Drage devojke, javljam se sa lepim vestima, beba je vitalna, cak je naprednija 4 dana, trebalo je da sam 11+4 a kaze da sam 12+2, jako sam srecna, ne moram vise koristiti utrogestan posto vec dugo nije bilo krvarenja, pa se nadam da ce mi biti manje muka… svima vam zelim srecu koju trenutno osecam
Bravo Beban na odličnom pregledu, neka se tako nastavi 🤞🏻🥰
I kod mene trbuscic kao kod Aider i Rise. Ne znam koliko je do napuhnutosti, a koliko do trudnoce. Ali kada legnem mogu napipati maternicu koja je ka tvrda kuglica.
Slikam se iz profila od kad sam saznala za trudnocu tako da po slikama mogu skuziti razliku 😊
Od simptoma kod mene pisanje 1000x dnevno, doslovno i pocele su mucnine koje su 2 dana koma i doslovno ne mogu nista staviti u usta, a onda se 2 dana smire.
Trenutno sam na -1kg i jedino me brine dobiva li beba sve sto joj je potrebno za razvoj. Inace sam na dijeti zbog IR, ali sada niti to malo ne mogu pojesti svaki dan 😔Mislim da se ne moraš brinuti, dobro kaže Rose… dosta trudnica smršavi u prvom tromjesečju, beba dobiva sve šta joj treba, budeš nadoknadila.
Kupila sam si kućni uzv, uspjela sam naći srčeko, kuca čak oko 170 u minuti, dva dana sam ga slušala i sad ga dva dana ne mogu pronaći ali to je vjerojatno jer mi stalno krče crijeva pa se pokušavam je živcirati 😁
A slatko baš 🤩♥️
Beban, bas mi je drago zbog pregleda, sigurna sam da ce ovaj put biti sve dobro 🙏
Cure, ima li neka od vas glavobolje? Jutros sam se probudila s uzasnom glavoboljom pa sam malo u strahu. Kako sam prestala piti terapiju za adenom uputa je da pratim ako se jave glavobolje jer one mogu biti znak da tunor raste.
Trenutno sam na moru, a moja endo je na godisnjem pa se nadam da ima jos netko s glavoboljom i da je to samo jos jedan simptom trudnoce.
Jesu se smirile glavobolje? Koliko često moraš kontrolirati adenom?
Ledolina i kk1109, odlično za preglede i bebice, neka samo tako nastavi i dalje 🥰🥰
Kod mene ništa novoga za prijaviti, mucnine i 🤮 su jedan dan tu, drugi dan manje i tako, sve ovisi kako koji dan… al ajde izdrzivo je 😅
Često imam pritisak neki dole, kao da mi je kamenje u trbuhu, bas ću pitati doktora na idućem pregledu, ne sjećam se da mi je tako bilo u početku u prve dvi T…
Pregled je u srijedu, nikako dočekati, 5tj od zadnjeg pregleda 🥴
Tad ćemo se dogovoriti za nipt test, pa ću vjerojatno tih dana vaditi krv.
Umor se smanjio, nije vise kao na početku, pa je odmah malo lakše… i definitivno je vrijeme za novu garderobu, jer u ni jedne hlače ne stanem, tj zakopcavam pomoću gumice 😅
Još je rano skroz za trudničke stvari, vjerujem da bi mi onaj prostor za trbuh bio prevelik, al bit će red nešto nabaviti.
Gdje preporučate uzeti trudničke stvari? Gledala sam da Asos i H&M imaju dobrih stvari…
Svim novim curama želim dobrodošlicu 🥰🥰 neka nas što više bude ovdje
Ni kod mene nema ništa novo, mučnine su prisutne i dalje svako jutro da ne zaboravim da sam trudna 😂idući pregled mi treba biti 30. no odlučili smo otići još malo na more pa ću odgoditi. Nadam se da će to biti u redu taman će nekako bit 5 tjedana od zadnjeg pregleda. Što vi mislite?
Pisala sam već da mi je u mokraći pronađeno leukocita u tragovima pa sam ponovo radila urinokulturu i stigao je danas rezultat sve je sterilno i u redu 🤔
Želim vam svima ugodan ostatak dana ☺️☺️
I zanima me što ujutro doručkujte, da je brzo gotovo s obzirom da su mi mučnine nekada neizdržive pa nemam vremena baš puno pripremati a ne mogu stalno jesti zobenu kašu 😪
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Kod mene ništa novoga za prijaviti, mucnine i 🤮 su jedan dan tu, drugi dan manje i tako, sve ovisi kako koji dan… al ajde izdrzivo je 😅
Često imam pritisak neki dole, kao da mi je kamenje u trbuhu, bas ću pitati doktora na idućem pregledu, ne sjećam se da mi je tako bilo u početku u prve dvi T…
Umor se smanjio, nije vise kao na početku, pa je odmah malo lakše… i definitivno je vrijeme za novu garderobu, jer u ni jedne hlače ne stanem, tj zakopcavam pomoću gumice 😅
Još je rano skroz za trudničke stvari, vjerujem da bi mi onaj prostor za trbuh bio prevelik, al bit će red nešto nabaviti.
Gdje preporučate uzeti trudničke stvari? Gledala sam da Asos i H&M imaju dobrih stvari…
za odjeću sam čitala da je odličan lidl, tajice su im jako dobre i nisu prozirne, grudnjaci za dojenje su također 👌 a vidjela sam da znaju imati haljinice, tunike, majice pa mislim da vrijedi pratiti katalog i gledati.
Sada je nedavno bilo u Kauflandu grudnjaci no nekako mi je iskreno prerano da to uzimam… a opet svi me plaše da kad će mi trebati neće bit.
I imam još preporuke za Lelosi tajice, kolegica ih je imala od početka pa do kraja trudnoće kaže da su toliko udobne i najbitnije da ju uopće nisu tiskale za trbuh 🙃 ja si ih planiram obavezno naručiti
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Svim novim curama želim dobrodošlicu🥰🥰neka nas što više bude ovdje
Ni kod mene nema ništa novo, mučnine su prisutne i dalje svako jutro da ne zaboravim da sam trudna😂idući pregled mi treba biti 30. no odlučili smo otići još malo na more pa ću odgoditi. Nadam se da će to biti u redu taman će nekako bit 5 tjedana od zadnjeg pregleda. Što vi mislite?
Pisala sam već da mi je u mokraći pronađeno leukocita u tragovima pa sam ponovo radila urinokulturu i stigao je danas rezultat sve je sterilno i u redu🤔
Želim vam svima ugodan ostatak dana☺️☺️
I zanima me što ujutro doručkujte, da je brzo gotovo s obzirom da su mi mučnine nekada neizdržive pa nemam vremena baš puno pripremati a ne mogu stalno jesti zobenu kašu😪
Mislim da nemaš brige sto se tiče pregleda nakon 5 tj. Super da je urinokultura sterilna, ne trebaš se opterećivati :)
Meni pase u zadnje vrijeme tost sa šunkom i sirom za doručak, zadnjih par jutara ga jedem 😅 i tako kruh prepečeni sa maslacem… to mi najviše odgovara na prazan želudac…
Gdje preporučate uzeti trudničke stvari? Gledala sam da Asos i H&M imaju dobrih stvari…zaodjeću sam čitala da je odličan lidl, tajice su im jako dobre i nisu prozirne, grudnjaci za dojenje su također👌a vidjela sam da znaju imati haljinice, tunike, majice pa mislim da vrijedi pratiti katalog i gledati.
Sada je nedavno bilo u Kauflandu grudnjaci no nekako mi je iskreno prerano da to uzimam… a opet svi me plaše da kad će mi trebati neće bit.
I imam još preporuke za Lelosi tajice, kolegica ih je imala od početka pa do kraja trudnoće kaže da su toliko udobne i najbitnije da ju uopće nisu tiskale za trbuh🙃ja si ih planiram obavezno naručiti
Za grudnjake iz lidla ne znam jesu podstavljeni ili? Ja sam uzimala u woman secretu grudnjake za dojenje u prošlim T, i preprezadovoljna sam s njima.
Čula sam za lelosi, al sam skroz zaboravila na njih, tnx na preporuci :)
Sortiraj odgovore
Najstariji