Mi smo danas 9+4 po uzv i već mi se vidi trbušćić.
Vjerojatno sam napuhana ali sam inače dosta mršava pa se valjda prije i vidi, traperice ne mogu baš zakopčati pa sam stavila gumicu kao produžetak. 😂
Kako su vaši trbuščići?Ista stvar, ja već nekih dva tjedna ne mogu zakopčati traperice, isto kao i ti stavljam gumicu kao produžetak 😂😂 izum stoljeća 😅
Navečer se bas jako vidi, ne možeš fulati, a preko dana onako kao da sam napuhana, isto sam mršava, a i treća T je pa mi nije čudno, al dosta rano s obzirom na prve dvi T…Mucnine i povraćanja su se bili smanjili samo od sebe, i ponovo krenulo prije dva dana, al tako da mi je sad konstantno mučno, i sto god stavim u usta moram povratiti, prilično iscrpljujući period 🥴🥴
Jel da, kad prođem kraj ogledala obavezno se škicnem sa profila da vidim jel se vidi. 😁
Meni su mučnine prestale sa antimentilom i onda sam ga prestala i piti, bila sam super tjedan dana i sad su se malo vratile ali da se izdržati bez tableta.
Našli su mi e coli na mjehuru, tako da na dan pijem po 8 tableta. 2 antibiotika, 2 duphastona, prenatalne vitamine, lactogyin i još ako mi bude mučno antimetil. Zlo mi je više od tableta 🤢
6+0 srce kuca ❤️
Vjerojatno sam napuhana ali sam inače dosta mršava pa se valjda prije i vidi, traperice ne mogu baš zakopčati pa sam stavila gumicu kao produžetak. 😂
Kako su vaši trbuščići?Ista stvar, ja već nekih dva tjedna ne mogu zakopčati traperice, isto kao i ti stavljam gumicu kao produžetak 😂😂 izum stoljeća 😅
Navečer se bas jako vidi, ne možeš fulati, a preko dana onako kao da sam napuhana, isto sam mršava, a i treća T je pa mi nije čudno, al dosta rano s obzirom na prve dvi T…Mucnine i povraćanja su se bili smanjili samo od sebe, i ponovo krenulo prije dva dana, al tako da mi je sad konstantno mučno, i sto god stavim u usta moram povratiti, prilično iscrpljujući period 🥴🥴Jel da, kad prođem kraj ogledala obavezno se škicnem sa profila da vidim jel se vidi. 😁
Meni su mučnine prestale sa antimentilom i onda sam ga prestala i piti, bila sam super tjedan dana i sad su se malo vratile ali da se izdržati bez tableta.
Našli su mi e coli na mjehuru, tako da na dan pijem po 8 tableta. 2 antibiotika, 2 duphastona, prenatalne vitamine, lactogyin i još ako mi bude mučno antimetil. Zlo mi je više od tableta 🤢
A joj, treba ih popit sve, šteta za e coli, samo nek je se brzo riješiš 🤞🏻
A ja sad ovih dana stala i sa folnom, imam osjećaj da mi je još gore… ujutro se jedva natjeram popiti za štitnjaču… 🥴
E da zbilja, ja urin nisam još davala… zadnji put na pregledu kad sam vadila krv, trebala i piškit u casicu, al nisam mogla 😅 pa otišlo u zaborav.
Morat ću na sljedećem pregledu napomenuti da ponovimo 😅
I kod mene trbuscic kao kod Aider i Rise. Ne znam koliko je do napuhnutosti, a koliko do trudnoce. Ali kada legnem mogu napipati maternicu koja je ka tvrda kuglica.
Slikam se iz profila od kad sam saznala za trudnocu tako da po slikama mogu skuziti razliku 😊
Od simptoma kod mene pisanje 1000x dnevno, doslovno i pocele su mucnine koje su 2 dana koma i doslovno ne mogu nista staviti u usta, a onda se 2 dana smire.
Trenutno sam na -1kg i jedino me brine dobiva li beba sve sto joj je potrebno za razvoj. Inace sam na dijeti zbog IR, ali sada niti to malo ne mogu pojesti svaki dan 😔
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Bok cure, kako ste? Kako napreduju bebice? Kad su vam pregledi?
Evo ja se vratila danas nakon 3 tj s GO pa se lovim jos, zato i nisam bas bila aktivna u zadnje vrijeme 😅Beban, jako mi je drago da je do sada sve oke i da si nam se tu pridruzila na ljepsim temama. Drzim fige da sutra bude sve oke i da s nama podjelis lijepe vjestii 🥰🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
I kod mene trbuscic kao kod Aider i Rise. Ne znam koliko je do napuhnutosti, a koliko do trudnoce. Ali kada legnem mogu napipati maternicu koja je ka tvrda kuglica.
Slikam se iz profila od kad sam saznala za trudnocu tako da po slikama mogu skuziti razliku 😊
Od simptoma kod mene pisanje 1000x dnevno, doslovno i pocele su mucnine koje su 2 dana koma i doslovno ne mogu nista staviti u usta, a onda se 2 dana smire.
Trenutno sam na -1kg i jedino me brine dobiva li beba sve sto joj je potrebno za razvoj. Inace sam na dijeti zbog IR, ali sada niti to malo ne mogu pojesti svaki dan 😔
Mislim da se ne trebaš brinuti da li beba dobiva potrebno… u prvoj T , prvih dva mj sam pala 3 kg, al bebica je uredno napredovala, i dr je rekao da to ništa ne znaci, oni sebi uzmu koliko trebaju iz naseg organizma… neka ti se stanje sto prije popravi 🥰
Navečer se bas jako vidi, ne možeš fulati, a preko dana onako kao da sam napuhana, isto sam mršava, a i treća T je pa mi nije čudno, al dosta rano s obzirom na prve dvi T…Mucnine i povraćanja su se bili smanjili samo od sebe, i ponovo krenulo prije dva dana, al tako da mi je sad konstantno mučno, i sto god stavim u usta moram povratiti, prilično iscrpljujući period 🥴🥴Jel da, kad prođem kraj ogledala obavezno se škicnem sa profila da vidim jel se vidi. 😁
Našli su mi e coli na mjehuru, tako da na dan pijem po 8 tableta. 2 antibiotika, 2 duphastona, prenatalne vitamine, lactogyin i još ako mi bude mučno antimetil. Zlo mi je više od tableta 🤢A joj, treba ih popit sve, šteta za e coli, samo nek je se brzo riješiš 🤞🏻
A ja sad ovih dana stala i sa folnom, imam osjećaj da mi je još gore… ujutro se jedva natjeram popiti za štitnjaču… 🥴
E da zbilja, ja urin nisam još davala… zadnji put na pregledu kad sam vadila krv, trebala i piškit u casicu, al nisam mogla 😅 pa otišlo u zaborav.
Morat ću na sljedećem pregledu napomenuti da ponovimo 😅
Pa s obzirom na hematom plus povišen šećer još i to mi je falilo, al nekako sam se tek sad počela opuštati i shvaćati da ja stvarno čekam bebu ☺️
Jesi kupila antimetil?
6+0 srce kuca ❤️
Mislim da se ne moraš brinuti, dobro kaže Rose... dosta trudnica smršavi u prvom tromjesečju, beba dobiva sve šta joj treba, budeš nadoknadila.
Kupila sam si kućni uzv, uspjela sam naći srčeko, kuca čak oko 170 u minuti, dva dana sam ga slušala i sad ga dva dana ne mogu pronaći ali to je vjerojatno jer mi stalno krče crijeva pa se pokušavam je živcirati 😁
6+0 srce kuca ❤️
Drage devojke, javljam se sa lepim vestima, beba je vitalna, cak je naprednija 4 dana, trebalo je da sam 11+4 a kaze da sam 12+2, jako sam srecna, ne moram vise koristiti utrogestan posto vec dugo nije bilo krvarenja, pa se nadam da ce mi biti manje muka... svima vam zelim srecu koju trenutno osecam
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Drage devojke, javljam se sa lepim vestima, beba je vitalna, cak je naprednija 4 dana, trebalo je da sam 11+4 a kaze da sam 12+2, jako sam srecna, ne moram vise koristiti utrogestan posto vec dugo nije bilo krvarenja, pa se nadam da ce mi biti manje muka… svima vam zelim srecu koju trenutno osecam
O hvala dragom Bogu, jako mi je drago zbog Vas, to su stvarno odlične vijesti! Vjerujem da će i dalje biti tako, uživajte u sreći i u trudnoći maksimalno 🙏🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Beban, bas mi je drago zbog pregleda, sigurna sam da ce ovaj put biti sve dobro 🙏
Cure, ima li neka od vas glavobolje? Jutros sam se probudila s uzasnom glavoboljom pa sam malo u strahu. Kako sam prestala piti terapiju za adenom uputa je da pratim ako se jave glavobolje jer one mogu biti znak da tunor raste.
Trenutno sam na moru, a moja endo je na godisnjem pa se nadam da ima jos netko s glavoboljom i da je to samo jos jedan simptom trudnoce.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji