Pozdrav cure! Kako ste? Ja evo ipak još imam mučnine unatoč antimetilu, pomogne mi na kratko ali nadam se da prestaju uskoro.
Ali imam jedan drugi problem, par dana imam preskakanje srca. Imala sam takvih problema već, ali obavila sam uzv srca i ostale pretrage kod kardiologa i nalazi su uredni. Tada je bilo najvjerojatnije stres. To je sve prestalo samo od sebe. Sad opet se javilo i sad kažu ili stres ili da može biti od eutiroxa. Pa me zanima jel vi imate takve nuspojave zbog štitnjače? Meni je tsh 4. Ostale hormone nisam vadila. Pijem najmanju dozu. Zvala sam ginekologa, ona kaže da može biti isto zbog toga.. Pa eto ne znam… Dobila sam za smirenje normabel od 2mg, ne znam dal bi pila ili ne. A uhvati me panika kad mi krenu ti preskoci…
Hej, meni ti se to dogadja kad mi je TSH prenizak. Po tome skuzim da je prevelika doza euthyroxa.
Mozda da opet izvadis TSH i vidis kakva je situacija? Bilo bi dobro izvaditi i FT4 i FT3 da vidis kakvi su hormoni stitnjace uz TSH.
Od samog euthyroxa mi se to nikad nije dogadjalo 🤷♀️ ali pijem ga od 11. godine pa sam vec skroz naviknuta na njega.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Pozdrav cure! Kako ste? Ja evo ipak još imam mučnine unatoč antimetilu, pomogne mi na kratko ali nadam se da prestaju uskoro.
Ali imam jedan drugi problem, par dana imam preskakanje srca. Imala sam takvih problema već, ali obavila sam uzv srca i ostale pretrage kod kardiologa i nalazi su uredni. Tada je bilo najvjerojatnije stres. To je sve prestalo samo od sebe. Sad opet se javilo i sad kažu ili stres ili da može biti od eutiroxa. Pa me zanima jel vi imate takve nuspojave zbog štitnjače? Meni je tsh 4. Ostale hormone nisam vadila. Pijem najmanju dozu. Zvala sam ginekologa, ona kaže da može biti isto zbog toga.. Pa eto ne znam… Dobila sam za smirenje normabel od 2mg, ne znam dal bi pila ili ne. A uhvati me panika kad mi krenu ti preskoci…Hej, meni ti se to dogadja kad mi je TSH prenizak. Po tome skuzim da je prevelika doza euthyroxa.
Mozda da opet izvadis TSH i vidis kakva je situacija? Bilo bi dobro izvaditi i FT4 i FT3 da vidis kakvi su hormoni stitnjace uz TSH.
Od samog euthyroxa mi se to nikad nije dogadjalo 🤷♀️ ali pijem ga od 11. godine pa sam vec skroz naviknuta na njega.
I koliko ti je često znalo biti to preskakanje?
Ali imam jedan drugi problem, par dana imam preskakanje srca. Imala sam takvih problema već, ali obavila sam uzv srca i ostale pretrage kod kardiologa i nalazi su uredni. Tada je bilo najvjerojatnije stres. To je sve prestalo samo od sebe. Sad opet se javilo i sad kažu ili stres ili da može biti od eutiroxa. Pa me zanima jel vi imate takve nuspojave zbog štitnjače? Meni je tsh 4. Ostale hormone nisam vadila. Pijem najmanju dozu. Zvala sam ginekologa, ona kaže da može biti isto zbog toga.. Pa eto ne znam… Dobila sam za smirenje normabel od 2mg, ne znam dal bi pila ili ne. A uhvati me panika kad mi krenu ti preskoci…Hej, meni ti se to dogadja kad mi je TSH prenizak. Po tome skuzim da je prevelika doza euthyroxa.
Od samog euthyroxa mi se to nikad nije dogadjalo 🤷♀️ ali pijem ga od 11. godine pa sam vec skroz naviknuta na njega.I koliko ti je često znalo biti to preskakanje?
Samo u zadnjih par mjeseci mi se pocelo javljat jer mi prije toga nije bio nikad snizen TSH.
Kad se pojavi onda bude svaki dan, a znalo me i u noci probuditi.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Od samog euthyroxa mi se to nikad nije dogadjalo 🤷♀️ ali pijem ga od 11. godine pa sam vec skroz naviknuta na njega.I koliko ti je često znalo biti to preskakanje?Samo u zadnjih par mjeseci mi se pocelo javljat jer mi prije toga nije bio nikad snizen TSH.
Kad se pojavi onda bude svaki dan, a znalo me i u noci probuditi.
Meni bude baš dosta u danu, možda do nekih 50ak preskoka iako mi je kardiolog rekao da je to zanemarivo pošto se radi o svim drugim urednim nalazima što se srca tiče. E a mene ti to tak uplaši.. Dr. mi je na godišnjem pa čim se vrati moram provjerit hormone i šta već treba
Studentica Sada sam baš pogledala i malo usporedila dosta je po principu ovoga što sam naručila. Meni je to sve toliko slatko i baš se veselim popunjavanju iz tjedna u tjedan 😍Danas sam ujutro primjetila poslje mokrenja par zelenkastih grudica 😳😳😳 od početka trudnoće imam iscjedak ali je više bio kremast.
Nemam nikakav svrab, žarenje, peckanje ništa malo je neki jači miris.
Ne znam što da radim, ginekolog mi je na godišnjem pokušala sam zvati, vaginalete se nekako ne usudim uzeti na svoju ruku. Jel imao netko sličnu situaciju?
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Ledolina ja bih ti isto savjetovala da prekontroliras i ostale hormone i naravno ponovo TSH. Vjerujem da nije ugodno i nadam se da će brzo proći 🤞🏻Mia, stvarno nemam iskustva s tim. Jel možeš kontaktirati kog drugog? Trebao bi gin imati zamjenu koja je dostupna u vrijeme kad njega nema.
Kad smo već kod toga, jeste vi već radili briseve na početku T? Meni zadnji put nije radio, a ostalo mi u sjećanju da mi je u prve dvi T odmah radio… ili sam nešto pobrkala. 🥴Ja sam sutra na pregledu i jedva čekam. Bas mi je nekako dugo trajao ovaj period od pregleda. I da, stigle lelosi obične crne tajice, i prezadovoljna sam.
Najudobnije koje sam imala do sada. 👌🏻😄
Ledolina ja bih ti isto savjetovala da prekontroliras i ostale hormone i naravno ponovo TSH. Vjerujem da nije ugodno i nadam se da će brzo proći 🤞🏻Mia, stvarno nemam iskustva s tim. Jel možeš kontaktirati kog drugog? Trebao bi gin imati zamjenu koja je dostupna u vrijeme kad njega nema.
Kad smo već kod toga, jeste vi već radili briseve na početku T? Meni zadnji put nije radio, a ostalo mi u sjećanju da mi je u prve dvi T odmah radio… ili sam nešto pobrkala. 🥴Ja sam sutra na pregledu i jedva čekam. Bas mi je nekako dugo trajao ovaj period od pregleda.I da, stigle lelosi obične crne tajice, i prezadovoljna sam.
Rose mogu tek sutra ujutro predpostavljam, jer zivkala sam i sada al ništa. Ja nisam radila briseve, rečeno mi je da se brisevi rade pred porod a papa test bi trebala ponoviti sada u 9 mjesecu. Radila sam samo urinokulturu i to je sve sterilno.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Kad smo već kod toga, jeste vi već radili briseve na početku T? Meni zadnji put nije radio, a ostalo mi u sjećanju da mi je u prve dvi T odmah radio… ili sam nešto pobrkala. 🥴Ja sam sutra na pregledu i jedva čekam. Bas mi je nekako dugo trajao ovaj period od pregleda.I da, stigle lelosi obične crne tajice, i prezadovoljna sam.
Ja iduci tjedan na pregledu radim briseve.
Nakon pregleda i ja pocinjem sa shopingom 🙈
Drzim fige sutra, javi nam obavezno 🤞
03/2023 N💕
Od samog euthyroxa mi se to nikad nije dogadjalo 🤷♀️ ali pijem ga od 11. godine pa sam vec skroz naviknuta na njega.I koliko ti je često znalo biti to preskakanje?Samo u zadnjih par mjeseci mi se pocelo javljat jer mi prije toga nije bio nikad snizen TSH.
Kad se pojavi onda bude svaki dan, a znalo me i u noci probuditi.Meni bude baš dosta u danu, možda do nekih 50ak preskoka iako mi je kardiolog rekao da je to zanemarivo pošto se radi o svim drugim urednim nalazima što se srca tiče. E a mene ti to tak uplaši.. Dr. mi je na godišnjem pa čim se vrati moram provjerit hormone i šta već treba
Znam da nije nimalo ugodno 😔
Ali vjerujem da je sve ok i da nije nista ozbiljno. Bitno je da je kardiolog rekao da je sve u redu sa srcem, a ovo ce se srediti cim izvadis hormone pa se nadje uzrok.
03/2023 N💕
@Mia21998, imaš li možda neku alternativu dok ti se doktor ne vrati? Ukoliko su zelenkaste grudice, onda bi možda mogle biti bakterije...
Meni je od početka trudnoće izražen jak umor, toliko da kad se penjem po stepenicama imam osjećaj kao da imam utege na nogama i nemam uopće zraka. Ispostavilo se da je štitnjača u pitanju. Prije trudnoće TSH mi je bio 4,24, sada u trudnoći 5,22. Doktor mi je odmah dao Euthyrox od 50 mikrograma. Čitala sam svašta što može prouzročiti nekontrolirana štitnjača u trudnoći, nadam se da sam dosta rano počela s terapijom (9tt). Ima li koja trudnica koja je već prošla trudnoću da je bila na terapiji samo za vrijeme trudnoće ili ste sve od ranije s problemom štitnjače?
Sortiraj odgovore
Najstariji