Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    17. Kolovoz 2022. 11:39

Beban

Drage devojke, javljam se sa lepim vestima, beba je vitalna, cak je naprednija 4 dana, trebalo je da sam 11+4 a kaze da sam 12+2, jako sam srecna, ne moram vise koristiti utrogestan posto vec dugo nije bilo krvarenja, pa se nadam da ce mi biti manje muka… svima vam zelim srecu koju trenutno osecam

Odlicnoooo, bas mi je drago zbog tebe 🥰 Samo neka bebica lijepo napreduje🤗🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kk1109
    17. Kolovoz 2022. 11:39

DaMa_21

Beban, bas mi je drago zbog pregleda, sigurna sam da ce ovaj put biti sve dobro 🙏
    Cure, ima li neka od vas glavobolje? Jutros sam se probudila s uzasnom glavoboljom pa sam malo u strahu. Kako sam prestala piti terapiju za adenom uputa je da pratim ako se jave glavobolje jer one mogu biti znak da tunor raste.
    Trenutno sam na moru, a moja endo je na godisnjem pa se nadam da ima jos netko s glavoboljom i da je to samo jos jedan simptom trudnoce.

Ja povremeno imam jake glavoboljee, moja gin je rekla da je to normalno zbog naleta hormona 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Ledolina
    17. Kolovoz 2022. 13:40

Pozdrav, ja  imam povremeno glavobolje. Nisu jake ali najviše u predjelu čela i očiju pa mi odgovara leći u zamračenu sobu. Eventualno popijem lupocet i čekam da prođe. I masaža vrata mi pomogne, valjda cirkulacija proradi.kk - ti i ja brojimo jednako, 11+2 😊
    Meni je sutra pregled, baš se veselim 🥰
    Dobrodošle nove cure, i sretno 🍀🤗

kk1109
    17. Kolovoz 2022. 15:13

Ledolina

Pozdrav, ja imam povremeno glavobolje. Nisu jake ali najviše u predjelu čela i očiju pa mi odgovara leći u zamračenu sobu. Eventualno popijem lupocet i čekam da prođe. I masaža vrata mi pomogne, valjda cirkulacija proradi.kk - ti i ja brojimo jednako, 11+2 😊

Ooo znaci tu smo si 🤗
    I meni je sutra pregled😅 nadam se da cemo samo lijepe vjesti dobit i drzim fige da sve super prode 🤗
    Bila sam i prosli tj na uvz i vidla malca kak pliva, stvarno se razbaco skroooz, prekrasno za vidjet, a gin vaze da je za 6 dana veci 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• DaMa_21
    17. Kolovoz 2022. 15:36

Cure, hvala vam i sretno na pregledima ♥️
    Meni je isto iza ociju najozrazenija bol, malo je popustila nakon 2 lupoceta, ali i dalje boli. Vjerojatno je onda zbog hormona 🤷‍♀️

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Ledolina
    17. Kolovoz 2022. 16:36

kk1109

Ledolina

Pozdrav, ja imam povremeno glavobolje. Nisu jake ali najviše u predjelu čela i očiju pa mi odgovara leći u zamračenu sobu. Eventualno popijem lupocet i čekam da prođe. I masaža vrata mi pomogne, valjda cirkulacija proradi.kk - ti i ja brojimo jednako, 11+2 😊
    Ooo znaci tu smo si 🤗
    I meni je sutra pregled😅 nadam se da cemo samo lijepe vjesti dobit i drzim fige da sve super prode 🤗
    Bila sam i prosli tj na uvz i vidla malca kak pliva, stvarno se razbaco skroooz, prekrasno za vidjet, a gin vaze da je za 6 dana veci 🥰

Super, sretno onda i tebi 🙂

Beban
    17. Kolovoz 2022. 17:32

Glavobolje imam i ja, ali evo od jutros nisam koristila utrogestan (pojacava simptome trudnoce, hormon) mnogo mi je bolje, glavobolja je blaza, ne pada mi pritisak preterano, imam malo vise i energije, nadam se da ce bar ostati ovako, vec sam bila ocajna koliko ne mogu iz kreveta... vi imate mnogo cesce preglede, meni je sledeci za osam nedelja, kad budem 20-ta, kao sve je u redu, a ipak bih da me vise prate...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    17. Kolovoz 2022. 17:34

Ja sam pregled imala u 8:15h, cekala sam svejedno i odmah vam se javila, nemojte nas pustiti da cekamo, puno pozdrava!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Donna2022
    17. Kolovoz 2022. 22:29

Matajči

Dobrodosle curke 😊
    Ja sam se vratila s godisnjeg. Bilo mi je bas lijepo 😊
    U ponedjeljak na prvi pregled idemo 😍
    Cice me ubijaju, i samo mi se spava, i naduta, ostali simptomi nista 🤣 molim Boga samo da me ne uhvate mucnine i povracanje, jer se opcenito bojim povracanja, imam strah da cu se ugusit 🤦‍♀️

Hej!
    Kod mene isto tako, cice ubijaju, naduta, drugi simptomi nista, kucam u drvo da tako ostane🤞🏻 Sutra 6 T, drugi tjedan imamo prvi pregled🥰
    Sretno tebi na tvom i drzi nama fige😉

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Ledolina
    18. Kolovoz 2022. 13:45

Hej cure, evo mene da javim dojmove s pregleda... Sve u redu, mala mrvica raste 🥰 velikih 5,4cm po uzv pa mjere odgovaraju za punih 12 tj. 
    Jedino što sam dobila Euthyrox jer mi je povišen tsh, dr. kaže za početak od 0,25 pa ćemo vidjet kasnije šta dalje...
    Kako ste vi danas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.