Drage cure,
Danas mi je tocno 6 tt, drugi tjedan sam narucena na prvi pregled. Nemam apsolutno nikakve simptome osim bolnih i otecenih grudi i lagane zgaravice.
Medjutim, od sinoc imam bolove u desnom donjem dijelu trbuha, prema donjem dijelu ledja. Bol nije stalna ni neizdrziva, dodje i prodje ali dosta cesto kroz dan, slicno boli u jajniku za vrijeme ovulacije. Citala sam da je to normalno u ranoj trudnoci zbog sirenja maternice, kako mi je ovo prva trudnoca naravno da sam preplasena🤪 puno bi mi znacila vasa slicna iskustva😉
Hvalaaa💋
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure,
Danas mi je tocno 6 tt, drugi tjedan sam narucena na prvi pregled. Nemam apsolutno nikakve simptome osim bolnih i otecenih grudi i lagane zgaravice.
Medjutim, od sinoc imam bolove u desnom donjem dijelu trbuha, prema donjem dijelu ledja. Bol nije stalna ni neizdrziva, dodje i prodje ali dosta cesto kroz dan, slicno boli u jajniku za vrijeme ovulacije. Citala sam da je to normalno u ranoj trudnoci zbog sirenja maternice, kako mi je ovo prva trudnoca naravno da sam preplasena🤪 puno bi mi znacila vasa slicna iskustva😉
Hvalaaa💋
Nemoj se brinuti, to je normalno. Do negdje 8tt sam svaki dan imala grceve iste ko kad imam mengu i 2 ginekologa su mi rekla da je to skroz normalno jer se maternica siri 😊
Treba ici provjeriti jedino bolove koji su jakog intenziteta, ovo sve ok intenziteta i prolazno je normalno.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Hej cure, evo mene da javim dojmove s pregleda… Sve u redu, mala mrvica raste 🥰 velikih 5,4cm po uzv pa mjere odgovaraju za punih 12 tj.
Jedino što sam dobila Euthyrox jer mi je povišen tsh, dr. kaže za početak od 0,25 pa ćemo vidjet kasnije šta dalje…
Kako ste vi danas?
Cestitam na super pregledu ♥️
Cekamo jos kk109 (sry ako sam nekog zaboravila) 🤞
Koliki ti je tsh?
Ja sam na euthyroxu vec 19 godina, ali sad mi je malo skocio tsh. Moja endokrinologica je na godisnjem, a u Vinogradskoj me ne zele narucit kod nekog drugog dok se ona ne vrati 😔.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cestitam na super pregledu ♥️
Cekamo jos kk109 (sry ako sam nekog zaboravila) 🤞
Koliki ti je tsh?
Ja sam na euthyroxu vec 19 godina, ali sad mi je malo skocio tsh. Moja endokrinologica je na godisnjem, a u Vinogradskoj me ne zele narucit kod nekog drugog dok se ona ne vrati 😔.
Hvala 🤗
Tsh mi je 4,1. U drugoj trudnoći mi je isto bio malo povišen pa sam pila terapiju. Inaće ovako nemam problema sa štitnjačom..
Drage cure,
Hvalaaa💋
Nemoj se brinuti, to je normalno. Do negdje 8tt sam svaki dan imala grceve iste ko kad imam mengu i 2 ginekologa su mi rekla da je to skroz normalno jer se maternica siri 😊
Treba ici provjeriti jedino bolove koji su jakog intenziteta, ovo sve ok intenziteta i prolazno je normalno.
Hvalaa ti puno na odgovoru💕 upravo tako, grcevi kao pred mengu ili ovulaciju (ja sam uvijek jako osjetila ovulaciju).
Glavno da je to normalno🤷♀️
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Hej cure, evo mene da javim dojmove s pregleda… Sve u redu, mala mrvica raste 🥰 velikih 5,4cm po uzv pa mjere odgovaraju za punih 12 tj.
Jedino što sam dobila Euthyrox jer mi je povišen tsh, dr. kaže za početak od 0,25 pa ćemo vidjet kasnije šta dalje…
Kako ste vi danas?
Ma odlicnooo, samo neka bebac raste 🤗🤗❤️
Evo i ja gotova s pregledom. Sve je kako treba biti, bebac super raste, 6 cm ima sto odgovara 12+2. Odma sam si mirnija, za 3 tjedna opet uzv 🤗🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Drage cure,
Hvalaaa💋
Normalno jeee, ne moras se brinut...i ja sam imala zakva zatezanja i grceve. Obzirom da sam zbog prosle trudnoce paranoicna malo ja sam otisla na pregled cisto da smirim sama sebe i stvarno je sve u najboljem redu i normalno. Siri se i maternica i ligamenti tako da je normalno 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ma odlicnooo, samo neka bebac raste 🤗🤗❤️
Evo i ja gotova s pregledom. Sve je kako treba biti, bebac super raste, 6 cm ima sto odgovara 12+2. Odma sam si mirnija, za 3 tjedna opet uzv 🤗🥰
Super, drago mi je da je sve dobro 🤗🥰
Drage cure,
Hvalaaa💋Normalno jeee, ne moras se brinut…i ja sam imala zakva zatezanja i grceve. Obzirom da sam zbog prosle trudnoce paranoicna malo ja sam otisla na pregled cisto da smirim sama sebe i stvarno je sve u najboljem redu i normalno. Siri se i maternica i ligamenti tako da je normalno 🤗
Hvalaa puno sto ste me utjesile💕 razumijete strah i neugodan osjecaj🤪
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Mi smo danas 9+4 po uzv i već mi se vidi trbušćić.
Vjerojatno sam napuhana ali sam inače dosta mršava pa se valjda prije i vidi, traperice ne mogu baš zakopčati pa sam stavila gumicu kao produžetak. 😂
Kako su vaši trbuščići?Ista stvar, ja već nekih dva tjedna ne mogu zakopčati traperice, isto kao i ti stavljam gumicu kao produžetak 😂😂 izum stoljeća 😅
Navečer se bas jako vidi, ne možeš fulati, a preko dana onako kao da sam napuhana, isto sam mršava, a i treća T je pa mi nije čudno, al dosta rano s obzirom na prve dvi T…Mucnine i povraćanja su se bili smanjili samo od sebe, i ponovo krenulo prije dva dana, al tako da mi je sad konstantno mučno, i sto god stavim u usta moram povratiti, prilično iscrpljujući period 🥴🥴Jel da, kad prođem kraj ogledala obavezno se škicnem sa profila da vidim jel se vidi. 😁
Meni su mučnine prestale sa antimentilom i onda sam ga prestala i piti, bila sam super tjedan dana i sad su se malo vratile ali da se izdržati bez tableta.
Našli su mi e coli na mjehuru, tako da na dan pijem po 8 tableta. 2 antibiotika, 2 duphastona, prenatalne vitamine, lactogyin i još ako mi bude mučno antimetil. Zlo mi je više od tableta 🤢A joj, treba ih popit sve, šteta za e coli, samo nek je se brzo riješiš 🤞🏻
A ja sad ovih dana stala i sa folnom, imam osjećaj da mi je još gore… ujutro se jedva natjeram popiti za štitnjaču… 🥴
E da zbilja, ja urin nisam još davala… zadnji put na pregledu kad sam vadila krv, trebala i piškit u casicu, al nisam mogla 😅 pa otišlo u zaborav.
Morat ću na sljedećem pregledu napomenuti da ponovimo 😅Pa s obzirom na hematom plus povišen šećer još i to mi je falilo, al nekako sam se tek sad počela opuštati i shvaćati da ja stvarno čekam bebu ☺️
Jesi kupila antimetil?
Nisam na kraju, kod nas ga nema, a sljedeći tjedan idem na pregled pa ću pricat s gin o tome, ako ništa narucit ću preko int. Al evo da pokucam, smanjilo se opet, nadam se da se privodi kraju 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji