normalne hlače. Pa sam mislila pitati šivačicu može li mi to napraviti na neke trapke kakve sad nosim, npr. iz C&A.
Daa te side elasticated izgledaju puno bolje, ove preko trbuha su mene jako smetale, ubiti smetalo mi je sve sto je skroz priljubljeno uz trbuh pa mi nikako nisu odgovarale, al tad nisam ni znala da postoje ove sa nižim strukom 😃
Vjerujem da se to lako može došiti na normalne traperice. Super ideja
Beban, bas mi je drago zbog pregleda, sigurna sam da ce ovaj put biti sve dobro 🙏
Cure, ima li neka od vas glavobolje? Jutros sam se probudila s uzasnom glavoboljom pa sam malo u strahu. Kako sam prestala piti terapiju za adenom uputa je da pratim ako se jave glavobolje jer one mogu biti znak da tunor raste.
Trenutno sam na moru, a moja endo je na godisnjem pa se nadam da ima jos netko s glavoboljom i da je to samo jos jedan simptom trudnoce.Jesu se smirile glavobolje? Koliko često moraš kontrolirati adenom?
Smirilo se, hvala bogu 🙏
Prekjucer je 6h bez prestanka bila neizdrziva bol i htjela sam ici na hitnu ali doslovno nisam bila u stanju ustati iz kreveta od bolova.
Inace kontroliram 1x godisnje, a sad u trudnoci cu vidjeti sto kaze endokrinologica. Uputa je da se javim ako cu osjecat ceste glavobolje pa cemo vidjet sta cemo dalje. Za sada sam svaka 4tj kod nje zbog ostalih hormona pa u hodu dogovaramo ostalo.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Jutros sam vadila krv za Nifty, sad cekam rezultate, jel' ga neko od vas radi?
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Za grudnjake iz lidla ne znam jesu podstavljeni ili? Ja sam uzimala u woman secretu grudnjake za dojenje u prošlim T, i preprezadovoljna sam s njima.
Čula sam za lelosi, al sam skroz zaboravila na njih, tnx na preporuci :)
Nisu postavljeni, bar ne ovi koje sam ja kupila u prošloj t. Nisam ih nešto puno koristila jer sam u H&M našla puno bolje. Potkošulje za dojenje su dobre iz Lidla, ali opet iz H&M meni puno ugodnije za nošenje. Ne znam zašto, nema neke prevelike razlike osim cijene 😀
Svim novim curama želim dobrodošlicu🥰🥰neka nas što više bude ovdje
Ni kod mene nema ništa novo, mučnine su prisutne i dalje svako jutro da ne zaboravim da sam trudna😂idući pregled mi treba biti 30. no odlučili smo otići još malo na more pa ću odgoditi. Nadam se da će to biti u redu taman će nekako bit 5 tjedana od zadnjeg pregleda. Što vi mislite?
Pisala sam već da mi je u mokraći pronađeno leukocita u tragovima pa sam ponovo radila urinokulturu i stigao je danas rezultat sve je sterilno i u redu🤔
Želim vam svima ugodan ostatak dana☺️☺️
I zanima me što ujutro doručkujte, da je brzo gotovo s obzirom da su mi mučnine nekada neizdržive pa nemam vremena baš puno pripremati a ne mogu stalno jesti zobenu kašu😪
Kao sto je Rose rekla, nije nikakav problem 5tj kad je trudnoca uredna.
Meni je isto iduci pregled 5tj nakon zadnjeg jer smo na moru. Pitala sam doktora trebam li se vratiti ranije ako je to dugo i rekao je da 4 ili 5 tjedana ne radi nikakvu razliku i da je bolje da sam na moru i odmaram 😊
Meni je ovaj odmor bas dobro dosao, tjedan dana smo sad na moru i ostajemo jos 10 dana. Puno sam opustenija nego u ZG i nekako mi je lakse docekati iduci pregled 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Jutros sam vadila krv za Nifty, sad cekam rezultate, jel' ga neko od vas radi?
Ja cu na iducem pregledu 1.9. raditi mini anomaly i neki od prenatalnih testova - ili Panoramu ili Qualified.
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji